Съндей Екстриим
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Съндей Екстриим
внимание
дълъг пост
една кратка история от днес
неделя, сутринта софйиския СИЛА склод се беше събрал да гледа Формула 1 на ЕКОто. аз, за жалост, бях на работа и нямаше как да се присъединя:( дойдох към 11 часа, но тогава вече, както знаете, всичко беше свършило. отбора седеше от вън и както обикновенно се оглеждаха зверовете:) предишния ден със Сашо ДрайвингГод-а си бяхме говорили, че може да искараме картинг-а му на Буховската писта и да поджиткаме малко но не бяхме взели конкретно решение ( за тези, които не знаят, той има много готин картин
) като пристигнах на ЕКО със служебния ми бус, Сашо ме погледна с очаквателен поглед и ме попита дали ще закараме картинг-а до Бухово с бус-а. за жалост трябваше да му откажа, защото имах работа поне още 2 часа:( той каза, че това не е проблем и имал друг бус в предвид. всички присъстващи се уговориха кога да се срешнат, а аз казах, че ще се присъединя по-късно. след 30 мин. ми звънна сашко, очевидно отчаян и ми обясни, че офертата за другия бус е отпаднала:( не ми трябваше много време за размисъл, намерих кой да ме замести в работата и изфърчах да товаря картинга:) благополучно пристигнахме на бухово, където вече кирето бавареца, Мегов, Джавор, Джули'с, и боби самоковеца, бяха полазили пистата и поради липса на картинг палеха гумите на БМВтата
свалихме картинга, нахлузихме гащеризоните и започнахме да го караме на смени:) относно картинг-а, мога да кажа само: ВЕЛИКОЛЕПНА МАШИНА:) с 4 скорости, върви супер готино:) лично аз, се чуствах леко тесничко вътре, но това и за секунда не притъпи удоволствието да фърча с него по буховската писта
всички караха и се кефеха на машинката, въртяха се обичайните количества бира, забавлявахме се с кучето на Джавор - Рой и всичко беше на 6
към привечер повечето СИЛИ се изнесоха и останахме аз, фаст енд фюриъс, сашо, жена му, и двама техни приятели:) отново дойде така очаквания мой ред за картинга:) с нетърпение скочих в него и полетях по пистата:) всичко беше супер, завъртях 2-3 обиколки и тъкмо се бях подкйефил яко, че свикнах на скоростите му
изведнъж, малко преди старт/финал-а, картига заглъхна и замалко да угасне. реших, че му свършва бензина и моментално обърнах за да долеем пак. в този момент той съвсем спря:( поглеждам срещу мен, в далечината другите ми махат и викат нещо, ама аз съм с каска, как да ги чуя. помислих, че са удивени от майсторското ми шофиране (
) и тъкмо реших да им помахам и аз:) в този момент, обаче, слу4айно поглеждам двигателя и виждам как на 20 санта от главата ми гори целия двигател. за отрицателно време изкочих от картинга, и тогава той пламна още повече. изфърчах към Буса за пожарогасител, но Войков вече го беше измъкнал и тичаше към картинга:) успяхме да го изгасим моментално и макар големите пламъци, резервоара не можа да гръмне. изгоря цялата инсталация на картинг-а, но за радост всичко друго му е ок
причина: скъсан маркуч на бензина, искра... на татък ви е ясно:) посмяхме се по въпорса и се прибрахме
за жалост, ще ни трябват 3-4 дни да стегнем картинг-а, но за радост всичко мина без усложнения и просто добавихме поредния луд спомен в миналото си, както казва ЛудияДжиЕсЕм: "ше го расказваме на внуците"
май и този път ми провървя

една кратка история от днес

неделя, сутринта софйиския СИЛА склод се беше събрал да гледа Формула 1 на ЕКОто. аз, за жалост, бях на работа и нямаше как да се присъединя:( дойдох към 11 часа, но тогава вече, както знаете, всичко беше свършило. отбора седеше от вън и както обикновенно се оглеждаха зверовете:) предишния ден със Сашо ДрайвингГод-а си бяхме говорили, че може да искараме картинг-а му на Буховската писта и да поджиткаме малко но не бяхме взели конкретно решение ( за тези, които не знаят, той има много готин картин

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
изживявания незабравими....
аз така не се и ка4их на картинга на комший4ето.ей стра6но балкан4е ей...
мноо върве6е отстрани...а кой знае какъв кеф ли е да си кара6 самоделния карт.

аз така не се и ка4их на картинга на комший4ето.ей стра6но балкан4е ей...

8.32
Само да отбележа.
Engi Само да отбележа че съм регнат във форума и май даже съм си казвал и името. Но ако сте забравили Аз съм Красен (с моя гащеризон карахте всички)
. До следващия път 

Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Engi батнце да не си пръцнал случайно
:mha: :mha: :mha: :mha:
Енджи, добре че си се оттървл невредим, че от огиня последствията с най-трайни!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Нешто се запалих от историята на Engi и се чудя за колко пари може да се намери един карт знам че от карт до карт има голяма разлика ама ми е интересно 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- PIONEER
- ентусиаст
-
еми на тоя дето така и не можах да го покарам го продадоха за 150лв.с нови гуми,двиг. от балкан,и некаква кирлива спира4ка-дискова на задната ос от булгаррено.никакви спойлери
ама мноо върве6е.

ама мноо върве6е.

8.32
- krika
-
Ебати за 150лв това си е подарък.Аз видях няква обява за картинг cz m516 това нищо не ми говори(колко ли кс е
) и е с 6 скорости ама цената е 1400лв
.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Съндей Екстриим
На мен едно от любимите ми занимания е да карам картинг.Ходя на пистата при стадион Септември.
Какъв му е двигателя
Engi написа:...
Какъв му е двигателя

- PIONEER
- ентусиаст
-
krika написа:Ебати за 150лв това си е подарък.Аз видях няква обява за картинг cz m516 това нищо не ми говори(колко ли кс е) и е с 6 скорости ама цената е 1400лв
.
еми туй наистина май подарък беше ама много много на балкан не съм привърженик..сега ако беше симсон щях да го взема. туй балкан4е с тая центровка като гледах острани аз няма да мога да се оправя

8.32
- krika
-
Чудя се дали си заслужава сам да си направиш карт или да си купиш готов.Обаче ако си е твое творение(и му пуснеш някой палав двигател
) ше е по яко ама ако оживееш :mha: :mha: :mha:.Предлагам хората на които им е ясно как стят нещата с хенд мейд картовете да разкажат ше е интересно 100% за много хора.

14 мнения
• Страница 1 от 1