Срам ме е

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Срам ме е

Мнение от Jogo » 23 Мар 2004, 11:30

Е значи снощи ме спират за сефте за таз година. И кухера вика ела при патрулната кола зимам аз документите, обаче той ми вика остави ги и гледам спрели друг пич и му писали акт, но той отказал да го подпише и ме писаха свидетел и се подписах. Много кофти от моя страна но бързах страшно много и хич не ми се заяждаше и бавеше :?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 23 Мар 2004, 11:36

друг път да не правиш така

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Мар 2004, 12:12

да си беше тръгнал, като си бързал...
не искам да звучи грубо, явно си осъзнал грешката си и се надявам, да не се повтори, защото утре може на теб да ти се случи.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 23 Мар 2004, 12:24

Ати, не му се карай на момчето, ако не беше той друг щяха да спрат и нарушитела пак щеше да го отнесе! Кукерите ако са решили да те глобяват ще ти докарат вода от всички морета и пак ще го направят(стикерите)! Друг е въпроса, че ако не беше подписъл сега нямаше да му тежи на съвестта!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Срам ме е

Мнение от Vasilen » 23 Мар 2004, 12:31

Jogo написа:Е значи снощи ме спират за сефте за таз година. И кухера вика ела при патрулната кола зимам аз документите, обаче той ми вика остави ги и гледам спрели друг пич и му писали акт, но той отказал да го подпише и ме писаха свидетел и се подписах. Много кофти от моя страна но бързах страшно много и хич не ми се заяждаше и бавеше :?

Споко сбъркал си :oops: но gazzzar е прав ако не беше ти щеше да е друг ! Другия път им кажи че не искаш, нямат право да те насилват ако не искаш !
May the BMW force be with you!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Мар 2004, 12:34

и аз видях, че поста ми изглежда като каране, затова написах, да не го приема така, по-скоро като критика, защото все пак е имал смелостта да напише и да си признае грешката, за кеото заслужава голям Респект :!:
прав си за куките, но всеки като откаже по веднъж поне малко да им стъжним живота, когато не са прави.
Аз примерно, когато виждам, че вдигат кола с паяк, която не пречи на движението свиркам, колкото ми клаксон държи, някой шофьори също се включват и вече на два пъти сме отказвали паяк така.
Това разбира се, когато не са прави и става въпрос за рекет, не за драстично нарушение
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 23 Мар 2004, 13:01

Като оправдание много бързах и хич не бях в настроение беше 12:40 часа а аз трябваше да ида до едно село на 10 км от плевен и да се върна , да мина през целия град не че е толко голям и в 13;00 да съм при нотариуса :maad: А и трябваше да заредя. Запомних колата ако видя момчето някъде ще го черпя надали ще го сгреее ама все пак. Но ако се стигне до дело и ме викнат смятам много културно да натопя ченгетата или поне ще се опитам :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 23 Мар 2004, 16:06

Jogo написа:...

Е как така си се подписал за свидетел след като не си бил свидетел???
SGV

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 23 Мар 2004, 16:26

Tender написа:
Jogo написа:...

Е как така си се подписал за свидетел след като не си бил свидетел???

Свидетелства че виновния не иска да подпише акта.
По друг начин казано ->Поемно лице
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от snejko » 24 Мар 2004, 15:17

Ама то и да се свирка без причина е забранено, така че... :(

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Мар 2004, 17:25

Ахааа хахаха .....на мен ми се е случвало същото. Спират ме да ставам свидетел за някакво нарушение на някаква млада дама дето минала на нинам си какво си и направила нинам си какво си.
Бързах, нервен бях .....отказах но не по културния начин а излях индустриално количество псувни по адрес на куките и им казах да ходят да духат и ме арестуваха за обида на служебно лице и нападение щото съм бил тръгнал заплашително към него .....некви такива историй.
Отказвайте им ама културно щото после единственото за което ще бързате е да ви отключат....

Назад към Страхотни истории