Проблем сьс .20 Speed Regulation
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Извинявай че пак питам ама....сигурен ли си че става вапрос за тоя датчик дето дава тая грешка .20 speed regulation
няма проблем,4е питаш-трябва ти клю4 16,отвиваш двата болта на стартера и го избиваш(даржи се на фтулки),под него е дат4ика,измерващ 4естотата на вартене на маховика,поне при автоматиците.4ЕСНО незнам кои дат4ик дава тая грешка и ако става вапрос за гасненето много ме самнява да е от дат4икWenzy написа:Извинявай че пак питам ама....сигурен ли си че става вапрос за тоя датчик дето дава тая грешка .20 speed regulation

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Още нище не сам проверявал-утре след работа.Вапросният датчик е тоя дето брой зъбите на колелото на вала.те нали за 60 - 2 и си мисля че на празното отчита обаче при мен отказва отвреме-навреме
.Тя е една такава история дето прилича на чурка,а на забното колело има магнит.....представи си го.Отвсякаде се врях днес но неможах да го намеря.Явно за различни датчици говорим 

и ас сам ги броилWenzy написа:Още нище не сам проверявал-утре след работа.Вапросният датчик е тоя дето брой зъбите на колелото на вала.те нали за 60 - 2 и си мисля че на празното отчита обаче при мен отказва отвреме-навреме.Тя е една такава история дето прилича на чурка,а на забното колело има магнит.....представи си го.Отвсякаде се врях днес но неможах да го намеря.Явно за различни датчици говорим

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2