1-ва серия на BMW
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- srebarnia90
- Потребител
-
1-ва серия на BMW
В тази тема, аз искам да разбера какво мислите за 1-вата серия, защото аз смятам че това не е истински баварец. Ако има хора с друго мнение и то ще има аз ги моля да не ми се сърдят за моето мнение, защото и аз като тях съм фен на BMW. BMW завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!
FeniX
Re: 1-ва серия на BMW
srebarnia90 написа:В тази тема, аз искам да разбера какво мислите за 1-вата серия, защото аз смятам че това не е истински баварец. Ако има хора с друго мнение и то ще има аз ги моля да не ми се сърдят за моето мнение, защото и аз като тях съм фен на BMW. BMW завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има хиляди писани теми по тоя въпрос...
Що да не е BMW, щом носи 3те букви, си е BMW. Просто това е градска кола от компактен клас, bmw нямаха представител там. Идеално е за жени (не само) и за в града. Екстра си е. Купето ме радва.
Последна промяна b00st на 01 Окт 2007, 18:55, променена общо 1 път
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
За мен това си е BMW. Както казаха - "щом носи трите букви,значи е BMW". Иначе да кажем едно 123d купе си е идеална кола хем за града, хем и за извънградско, но различни хора различни вкусове 
srebarnia90 написа: защото аз смятам че това не е истински баварец.
А защо смяташ така
srebarnia90 написа: ....... защото аз смятам че това не е истински баварец. .......
А за купето на 1-ва серия на същото мнение ли си?
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
1-цата е едно от най-добрите дизайнерски решения на BMW според мен.... много интересен замисъл и позиционирана под 3-ката ценово.... по-скъпа е на фона на конкуренцията, но е уникален автомобил.... стига да мога да си го позволя, другата година възнамерявам да карам точно такава.... и само хора, които не са карали 1-ца или поне не са се качвали в такава могат да кажат, че това не е BMW или че това е много тясна кола и т.н.
А Coupe-то е просто уникално
А Coupe-то е просто уникално
- vesko06
- старши ентусиаст
-
А-класата е къде къде по-дървена и грозна от 1цата... А кое носи духа на BМW? М3?М5? М6 ли? Не мисля така
И аз попитах точно кое не е на БМВ в единицата обаче отговор няма
Аз избирах между 4 коли в същи клас.
-Тойота Аурис
-Хонда Сивик
-Волво Ц30
-БМВ 1
Тойота отпадна още на първо четене, Хонда колкото повече я гледам толкова по-грозна става, Волво е скъп Фокус не си струва. Сядах в единицата и се почувствах точно като в БМВ
Вече 12 години карам е36 и не намирам нещо с което единицата да е по-малко БМВ от е36, или и е36 не е БМВ
Всички отличителни белези са на лице 
Аз избирах между 4 коли в същи клас.
-Тойота Аурис
-Хонда Сивик
-Волво Ц30
-БМВ 1
Тойота отпадна още на първо четене, Хонда колкото повече я гледам толкова по-грозна става, Волво е скъп Фокус не си струва. Сядах в единицата и се почувствах точно като в БМВ
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Така е.... 1er си е 101% BMW и няма дори една причина, поради която да кажеш, че не е.... от всякъде е - стойка, визия, усещане.... BMW 
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series