Никаква човещина!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Никаква човещина!!!
Действието се развива на 10 км. от гр. Исперих.
Един мой приятел с Опел Омега решил да пораспусне малко и отива на една хижа близо до Исперих.Пийнал си човека
и късно вечерта към 12.30-1 ч. си тръгва от там "леко замаян" към града.Обаче по пътя губи контрол над колата и хоп,прегръща едно дърво.
Излиза той от колата оглежда се,ослушва се-никой няма.Качва се той,пали Омегата,задна и с усукана предница излиза на шосето.Твърдо решил да се прибере тръгва и нещеш ли пред него от гората изкача........патрулката
А в патрулката само едно ченге,сам-самичък.Спира го,изкарва го от колата с ритници,проверява го за алкохол и хоп,го прибира в полицията,а от там....знаете как е.(на никого не го пожелавам)
Най-интересното ми беше това какво прави едно ченге с патрулка в гора на 10км. от града в 1 часа през ноща
Чудя се,така и така са градски,приятели,оная кука не можа ли да си премълчи,да го пусне да се оправя сам.
И какво в крайна сметка:Омегата-усукана,дървото-непокътнато,а шофьора-пешеходец за 6 месеца и олеква с 500лв. глоба
Не е ли гадно това,а
:roll2:
Приятели,внимавайте,защото не се знае от коя трънка какъв заек ще изкочи
Един мой приятел с Опел Омега решил да пораспусне малко и отива на една хижа близо до Исперих.Пийнал си човека

Най-интересното ми беше това какво прави едно ченге с патрулка в гора на 10км. от града в 1 часа през ноща

Чудя се,така и така са градски,приятели,оная кука не можа ли да си премълчи,да го пусне да се оправя сам.
И какво в крайна сметка:Омегата-усукана,дървото-непокътнато,а шофьора-пешеходец за 6 месеца и олеква с 500лв. глоба

Не е ли гадно това,а

Приятели,внимавайте,защото не се знае от коя трънка какъв заек ще изкочи

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Никаква човещина!!!

Там нее ли ВОДЕН резервата на ПЕНчО КУБАДИНСКИ(бивш)

май някои е бракониерствал

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
За такова иzпълнение пиян 500 лева и 6 месеца беz книжка даже са му твърде малко
Полицаите, та полицаите, все те нещо са виновни... Дори когато хванат пиян гпупак, който е огромна zаплаха на пътя
. Това е коренно раzлично от zаяждането на zа стикерите например, именно това е работата, която те трябва да вършат...
Пиян шофьор

Полицаите, та полицаите, все те нещо са виновни... Дори когато хванат пиян гпупак, който е огромна zаплаха на пътя

Пиян шофьор

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
... сутринта за добро утро прая един бърз преглед на форума, да видя кои кво писал вечерта, скивам тая тема позасмивам се . Викам се още един си намери правия път. Идвам на училище и ми съобщават новина която не искам на никои да я съобщят. Един от наи добрите ми приятели е бил блъснат от автомобил шофиран от пиян шофиор докато си карал колелото
Момчето 3 дена се е борило за живота и сега не се знае дали ще живее. Няма нищо чупено , но по думи на маика му
е с комоцио , кравоизливи по тялото, разбити зъби и още сигурно много и последствията следтова. След обед ще отида да го видя не го знаем още в коя болница е, но като разберем сме при него. А разберем ли шофиора ...... лоша работа ще му се случи. Както Асен беше писал в една тема.... Просто Момчо съм 100% сигурен че малко са го били твоя човек и все пак за дорбо са го били тъи му кажи. Просто ся се сдържам , такъв пост ми идваше да напиша че модераторите 1 седмица щяха да го цензурират.
Аи с здраве

Аи с здраве

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Който пие и кара да го духа, много ясно че трябва да седи без книжка и да му вземат 5 стотака 

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Напълно съгласен с всички
НИКАКВА милост за алкохол зада волана
Вярно е, че доста се говори против ченгетата, но както каза Иво - едно е да се заяждат за стикери на клуба, друго е да пуснат такова нарушение.
Щом още може да ходи, за да е пешеходец, значи малко са го били

НИКАКВА милост за алкохол зада волана

Вярно е, че доста се говори против ченгетата, но както каза Иво - едно е да се заяждат за стикери на клуба, друго е да пуснат такова нарушение.
Щом още може да ходи, за да е пешеходец, значи малко са го били

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
A тоя на моя авер, се оказа че бил мангал връщал се от сватба
Да ва питам кво трябва да го напрая тоя мангал , не само аз а доста хора
чакам отговори
Да ва питам кво трябва да го напрая тоя мангал , не само аз а доста хора

чакам отговори

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Шутаници тупове
мани аз седях 1 г и шест месеца без книга штото много обичах да разпускам
я сега ме питай га ше се направя на гагаузин и ше си шофиркам
За тая работа си има таксита.

мани аз седях 1 г и шест месеца без книга штото много обичах да разпускам

я сега ме питай га ше се направя на гагаузин и ше си шофиркам

За тая работа си има таксита.
street disorder workshop

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Momcho, кви са тия глупости дето ги пишеш, ти луд ли си, тоя твоя приятел добре, че не е наранил някои, според мен твърде леко се е разминал!!! Един мой братовчед го блъсна преди доста години некъв пиян нещастник и го уби на място, за съжаление бях твърде малук та да го очистя онова лайно и знаете ли какво стана оправдаха го и нищо не излежа а беше блъснал не само братовчед ми а и маса хора още!!!! А кажете ми какво трябва да се прави със безумните кретени дето сядат пияни зад волана и после със всичката си наглост се оплакват, че така са го глобили, ако зависеше от мен такъв лайнар няма да види кола повече през живота си!!! Извинявам се за по-острия пост и не целя накакви сензации да правя, но всичко друго мога да приема, но не и това безумие да се кара пиян и да застрашаваш живота на невинните хора!!!!!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2