Съндей Екстриим

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Съндей Екстриим

Мнение от Engi » 22 Мар 2004, 0:25

внимание :!: дълъг пост :!:

една кратка история от днес :wink:
неделя, сутринта софйиския СИЛА склод се беше събрал да гледа Формула 1 на ЕКОто. аз, за жалост, бях на работа и нямаше как да се присъединя:( дойдох към 11 часа, но тогава вече, както знаете, всичко беше свършило. отбора седеше от вън и както обикновенно се оглеждаха зверовете:) предишния ден със Сашо ДрайвингГод-а си бяхме говорили, че може да искараме картинг-а му на Буховската писта и да поджиткаме малко но не бяхме взели конкретно решение ( за тези, които не знаят, той има много готин картин :lol: ) като пристигнах на ЕКО със служебния ми бус, Сашо ме погледна с очаквателен поглед и ме попита дали ще закараме картинг-а до Бухово с бус-а. за жалост трябваше да му откажа, защото имах работа поне още 2 часа:( той каза, че това не е проблем и имал друг бус в предвид. всички присъстващи се уговориха кога да се срешнат, а аз казах, че ще се присъединя по-късно. след 30 мин. ми звънна сашко, очевидно отчаян и ми обясни, че офертата за другия бус е отпаднала:( не ми трябваше много време за размисъл, намерих кой да ме замести в работата и изфърчах да товаря картинга:) благополучно пристигнахме на бухово, където вече кирето бавареца, Мегов, Джавор, Джули'с, и боби самоковеца, бяха полазили пистата и поради липса на картинг палеха гумите на БМВтата :twisted: свалихме картинга, нахлузихме гащеризоните и започнахме да го караме на смени:) относно картинг-а, мога да кажа само: ВЕЛИКОЛЕПНА МАШИНА:) с 4 скорости, върви супер готино:) лично аз, се чуствах леко тесничко вътре, но това и за секунда не притъпи удоволствието да фърча с него по буховската писта :P :P :P всички караха и се кефеха на машинката, въртяха се обичайните количества бира, забавлявахме се с кучето на Джавор - Рой и всичко беше на 6 :) към привечер повечето СИЛИ се изнесоха и останахме аз, фаст енд фюриъс, сашо, жена му, и двама техни приятели:) отново дойде така очаквания мой ред за картинга:) с нетърпение скочих в него и полетях по пистата:) всичко беше супер, завъртях 2-3 обиколки и тъкмо се бях подкйефил яко, че свикнах на скоростите му :lol: изведнъж, малко преди старт/финал-а, картига заглъхна и замалко да угасне. реших, че му свършва бензина и моментално обърнах за да долеем пак. в този момент той съвсем спря:( поглеждам срещу мен, в далечината другите ми махат и викат нещо, ама аз съм с каска, как да ги чуя. помислих, че са удивени от майсторското ми шофиране ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) и тъкмо реших да им помахам и аз:) в този момент, обаче, слу4айно поглеждам двигателя и виждам как на 20 санта от главата ми гори целия двигател. за отрицателно време изкочих от картинга, и тогава той пламна още повече. изфърчах към Буса за пожарогасител, но Войков вече го беше измъкнал и тичаше към картинга:) успяхме да го изгасим моментално и макар големите пламъци, резервоара не можа да гръмне. изгоря цялата инсталация на картинг-а, но за радост всичко друго му е ок :lol: причина: скъсан маркуч на бензина, искра... на татък ви е ясно:) посмяхме се по въпорса и се прибрахме :) за жалост, ще ни трябват 3-4 дни да стегнем картинг-а, но за радост всичко мина без усложнения и просто добавихме поредния луд спомен в миналото си, както казва ЛудияДжиЕсЕм: "ше го расказваме на внуците" :wink: май и този път ми провървя :wink: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 22 Мар 2004, 0:33

Мани късметлия си!

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Мар 2004, 2:03

Хах :shock: Ангел Огнепръскачката ша ти редим вече :wink: :lol:
Ма да не се смея че можеше и аз да съм :?
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Мар 2004, 19:30

Engi батнце да не си пръцнал случайно
та да се е подпалила тая пущина :wink: :fart: :mha:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 22 Мар 2004, 22:24

изживявания незабравими....
аз така не се и ка4их на картинга на комший4ето.ей стра6но балкан4е ей... :wink: мноо върве6е отстрани...а кой знае какъв кеф ли е да си кара6 самоделния карт. :) :)
Изображение
8.32

Потребител
Аватар

Само да отбележа.

Мнение от Al_capone » 23 Мар 2004, 11:12

Engi Само да отбележа че съм регнат във форума и май даже съм си казвал и името. Но ако сте забравили Аз съм Красен (с моя гащеризон карахте всички) :D. До следващия път ;)
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 23 Мар 2004, 11:20

Engi батнце да не си пръцнал случайно

:mha: :mha: :mha: :mha:

Енджи, добре че си се оттървл невредим, че от огиня последствията с най-трайни!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 23 Мар 2004, 11:51

Лудите и господ ги пази :P

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 23 Мар 2004, 18:53

Нешто се запалих от историята на Engi и се чудя за колко пари може да се намери един карт знам че от карт до карт има голяма разлика ама ми е интересно 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 23 Мар 2004, 20:44

еми на тоя дето така и не можах да го покарам го продадоха за 150лв.с нови гуми,двиг. от балкан,и некаква кирлива спира4ка-дискова на задната ос от булгаррено.никакви спойлери :(
ама мноо върве6е.
Изображение
8.32

Аватар

Мнение от krika » 23 Мар 2004, 22:18

Ебати за 150лв това си е подарък.Аз видях няква обява за картинг cz m516 това нищо не ми говори(колко ли кс е :?:) и е с 6 скорости ама цената е 1400лв :shock:.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Съндей Екстриим

Мнение от BMWALPINA » 23 Мар 2004, 22:27

На мен едно от любимите ми занимания е да карам картинг.Ходя на пистата при стадион Септември.

Engi написа:...

Какъв му е двигателя :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 24 Мар 2004, 11:35

krika написа:Ебати за 150лв това си е подарък.Аз видях няква обява за картинг cz m516 това нищо не ми говори(колко ли кс е :?:) и е с 6 скорости ама цената е 1400лв :shock:.

еми туй наистина май подарък беше ама много много на балкан не съм привърженик..сега ако беше симсон щях да го взема. туй балкан4е с тая центровка като гледах острани аз няма да мога да се оправя :oops: ....ина4е 3 скорости беше.отзад с едни валяци...абе огън.и сега кат го продаде си купи трабант=>и стана на бъги..тва го карах.. :D :D :D мноо ме кефи лятото ше зема и аз да си направя.малейй на 3-та просурква6е гумите.звяр
Изображение
8.32

Аватар

Мнение от krika » 24 Мар 2004, 13:58

Чудя се дали си заслужава сам да си направиш карт или да си купиш готов.Обаче ако си е твое творение(и му пуснеш някой палав двигател :twisted: ) ше е по яко ама ако оживееш :mha: :mha: :mha:.Предлагам хората на които им е ясно как стят нещата с хенд мейд картовете да разкажат ше е интересно 100% за много хора.

Назад към Страхотни истории