Никаква човещина!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 24 Мар 2004, 13:26

Всички сте прави,спор няма.Просто исках от една страна да защитя приятеля си,нищо друго не целях.Между другото и аз съм против шофирането след употреба на алкохол.Даже когато за първи път се качих в колата си се заклех пред баща ми никога когато съм с кола да не близвам алкохол :!: Уви,веднъж прекрачих клетвата с половин чаша бира и сега ми е някак гузно.
Наистина извинявам се глупостите които написах по-горе :<: Просто не бях се замислил достатъчно какво е можело да се случи ако е имало и други хора.......
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 24 Мар 2004, 15:52

Momcho евалата брат, че го осъзнаваш!!!Има хора , на които както и да им доказваш, че са в грешка ,те си мислят до последно, че са прави.Лично аз не съм давал клетви :wink: , ама повече от бира не си позволявам (то даже и това става много рядко ) :!: Все пак за едно си прав :arrow: не е начинът с ритници да изкараш някой от колата му, па макар и в нарушение :evil: !!!Все пак гоним някакви стандарти, претендираме за цивилизованост!!! :!:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Мар 2004, 16:43

Momcho написа:Всички сте прави,спор няма.Просто исках от една страна да защитя приятеля си,нищо друго не целях.Между другото и аз съм против шофирането след употреба на алкохол.Даже когато за първи път се качих в колата си се заклех пред баща ми никога когато съм с кола да не близвам алкохол :!: Уви,веднъж прекрачих клетвата с половин чаша бира и сега ми е някак гузно.
Наистина извинявам се глупостите които написах по-горе :<: Просто не бях се замислил достатъчно какво е можело да се случи ако е имало и други хора.......

Респект :!:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Страхотни истории