Срам ме е
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Срам ме е
Е значи снощи ме спират за сефте за таз година. И кухера вика ела при патрулната кола зимам аз документите, обаче той ми вика остави ги и гледам спрели друг пич и му писали акт, но той отказал да го подпише и ме писаха свидетел и се подписах. Много кофти от моя страна но бързах страшно много и хич не ми се заяждаше и бавеше 

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
да си беше тръгнал, като си бързал...
не искам да звучи грубо, явно си осъзнал грешката си и се надявам, да не се повтори, защото утре може на теб да ти се случи.
не искам да звучи грубо, явно си осъзнал грешката си и се надявам, да не се повтори, защото утре може на теб да ти се случи.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Ати, не му се карай на момчето, ако не беше той друг щяха да спрат и нарушитела пак щеше да го отнесе! Кукерите ако са решили да те глобяват ще ти докарат вода от всички морета и пак ще го направят(стикерите)! Друг е въпроса, че ако не беше подписъл сега нямаше да му тежи на съвестта!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Срам ме е
Jogo написа:Е значи снощи ме спират за сефте за таз година. И кухера вика ела при патрулната кола зимам аз документите, обаче той ми вика остави ги и гледам спрели друг пич и му писали акт, но той отказал да го подпише и ме писаха свидетел и се подписах. Много кофти от моя страна но бързах страшно много и хич не ми се заяждаше и бавеше
Споко сбъркал си

May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и аз видях, че поста ми изглежда като каране, затова написах, да не го приема така, по-скоро като критика, защото все пак е имал смелостта да напише и да си признае грешката, за кеото заслужава голям Респект
прав си за куките, но всеки като откаже по веднъж поне малко да им стъжним живота, когато не са прави.
Аз примерно, когато виждам, че вдигат кола с паяк, която не пречи на движението свиркам, колкото ми клаксон държи, някой шофьори също се включват и вече на два пъти сме отказвали паяк така.
Това разбира се, когато не са прави и става въпрос за рекет, не за драстично нарушение

прав си за куките, но всеки като откаже по веднъж поне малко да им стъжним живота, когато не са прави.
Аз примерно, когато виждам, че вдигат кола с паяк, която не пречи на движението свиркам, колкото ми клаксон държи, някой шофьори също се включват и вече на два пъти сме отказвали паяк така.
Това разбира се, когато не са прави и става въпрос за рекет, не за драстично нарушение
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Като оправдание много бързах и хич не бях в настроение беше 12:40 часа а аз трябваше да ида до едно село на 10 км от плевен и да се върна , да мина през целия град не че е толко голям и в 13;00 да съм при нотариуса
А и трябваше да заредя. Запомних колата ако видя момчето някъде ще го черпя надали ще го сгреее ама все пак. Но ако се стигне до дело и ме викнат смятам много културно да натопя ченгетата или поне ще се опитам 

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Jogo написа:...
Е как така си се подписал за свидетел след като не си бил свидетел???
SGV
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Tender написа:Jogo написа:...
Е как така си се подписал за свидетел след като не си бил свидетел???
Свидетелства че виновния не иска да подпише акта.
По друг начин казано ->Поемно лице
May the BMW force be with you!
- Новини
-
Ахааа хахаха .....на мен ми се е случвало същото. Спират ме да ставам свидетел за някакво нарушение на някаква млада дама дето минала на нинам си какво си и направила нинам си какво си.
Бързах, нервен бях .....отказах но не по културния начин а излях индустриално количество псувни по адрес на куките и им казах да ходят да духат и ме арестуваха за обида на служебно лице и нападение щото съм бил тръгнал заплашително към него .....некви такива историй.
Отказвайте им ама културно щото после единственото за което ще бързате е да ви отключат....
Бързах, нервен бях .....отказах но не по културния начин а излях индустриално количество псувни по адрес на куките и им казах да ходят да духат и ме арестуваха за обида на служебно лице и нападение щото съм бил тръгнал заплашително към него .....некви такива историй.
Отказвайте им ама културно щото после единственото за което ще бързате е да ви отключат....
11 мнения
• Страница 1 от 1