С на бащата аудито

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Окт 2007, 20:04

:mhihi: Казанлъшки пубер с газифицирано алди - ма иначе бил на бензин и със 12-130 ги отвявал!

Като гледам какви несвързани ги е натворил в първия пост, нещо има бъг в комуникацията между лявата и дясната мозъчна клетка...
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Окт 2007, 20:08

logout написа:... нещо има бъг в комуникацията между лявата и дясната мозъчна клетка...

Aз не съм сигурен дали са две мозъчните клетки- една все ще има, ама за цели две ме съмнява :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Окт 2007, 20:59

яко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Окт 2007, 23:33

ей аман от диванета
На мен не ми е ясно докога ще има диванета да взимат колата на тате за да се правят на гъзари пред разни пички без много мозък и на гъзари пред другите шофьори?
аз никога не бях карал по улица кола до преди да започна курсове. вярно е карал съм различни коли и един ЗИЛ преди да взема книжката но в 100% от случайте на полигон или подобно място което не е обозначено дори като черен път. И си имах акъла че в даден момент ако ми излезе някой има доста по голяма вероятност поради липсата ми на опит като шофиор да си е*е мамата.
така че мило ми неопитно зайче с ауди кактото и да било там като модел
моля те първо престани да го практикуваш това взимане на колата на тате,
второ не побликувай тук простотиите които си направил с него защото в нашия клуб на такива улични малоумщини не се гледа с особено добро око и не се толерират особено много.

лека нощ от мен - отивам да сънувам Е32-ки
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Окт 2007, 10:26

абе ко се занимаваш с глупости кажи на ТАТЕ да ти земе некоя Мка и идвай на Екото да ни возиш :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 07 Окт 2007, 12:00

абе яшш я по леко с момъка че ше докара и аверите на мама :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Окт 2007, 13:04

xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
ще умра ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: .........

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Окт 2007, 18:13

[Хахха,ама ти маи искаш,кажи кога,няма да съм сам,бащата ще извика едни негови авери,ако ти се лежи в някоя канавка ела[/quote]

хаха ти освен състезател и бияч стана :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Re: С на бащата аудито

Мнение от mazda_man » 07 Окт 2007, 18:19

Bmw 325 E36 написа:Тая вечер бащата пиина,имахме гости и го извардих взех аудито 80-ка 2.0 115 коня и трагнах излезнах на главният за взлизане в града дето идват от Стара загора за влизане в Казанлък и като го смачках 2-ра,3-та,4-та направо го скъсах първата ми жертва астра от тея малките кочини от дясно я минах със 12-130 някъде на взлизане в казанлък преди такситата,след тва ходих до даскало обърнах и на светофарите една вектра от тея дъртите :lol: и аз таман я наближавам и тя трягва на бензим съм и само 2-ра до долу 3-та и направо се изтреляж като ракета оня ми праи някви жестове с ръка но като го доближих само я видях тая барака след тва го смачках яко аудито и отнесах тая барака като фурия,ся бащата ще взима 325-192 коня,и ще имам и книшка щото ся съм на 17 и тогава шътищата са мои.
само моля да не те виждаме по новините

Предишна

Назад към Страхотни истории