Фарове....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 07 Окт 2007, 14:13

the_gate написа:обещавам че зак като си остави фаровете да им свалям стъклата ще пусна и снимков матрял :mhihi: (стъпка по стъпка) ;)
Ей това вече е приказка. Само да не забравиш :lol:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 07 Окт 2007, 14:55

винаги си спазвам обещанията :yes: ;)

старши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от slavianko » 07 Окт 2007, 15:21

the_gate написа:винаги си спазвам обещанията :yes: ;)
А между другото на късите като им се махне лупата ми се струва че може да се вкара светещият ринг и без да се разлепя стъклото щото отвора където стои лупата е доста широк, та си мисля че би могло да мине като се вкара единият краи и се завърти :roll: :roll: Иначе за дългите до сега се мъчих да пробвам на тренировъчните ми фарове :mhihi: :mhihi: обаче това стъкло няма махане бе колеги :uups: :uups: То отстрани няма място косъм да взезе камоли струна или стоманена тел :(
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 07 Окт 2007, 16:19

ако ринговете са ти 9 мм няма начин да станат на късите без да преправиш нещо ;)
братята руснаци са дали идея да се маха декоративния рефлектор(мен нещо не ме кефи ...много грозен става фара) ,но аз леко разширих вътрешния диаметър(където влиза лупата) и така вкарвам дек.рефлектор навътре и има място за ринга ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 07 Окт 2007, 19:03

Славяне,ти нали писа че имаш готови рингове би ли споделил колко им е диаметара,за да знам на колко да нарежа пръчката.....да направя очите пък фаровете после ще ги мисля :)

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 08 Окт 2007, 0:17

Wenzy написа:Славяне,ти нали писа че имаш готови рингове би ли споделил колко им е диаметара,за да знам на колко да нарежа пръчката.....да направя очите пък фаровете после ще ги мисля :)
Имах в предвид материялите че съм приготвил иначе и аз моите не съм ги гънал още. Но имам вече два счупени фара та мога спокойно да ти кажа какъв им е вътрешният диаметър ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 08 Окт 2007, 0:56

Аиде тогава като имаш време измери диаметара на рефлекторите на късите и дългите.Пък де да знам може да са еднакви.представа си нямам ама мисля че делгия е малко по-малак.......Аиде инжинери вие сте :D :D :D
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0

Предишна

Назад към E34