С на бащата аудито

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

С на бащата аудито

Мнение от Bmw 325 E36 » 05 Окт 2007, 21:56

Тая вечер бащата пиина,имахме гости и го извардих взех аудито 80-ка 2.0 115 коня и трагнах излезнах на главният за взлизане в града дето идват от Стара загора за влизане в Казанлък и като го смачках 2-ра,3-та,4-та направо го скъсах първата ми жертва астра от тея малките кочини от дясно я минах със 12-130 някъде на взлизане в казанлък преди такситата,след тва ходих до даскало обърнах и на светофарите една вектра от тея дъртите :lol: и аз таман я наближавам и тя трягва на бензим съм и само 2-ра до долу 3-та и направо се изтреляж като ракета оня ми праи някви жестове с ръка но като го доближих само я видях тая барака след тва го смачках яко аудито и отнесах тая барака като фурия,ся бащата ще взима 325-192 коня,и ще имам и книшка щото ся съм на 17 и тогава шътищата са мои.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: С на бащата аудито

Мнение от ///peter » 05 Окт 2007, 22:15

Bmw 325 E36 написа:Тая вечер бащата пиина,имахме гости и го извардих взех аудито 80-ка 2.0 115 коня и трагнах излезнах на главният за взлизане в града дето идват от Стара загора за влизане в Казанлък и като го смачках 2-ра,3-та,4-та направо го скъсах първата ми жертва астра от тея малките кочини от дясно я минах със 12-130 някъде на взлизане в казанлък преди такситата,след тва ходих до даскало обърнах и на светофарите една вектра от тея дъртите :lol: и аз таман я наближавам и тя трягва на бензим съм и само 2-ра до долу 3-та и направо се изтреляж като ракета оня ми праи някви жестове с ръка но като го доближих само я видях тая барака след тва го смачках яко аудито и отнесах тая барака като фурия,ся бащата ще взима 325-192 коня,и ще имам и книшка щото ся съм на 17 и тогава шътищата са мои.

А оня с Ф16-то и него ли смачка, че не можах да ви догоня :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 05 Окт 2007, 22:17

Батка, не само пътищата са твой ,а и 72 девственици ще получиш много скоро :winky:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Окт 2007, 22:29

Bmw 325 E36 написа:....

Нищо лично, но...
От такива изпълнения на идиотчета без книжка ми е писнало до немай къде :evil: :evil: :evil: Ти малко мозък в тая куха кратуна нямаш ли :?: Майната и на колата- дали ще я потрошиш на никой не му пука, проблема е че може и ти да се претрепеш с тея изпълнения. Но и там не е големият проблем- тъп си и си се пребил, сам си виновен... Проблема е, че може да удариш някой друг и тогава става лошо...

Не съм аз моралиста дето ще каже "Без книжка кола не трябва да се кара"- аз почнах да карам кола на 16г. някъде. Но с основната разлика, че такива изпълнения не съм си позволявал преди да докопам книжката. А и доста дълго след това не си позволявах идиотщини на пътя. Но в крайна сметка всеки пати от своята си глава- важното е да няма пострадали странични хора.

ПС: Дано автора не се е засегнал, но и да се е засегнал все ми е тая. Писна ми вече през ден да слушам за поредната тежка катастрофа с жертви- единият бил пиян като свиня, другия дрогиран, третият бил на 16г. и се правил на голям мъж... АМАН ОТ ИДИОТИ. НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ ПОНЕ...

ПС2: Вече се чудя кога ли ще смъкна поредният тъпак който за малко да ме прегази от колата и ще го пребия на средата на пътя :box: :box: :box: :box: :box:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Брачеда » 05 Окт 2007, 22:38

Bmw 325 E36 написа:ся бащата ще взима 325-192 коня,и ще имам и книшка щото ся съм на 17 и тогава шътищата са мои.

И като се събуди беше наполовина отвит нали ? Аман от нещастници като теб, тъп пубер...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 05 Окт 2007, 22:46

ms написа:
Bmw 325 E36 написа:....

Нищо лично, но...
От такива изпълнения на идиотчета без книжка ми е писнало до немай къде :evil: :evil: :evil: Ти малко мозък в тая куха кратуна нямаш ли :?: Майната и на колата- дали ще я потрошиш на никой не му пука, проблема е че може и ти да се претрепеш с тея изпълнения. Но и там не е големият проблем- тъп си и си се пребил, сам си виновен... Проблема е, че може да удариш някой друг и тогава става лошо...

Не съм аз моралиста дето ще каже "Без книжка кола не трябва да се кара"- аз почнах да карам кола на 16г. някъде. Но с основната разлика, че такива изпълнения не съм си позволявал преди да докопам книжката. А и доста дълго след това не си позволявах идиотщини на пътя. Но в крайна сметка всеки пати от своята си глава- важното е да няма пострадали странични хора.

ПС: Дано автора не се е засегнал, но и да се е засегнал все ми е тая. Писна ми вече през ден да слушам за поредната тежка катастрофа с жертви- единият бил пиян като свиня, другия дрогиран, третият бил на 16г. и се правил на голям мъж... АМАН ОТ ИДИОТИ. НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ ПОНЕ...

ПС2: Вече се чудя кога ли ще смъкна поредният тъпак който за малко да ме прегази от колата и ще го пребия на средата на пътя :box: :box: :box: :box: :box:

уот хи сед :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 05 Окт 2007, 22:56

Наистина утре можем да четем за теб във вестника ... не разбирам какво искаш да покажеш с тая "страхотна история" ... че си голям шофьор ли? :mhihi: . Честно да ти кажа като прочетох написаното от тебе повече се издразних отколкото да се впечатля ...

Аватар

Мнение от ms » 05 Окт 2007, 23:02

BBN написа:
уот хи сед :!:

Какво е казал ли :?: Нищо особенно- поредното 17 годишно пишлеме, което е пребарало на тати колата и ходи да я юрка по улиците по тъмно...
А сега да обясня:
1:Без книжка е- тя книжка кола не кара и това е най-малкият проблем тук...
2: Взел е колата без разрешение- чиста проба малоумие. Ако баща му му е имал доверие като шофьор, нямаше да я измъква по такъв начин.
3: Ходи и кара с 120-130 км/ч и се гони с разни коли... Дали има идея как и кога ще спре кола при тая скорост, дали има опит за да прецени дали е безопасно да вдига такива скорости :?: Едва ли..
4: И всичко това вечерта- тоест кара се на фарове. Колко ли е карал на фарове досега, а :?: Едва ли и 1 км.... И 100км. да са- все тая, опит няма...
5:Няма достатъчно акъл да съобрази, че това не е за хвалене, а си е чиста проба малоумие...

Та с 2 думи: Нищо особенно не е казал....
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 05 Окт 2007, 23:11

ms написа:
Какво е казал ли :?: Нищо особенно- поредното 17 годишно пишлеме .....

Не се пали толкова ;) ... според мен това си е чиста измислица .. просто момчето няма търпение да вземе книжка

Аватар

Мнение от ms » 05 Окт 2007, 23:20

ge6pen4 написа:Не се пали толкова ;) ... според мен това си е чиста измислица .. просто момчето няма търпение да вземе книжка

Aз хич не се и паля- просто ми лазят по нервите такива простотии като видя написани някъде. То ясно, че няма търпение да вземе книжка- всички сме били така, но малко акъл се иска... Днес може да си е сънувал и да е решил да драсне 2-3 реда ей така- за спорта дет се вика, ама щом смята такива изпълнения за достойни да се хвалиш с тях утре наистина може да вземе нечия кола и да провери как стават нещата...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Окт 2007, 23:21

Муахахахааа. Нали ако моя син ми вземе някой ден колата, без да ме пита, и я потроши, после ще кара само в сънищата. А и да не я потроши, пак скоро няма да барне волан. Камо ли пък да му взема мощна кола - за да се пребие по-добре следващия път :kuku:

Ако на баща ти му е писнало от тебе, тогава може и тва да направи...
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Окт 2007, 23:23

Мен ми се струва че във форума периодично влизат идиоти, които искат да са артисти, но не им се отдава и се опитват да дразнят аудиторията поради някаква си причина. Вероятно самите те са издразнени от нещо. Или го смятат за духовито.
Лично на мен ми е издухано... Повечето 17 годишни деца, коит опознавам, са доста по - отговорн и интелигентни.
А повечето новобранци като че ли по - бавн осе ориентират в структураа на форума и не генерират по 10 поста за час откакто са се регистрирали.
Не знам, така мисля аз.

Аватар

Мнение от ms » 05 Окт 2007, 23:27

D3BEP написа:Мен ми се струва че във форума периодично влизат идиоти, които искат да са артисти, но не им се отдава и се опитват да дразнят аудиторията поради някаква си причина.....

Къде ти тоя късмет само да ти се струваше...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 05 Окт 2007, 23:32

D3BEP написа:Мен ми се струва че във форума периодично влизат идиоти, които искат да са артисти, но не им се отдава и се опитват да дразнят аудиторията поради някаква си причина.....

То във повечето форуми е така ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Окт 2007, 7:18

баща му ако вземе 325 това ще му е най-голямата грешка в живота освен ако не мрази малкия келеш защото той със сигурност ще се премаже много зверски с такава кола :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории