Трагична история...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Трагична история...
Тази история въобще не е страхотна, а по скоро трагична и за пореден път показва в каква държава живеем...Та по темата... Излизам снощи към 1 часа в студентски и вървя с един приятел от семейните надолу към стрийт бара...Стигнахме до спирката на баба яга и точно мислехме да пресичаме улицата и зад нас се чу свирене на гуми. Обръщам се и гледам как някакъв дебил прави ляв завой, а на зебрата пресичаха 2-ма човека...блъсна ги и двама, като единия пич го качи чак на покрива на колата и след това тоя летя поне 3 метра. Седим ние с моя приятел е така
а ония вместо да спре си даде газ и изчезна все едно нищо не е станало. Добре, че тоя който летя стана, изтупа се и взе да псува...т.е. нищо му нямаше. След това се убих да търся ченгета за да им кажа за тоя дебил, но естествено никъде нямаше.
На връщане към 6 сутринта пред Jim Beam гледам 3 фуражки ще се счупят да махат
със стоп палките на колите, които минаваха...Отивам аз при тях и започваме следния диалог:
- Добър вечер
- Добър вечер
- Снощи към 1 часа един къде си блъснаха 2 момчета и шофера избяга
- Имаше ли им нещо
- Ами не, но все пак тоя тъпанар ги смачка на зебрата....
и от там се започна едно увъртане не е истина...
- Ами то е трябвало да запомниш номера на колата че иначе трудно...
- Е аз го запомних...колата беше бял Пасат комби с еди какъв си номер
И ония
Ами да ама вие с момчето е трябвало да отидете до РПУ-то и да подадете жалба че да започнем не знам си какво и т.н....
Аз им викам - Ясно, нищо няма да направите...
Ония ме гледаха тъпо известно време и аз си тръгнах.
Та така колеги...ако не те убият или поне осакатят никой няма да си мръдне пръста да направи нищо...а шофера мисля че няма смисъл да го коментирам...

На връщане към 6 сутринта пред Jim Beam гледам 3 фуражки ще се счупят да махат

- Добър вечер
- Добър вечер
- Снощи към 1 часа един къде си блъснаха 2 момчета и шофера избяга
- Имаше ли им нещо
- Ами не, но все пак тоя тъпанар ги смачка на зебрата....
и от там се започна едно увъртане не е истина...
- Ами то е трябвало да запомниш номера на колата че иначе трудно...
- Е аз го запомних...колата беше бял Пасат комби с еди какъв си номер
И ония

Аз им викам - Ясно, нищо няма да направите...
Ония ме гледаха тъпо известно време и аз си тръгнах.
Та така колеги...ако не те убият или поне осакатят никой няма да си мръдне пръста да направи нищо...а шофера мисля че няма смисъл да го коментирам...

- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
Еми кво да коментираш - полицайте са шушмиги
и като има нещо от което няма да изкарат некой лев не си мърдат пръста

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
///peter написа:Искаш да кажеш. че в 7мо РПУ не е имало полицай ли
Иска да каже, че милицията в бг SUX.
Re: Трагична история...
PhilAnselmo написа:След това се убих да търся ченгета за да им кажа за тоя дебил, но естествено никъде нямаше.
Да, добре! А за телефон 166 чувал ли си? Безплатен е.
А 7-мо РПУ е на 2 мин от там!
Ако ти беше действал адекватно, можеше и да стане нещо, а не да ползваш случая така че 5 часа по-късно да си намираш на приказка с катаджий.....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
в такъв момент се зъни на 166, прав е фкинг... ( и за да изпреваря въпросите... да правил съм го). там е малко по-различна ситуацията, защото всичко се записва. а можеше да отидеш поне да кажеш номера на колата на тези момчета. ако не друго да си търсят те правата. дано да са ок.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Трагична история...
Fking написа:PhilAnselmo написа:След това се убих да търся ченгета за да им кажа за тоя дебил, но естествено никъде нямаше.
Да, добре! А за телефон 166 чувал ли си? Безплатен е.
А 7-мо РПУ е на 2 мин от там!
Ако ти беше действал адекватно, можеше и да стане нещо, а не да ползваш случая така че 5 часа по-късно да си намираш на приказка с катаджий.....
Пич, какво 166? Аз ти казвам че говорих с ченгетата, а те ме гледаха все едно нищо не е станало. В една нормална държава и след 20 дена да ида с такава информация и ще го издирят...плюс това момчетата си тръгнаха...
Да бе 166 няма що
Аз съм звънял по спешност за опожарена кола посред нощ и ония ми викат ами нямаме свободен екип изчакайте ако можете, деня беше понеделеник към 2 през ноща
Да не се засягат полицаите които посещават форума(и не само те) те не са виновни, но определено нищо не се върши от тях като изключим тия които изпълняват разни поръчки 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
хванали ги от гората,да ги правят полицаи...
то тряя свястно обучение,качествен подбор,а не връзкарщина...и заплати започващи от 1000лв и много други неща и се губи смисъла,щот дърхавата е сдухана...
бе на нас кво ни е наред?
то тряя свястно обучение,качествен подбор,а не връзкарщина...и заплати започващи от 1000лв и много други неща и се губи смисъла,щот дърхавата е сдухана...
бе на нас кво ни е наред?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То това си е направо за "историите", ама...
7 - мо РПУ?
Аз живях в блока им.
Една вечер обраха две стаи .На хазяина(домакина) на блока, на който плащат и ченгизите и на чистачките.
Мен ме нямаше. На следващия ден се прибирам и чувам шум. Гледам големият джам леко откъртен. И гледам през него скочил и бяга един дебел с шушляк. Изкъртил джама и щангата му долу, ползвал я да се покачи по нея!
Бегом при ченгизите. Дават ми лист и химикал. Пиши! - Ше избяга ве! -викам. Пиши викат, ше го хванем. И паази уликите.
Става към 5 часа следобяд.
В 11 съм нощна смяна. В 9 още ги няма ? Отивам да напомня и да им кажа. "После ше додат момчетата ДА СЕ ПОРАЗХОДЯТ". В 10 пак отивам. 5 ченгета пият кафе в оперативната стая с някакви мадами и се хилят "сега сме заети". Полудях, заковах си прозореца и се обадих на няколко вестника, вкл. нощен труд. А по пътя видях момчета от 7-мо, дето не са катаджии зад един завой, захванали една палка и дебнат... Имат работа!
Явно са звъняли, защото още като се прибрах сутринта домакинът вика "шефът на рпу-то ни вика". Хваща ни оня от вратата "решиха ли ви нощен труд проблема". "Не" - викам аз - "а ми бяха последната надежда. след като полицаите, на които им е задължение дори не реагират при многото сигнали".
Оня млъкна и уж прояви интерес какво е станало, прати оперативни, взеха отпечатъци и уж пратиха нощен патрул зад блока.
На следващата нощ крадец със същия почерк обра следващите две стаи. На по - следващата - следващите две... После една вечер почива. После обра още две и му останах само две студентски партерни - той най нагло отиваше зад блока и разбиваше подред ниските стаи. Всико или с изкъртен прозорец, или счпен джам, и то най - просташки: в моята стая малкият джам нямаше панта и с бутане се отваряше, оня откъртил големият, който беше не само затворен, но и закован! Съответно обитателите на нокти . Човекът спял в стаята си, изведнъж вътре влиза камък през стъклото и някакъв гледа отдолу. Оня стана, развика се, наскачаха съседи, кой обран, кой не... Оня успя да избяга и повече не дойде. И жалко, защото оттам нататък му оставаше да обира партерните стаи на ченгетата. Сигурен съм, че би се справил. Макар и да действаше като хамалин.
Ако не ви се струва вярно, пиайте управителят на блока - мисля, че 10-ти блок се водеше - бай Данчо, или някой от персонала, ако той вече се е пенсионирал. Човекът намери пари и сложи решетки.
После чистачките ми раправяха, че преди месеци някакви се клали зад блока. Оставили един целия в кръв, с разпран корем... Те отишли, видяли го, извикали полиция и линейка. Полицията входът е над 10 метра зад завоя. Казали "идваме" и не дошли. Линейката дошла след около 15 минути. Прибрали човека. Оперирали го и му закърпили - май червата били засегнати. Чак след операцията ченгетата се размърдали, защото се оказала с опасност за живота....
Друг случай: приятелче пресича и пред него едно студентче го блъска кола, тежък удар и в главата. Шофьорът на колата се връща да помага. Явно зверски хематом, момчето е в съзнание, но вика "окото ми, окото ми" а от окото му струи фонтанче кръв. Нашите викат полиция и линейка, около фантастико са, това е на 80 метра от районното и на 100 от поликлиниката. След 15 минути чакане се решават сами да го закарат - ни полиция, ни линейка. Момчето починало по пътя....
И накрая най - хубавото. Аз не се кефя на диско, но бяхме отишли за празник на клуб 33 и бяхме заели една ъглова маса. Купон в разгара си и изведнъж влизат двама дебели дърти костюмари с куфарчета. С тях - малко стадо маймуни. Костюмарите спират, няколко маймуни ги наобикалят, другите - право към нашата маса. Няма никакво обяснение, нито "разкарайте се ве", направо хващат столовете с момичетата и ги обръщат и им изхвърлят багажа, също и на тея по бар плота, пъдт всички подред от ъгъла. Отивам аз при единия и викам "какво става". Бая бой съм ял. Тренирал съм туй - онуй. Състезания съм гледал. Но такъв мълниеносен шамар не бях виждал . И тогава не го видях. И умишлено жесток - с обратното на ръката право през резците.
Цялата ми уста в кръв, стана ми ясно, че нямам шанс, събрах хората с мен и излязохме. И други ядоха шамари, а един направо го заритаха...
И седим отпред и напрежението расте. Събраха се хора, идват приятели... Не е много ясно какво да правим, явно вътре е наркосделка или нещо подобно.
И изведнъж се задават чингизите. 4-5 парчета. :викат "Ко става тука ве" всички им обясняват в един глас, показваме им и "ранените". Вместо да хванат онея нашите какво мислите направиха? Застанаха на вратата и не пускаха нас да влезем, за да "не се създават безредици".
Да ви .... и ченгетата. Тея от 7-мо специално когат и да ги биеш, все ще им е късно....
7 - мо РПУ?
Аз живях в блока им.
Една вечер обраха две стаи .На хазяина(домакина) на блока, на който плащат и ченгизите и на чистачките.
Мен ме нямаше. На следващия ден се прибирам и чувам шум. Гледам големият джам леко откъртен. И гледам през него скочил и бяга един дебел с шушляк. Изкъртил джама и щангата му долу, ползвал я да се покачи по нея!
Бегом при ченгизите. Дават ми лист и химикал. Пиши! - Ше избяга ве! -викам. Пиши викат, ше го хванем. И паази уликите.
Става към 5 часа следобяд.
В 11 съм нощна смяна. В 9 още ги няма ? Отивам да напомня и да им кажа. "После ше додат момчетата ДА СЕ ПОРАЗХОДЯТ". В 10 пак отивам. 5 ченгета пият кафе в оперативната стая с някакви мадами и се хилят "сега сме заети". Полудях, заковах си прозореца и се обадих на няколко вестника, вкл. нощен труд. А по пътя видях момчета от 7-мо, дето не са катаджии зад един завой, захванали една палка и дебнат... Имат работа!
Явно са звъняли, защото още като се прибрах сутринта домакинът вика "шефът на рпу-то ни вика". Хваща ни оня от вратата "решиха ли ви нощен труд проблема". "Не" - викам аз - "а ми бяха последната надежда. след като полицаите, на които им е задължение дори не реагират при многото сигнали".
Оня млъкна и уж прояви интерес какво е станало, прати оперативни, взеха отпечатъци и уж пратиха нощен патрул зад блока.
На следващата нощ крадец със същия почерк обра следващите две стаи. На по - следващата - следващите две... После една вечер почива. После обра още две и му останах само две студентски партерни - той най нагло отиваше зад блока и разбиваше подред ниските стаи. Всико или с изкъртен прозорец, или счпен джам, и то най - просташки: в моята стая малкият джам нямаше панта и с бутане се отваряше, оня откъртил големият, който беше не само затворен, но и закован! Съответно обитателите на нокти . Човекът спял в стаята си, изведнъж вътре влиза камък през стъклото и някакъв гледа отдолу. Оня стана, развика се, наскачаха съседи, кой обран, кой не... Оня успя да избяга и повече не дойде. И жалко, защото оттам нататък му оставаше да обира партерните стаи на ченгетата. Сигурен съм, че би се справил. Макар и да действаше като хамалин.
Ако не ви се струва вярно, пиайте управителят на блока - мисля, че 10-ти блок се водеше - бай Данчо, или някой от персонала, ако той вече се е пенсионирал. Човекът намери пари и сложи решетки.
После чистачките ми раправяха, че преди месеци някакви се клали зад блока. Оставили един целия в кръв, с разпран корем... Те отишли, видяли го, извикали полиция и линейка. Полицията входът е над 10 метра зад завоя. Казали "идваме" и не дошли. Линейката дошла след около 15 минути. Прибрали човека. Оперирали го и му закърпили - май червата били засегнати. Чак след операцията ченгетата се размърдали, защото се оказала с опасност за живота....
Друг случай: приятелче пресича и пред него едно студентче го блъска кола, тежък удар и в главата. Шофьорът на колата се връща да помага. Явно зверски хематом, момчето е в съзнание, но вика "окото ми, окото ми" а от окото му струи фонтанче кръв. Нашите викат полиция и линейка, около фантастико са, това е на 80 метра от районното и на 100 от поликлиниката. След 15 минути чакане се решават сами да го закарат - ни полиция, ни линейка. Момчето починало по пътя....
И накрая най - хубавото. Аз не се кефя на диско, но бяхме отишли за празник на клуб 33 и бяхме заели една ъглова маса. Купон в разгара си и изведнъж влизат двама дебели дърти костюмари с куфарчета. С тях - малко стадо маймуни. Костюмарите спират, няколко маймуни ги наобикалят, другите - право към нашата маса. Няма никакво обяснение, нито "разкарайте се ве", направо хващат столовете с момичетата и ги обръщат и им изхвърлят багажа, също и на тея по бар плота, пъдт всички подред от ъгъла. Отивам аз при единия и викам "какво става". Бая бой съм ял. Тренирал съм туй - онуй. Състезания съм гледал. Но такъв мълниеносен шамар не бях виждал . И тогава не го видях. И умишлено жесток - с обратното на ръката право през резците.
Цялата ми уста в кръв, стана ми ясно, че нямам шанс, събрах хората с мен и излязохме. И други ядоха шамари, а един направо го заритаха...
И седим отпред и напрежението расте. Събраха се хора, идват приятели... Не е много ясно какво да правим, явно вътре е наркосделка или нещо подобно.
И изведнъж се задават чингизите. 4-5 парчета. :викат "Ко става тука ве" всички им обясняват в един глас, показваме им и "ранените". Вместо да хванат онея нашите какво мислите направиха? Застанаха на вратата и не пускаха нас да влезем, за да "не се създават безредици".
Да ви .... и ченгетата. Тея от 7-мо специално когат и да ги биеш, все ще им е късно....
D3BEP написа:То това си е направо за "историите", ама...
7 - мо РПУ?
Аз живях в блока им.
Баа още не мога да повярвам че това са реални истории, ама се сещам как като ми разбиха колата, тея от 7-мо най-културно ми казаха, че имали много такива случаи и нямат време да се занимават с толкова дребни неща и направо да ходя при застрахователите.
Е бахти и държавата и полицията и сичко..... сега гледах за болницата в Пловдив - спрял тока и 1 дете от родилното поделение починало, защото било в кувиоз

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Специално за първата и втората история свидетел е целият останал от преди няколко години персонал на музикална академия - 10-ти блок.... Вървете и питайте, може и още материал да са събрали...
Третата я знам през ръка и там всъщност макар и да е най - трагично, вината е най - трудно доказуема, а ченгетата нямаше и какво толкова да помогнат. Показва скорост на реакция и заинтересованост, нищо повече.
На четвъртата свидетел съм аз и хора около мен.
Третата я знам през ръка и там всъщност макар и да е най - трагично, вината е най - трудно доказуема, а ченгетата нямаше и какво толкова да помогнат. Показва скорост на реакция и заинтересованост, нищо повече.
На четвъртата свидетел съм аз и хора около мен.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Преди около 2-3 години около 7 вечерта тъкмо паркирам семейния Форд пред вкъщи, качвам се и чувам удар. Разбрах, че са праснали колата. Слизам мигновенно, но извършителят избягал. Идват разни съседи и се оказва, че единият видял колата и номера, казва човека: "Черен голф с еди ква си регистриация". Моята кола на 15-20 метра надолу по улицата тласната и не леки щети. Оглеждам останките и видях, че черната кола кола не е била VW, а Сеат, сигурно Ибиза. Обаждам се на куките, те идват след известно време и им казвам всичко, очевидците също. И те при наличието на регистрационния номер, марката и модела на автомобили ми заявяват "Пусни жалба срещу неизвестен извършител, щото той може да си ремонтира колата и да няма доказателства, докато го намерим..." КВОООО? Справката и разплитането на случката би отнело максимум 15 минути. Куките си тръгнаха и аз с един приятел тръгнах да обикалям из квартала, да го открия този, едва ли е стигнал далеч. И оп - 3-4 пресечки по-надолу черна ибиза паркирана по странен начин, да не и се вижда предницата. Ей го нашето момче. Блокирам Ибизата с моята кола, за да не могат да я измъкнат и след малко от някъде се появява въпросния младеж на 22-23 с някакъв негов чичо (видимо фиркан) и такива надъхани чак... Обаждам се на куките да дойдат на мястото и се почнаха едни разправии. В крайна сметка онзи си плати като поп. Но беше ли оставена ситуацията в ръцете на полицията резултатът щеше да е разочарование и минус 2000 лева и всичкото това при наличието на свидетели и регистрационен номер.
Според мен огромната част от българските полицаи, моите уважения към тях, са загубили всякакво желание и рефлекс и се справят трудно дори елементарни задачи, да не говорим за сериозните неща.
Според мен огромната част от българските полицаи, моите уважения към тях, са загубили всякакво желание и рефлекс и се справят трудно дори елементарни задачи, да не говорим за сериозните неща.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а ми нищо чудно да са истина тия случки...
преди 3-4 години, не помня вече, някъде 2-3 вечерта. 3ма сме в колата завиваме на ляво след онтарио къщата и после спираме и още веднъв наляво първата пресечка... (къф университет е там така и не знам, така или иначе не отивахме в университета) но точно потегляме на ляво и някакъв джип минава на см от нас (явно дошъл отзад), сякял завоя в насрещното... доста бъзро се движеше. едвам ни заобиколи, направи два камшика и спря след 15-20м. ние си викаме - ей ся стана проблема от нищо, да изчезваме. но тези тръгнаха след нас... настигат ни. свалят стъклата и... някви ченгета?! с цялата си наглост - да сме ходели в районното. стигнахме и те чакат КАТ да пишат акт на шофьора на колата, в която бях (може би за неправилно дишане). имаше някъф американец с тях, с лента MP (military police) и се обесняваха с някъф друг цървул как били пили в джим биим. викам си, това е коза за измъкване от ситуацията... през това време шофьора на джипа обеснява нещо на момчето дето ни караше, къф акт щял да му пишат, не знам си кво.... спориха 10 мин какво в същност се е случило. стигна се до там, че той чак бил дал мигач, ама тъй като тва не било някой жигулка, като завиел и той се изключвал. в крайна сметка мен ми писна и им обесних за алкохола. явно бях познал, защото онзи бая се притесни и ни изгони.
и тази цялата работа да се покажат пред някъф палячо от военна полиция на нато. евала ...
сега като се замисля, може и тия от джипа да са били от военна полиция (не им знам тъпите пагони).
преди 3-4 години, не помня вече, някъде 2-3 вечерта. 3ма сме в колата завиваме на ляво след онтарио къщата и после спираме и още веднъв наляво първата пресечка... (къф университет е там така и не знам, така или иначе не отивахме в университета) но точно потегляме на ляво и някакъв джип минава на см от нас (явно дошъл отзад), сякял завоя в насрещното... доста бъзро се движеше. едвам ни заобиколи, направи два камшика и спря след 15-20м. ние си викаме - ей ся стана проблема от нищо, да изчезваме. но тези тръгнаха след нас... настигат ни. свалят стъклата и... някви ченгета?! с цялата си наглост - да сме ходели в районното. стигнахме и те чакат КАТ да пишат акт на шофьора на колата, в която бях (може би за неправилно дишане). имаше някъф американец с тях, с лента MP (military police) и се обесняваха с някъф друг цървул как били пили в джим биим. викам си, това е коза за измъкване от ситуацията... през това време шофьора на джипа обеснява нещо на момчето дето ни караше, къф акт щял да му пишат, не знам си кво.... спориха 10 мин какво в същност се е случило. стигна се до там, че той чак бил дал мигач, ама тъй като тва не било някой жигулка, като завиел и той се изключвал. в крайна сметка мен ми писна и им обесних за алкохола. явно бях познал, защото онзи бая се притесни и ни изгони.
и тази цялата работа да се покажат пред някъф палячо от военна полиция на нато. евала ...
сега като се замисля, може и тия от джипа да са били от военна полиция (не им знам тъпите пагони).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2