После как да не мразим циганите !?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

После как да не мразим циганите !?

Мнение от b00st » 06 Окт 2007, 15:48

Снощи ходих до мол-а. По цариградско от насрещната страна 1 Skoda Octavia май направи тоталка точно докато минавах, на човека нищо му нямаше поне. Паркирах в една пресечка вдясно точно на ъгъла на мола на заден, обаче имаше малко място и ми се стори, че бутнах леко една пластмасова кофа с предната броня. Слезнах да видя бронята, нищо и нямаше, заключих и тръгнах. Тогава все още беше светло. Срещу една офис-сграда бях спрял, беше уживено. По уличката гледам 2-3 мангала се разхождат. Като дойде време да си ходя си помислих, абе аз май си забравих панела на cd-то, защото гледах бронята и тръгнах направо. Ходя към колата и пак някви мангали виждам да се разхождат, чудя се кво става тука бе да не съм в циганска махала :confused:
Уличката беше тъмна и тиха и тъкмо си казвам на ум пфф тука няма да паркирам повече, като нищо могат да ти разбият колата. Вече наближавам, отключвам и ето какво виждам:

http://img91.imageshack.us/img91/9846/dsc00399qe9.jpg

Гледката беше гадна. Само панела липсаваше, тъпия мангал даже не е знаел как да си отключи вратата и да го вземе, беше изтръгнат от пиновете. Направо незнам кво да кажа :evil:

На път към вкъщи се сетих за човека със skoda-та и си помислих можеше да преживея и по лоша петък вечер, но това е достатъчно за сега.

Така, че колеги внимавайте там къде спирате и не оставяйте важни работи в колата, защото има много чернички дето чакат само тва...
Евророма ли... :evil: Това съчетание няма бъдеще.
Последна промяна b00st на 24 Окт 2007, 15:47, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Bmw 325 E36 » 06 Окт 2007, 16:00

Мамичката им да еба,само един гореш казан и като се покаже от него да го ръгам с една вила в очите и после да му извадя очите с вилица и да му отрежа главата с хабен нож,това е наслада за мене.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: После как да не мразим циганите !?

Мнение от BBN » 06 Окт 2007, 17:09

zBoost написа:Снощи ходих до мол-а. По цариградско от насрещната страна 1 Skoda Octavia май направи тоталка точно докато минавах, на човека нищо му нямаше поне. Паркирах в една пресечка вдясно точно на ъгъла на мола на заден, обаче имаше малко място и ми се стори, че бутнах леко една пластмасова кофа с предната броня. Слезнах да видя бронята, нищо и нямаше, заключих и тръгнах. Тогава все още беше светло. Срещу една офис-сграда бях спрял, беше уживено. По уличката гледам 2-3 мангала се разхождат. Като дойде време да си ходя си помислих, абе аз май си забравих панела на cd-то, защото гледах бронята и тръгнах направо. Ходя към колата и пак някви мангали виждам да се разхождат, чудя се кво става тука бе да не съм в циганска махала :confused:
Уличката беше тъмна и тиха и тъкмо си казвам на ум пфф тука няма да паркирам повече, като нищо могат да ти разбият колата. Вече наближавам, отключвам и ето какво виждам:

http://my.netissat.bg/daniel/pics/DSC00399.JPG

Гледката беше гадна. Само панела липсаваше, тъпия мангал даже не е знаел как да си отключи вратата и да го вземе, беше изтръгнат от пиновете. Направо незнам кво да кажа :evil:

На път към вкъщи се сетих за човека със skoda-та и си помислих можеше да преживея и по лоша петък вечер, но това е достатъчно за сега.

Така, че колеги внимавайте там къде спирате и не оставяйте важни работи в колата, защото има много чернички дето чакат само тва...
Евророма ли... :evil: Това съчетание няма бъдеще.

Брат , тази гледка съм я виждал 4 пъти :evil: ....да им изсъхнат рацете на тея изроди

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: После как да не мразим циганите !?

Мнение от ms » 06 Окт 2007, 17:19

BBN написа:...да им изсъхнат рацете на тея изроди

Малко им е- и краката им да изсъхнат. Да е сигурно, че ще си седи у тях само. 3а по-сигурно- и топките им да изхънат, че да не може и деца да има :twisted:

На пострадалият колега му пожелавам само 1 нещо- да ги пипне тея които са разбили колата... И само бой и еб**е- без музика, че може да им хареса музиката...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 06 Окт 2007, 17:37

съболезнования :( :evil:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 06 Окт 2007, 17:40

И ние така веднъж с приятели отиваме на Искъра (язовира) за риба и бяхме с ладата на едно момче.И оставяме колата и слизаме надоло до брега (на около 60 метра) и добре,че се сетих и му казах на момчето да си вземе на панела,че щеше да го сотави.Та ловим си ние и тръгваме да се прибираме и гледаме същата гледка като снимката горе.Само че панела го нямаше и те от яд бяха разбили цялото барче и бяха изтръгнали някви жици и му отраднаха 2 елипси най-обикновенни :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 06 Окт 2007, 20:01

Мама им дееба,само смърт за тия уроди. :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 06 Окт 2007, 20:05

това с панела е ужасно,но не се ли замисли след това че има паркинг в мола................аз също мразя циганите поради подобна причина........за мое щастие обаче хванахме гнусара.......

п.с все по-често започвам да си мисля че тея ще станат повече от нас,ако вече не са ...................... :evil: :evil: :evil:
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Окт 2007, 20:09

И ние така веднъж с приятели отиваме на Искъра (язовира) за риба и бяхме с ладата на едно момче.И оставяме колата и слизаме надоло до брега (на около 60 метра) и добре,че се сетих и му казах на момчето да си вземе на панела,че щеше да го сотави.Та ловим си ние и тръгваме да се прибираме и гледаме същата гледка като снимката горе.Само че панела го нямаше и те от яд бяха разбили цялото барче и бяха изтръгнали някви жици и му отраднаха 2 елипси най-обикновенни

а пък на искъра да си оставиш колата без надзор гаранция че 6те има 6тета
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 06 Окт 2007, 20:32

сиса написа:
п.с все по-често започвам да си мисля че тея ще станат повече от нас,ако вече не са ...................... :evil: :evil: :evil:

сигурно има и хубави хора от тях , обаче масата за дълбоководен туризъм с камък около врата:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 06 Окт 2007, 20:58

то няма оправия... досега при мен са се отчитали 2 пъти, като първия път ЦД-то беше на 2 дена :banghead: още незастраховано да ги еба в педалчетата.... купих си го в събота и понеделник тръгнах да го дозастраховам и КУР ... ни касетофон ни нищо....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 06 Окт 2007, 20:58

сигурно има ............................... :evil: :mhihi:
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 06 Окт 2007, 21:00

:comp: :comp: :comp: :bang: Мръсна сган черна - имаше един дето ми лепна халогените ама го има заснет докато ги сваля :lol: и някой му е подсказал и още немога да го срещна :comp: :!: като има резултат ще се похваля :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 07 Окт 2007, 0:51

Ха дано ти се появи некой ден да му окрасиш мутрата :twisted:
Толкова да ги мразя, че искам да им пуснат от онези последни руски бомби, които наскоро дадоха - гърмят и омитат всичко! Но по-малка! Сметната само да затрият Столипиново и другите подобни махали в БГ :twisted: Или само да ни разрешат 1 час пълен произвол да си поиграем с АК47 :bang:
Толкова ги мразя, че ся прибирайки се от сватбата на един френд (беше супер) имам да мина от едната до другата страна на централна гара, където понякога висят мангали, а аз искам някой манго да ми се направи на отворен, с което да ме предизвика и да му забия няколко :twisted: Не знам откъде толкова агресия съм събрал, при положение че не съм такъв, нито някой насъскан хлапак, но все към тях ми е агресията и като ги гледам кви права им дават та чак издивявам и искам да им редуцирам бройката :censored: :censored: :censored:
п.с. Май не съм единствен, щото такива мераци са ми споменавали да имат хора от 24 до 63 години. :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Окт 2007, 10:28

кофти пич
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории