Дрифт сбирки в югозападна България !!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 01 Окт 2007, 7:00

bam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело :mhihi:
баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведеш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Окт 2007, 21:08

mitak_o написа:
bam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело :mhihi:
баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведеш :mhihi:

а у вас ... не стаа и ти да се наредиш .. я сам скръндза не си я давам ... па и мое да се окаже че ти си и гаджето и да стане некои фал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Окт 2007, 21:15

bam-bam написа:
mitak_o написа:

а у вас ... не стаа и ти да се наредиш .. я сам скръндза не си я давам ... па и мое да се окаже че ти си и гаджето и да стане некои фал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
що не я докара при нас бе-той Митака бачка постоянно-аз щях да ти уредим стаичка с мансарда отдолу язовира спокойствие-10ка за 24 ч. ама до тука лелеее :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 01 Окт 2007, 21:33

bmwfena написа:
bam-bam написа:
mitak_o написа:

що не я докара при нас бе-той Митака бачка постоянно-аз щях да ти уредим стаичка с мансарда отдолу язовира спокойствие-10ка за 24 ч. ама до тука лелеее :mhihi:

а те не е срам .. аз да ти я докарам .. че немое да ми уредиш некоя от там та да си идвам като ми доскучее тука :mhihi:

стига са за мацки кажете кога ше трошите коли че скука яко и по софето скука треа се оди некъде другаде :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 01 Окт 2007, 22:05

Нема организация нешто. Нема ги и самоковци, нема ги и софиянци. Май сваршиха сбирките за таз година. :(

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 01 Окт 2007, 22:53

тука не трошим ве--тука сме повече по алкохола и интригите :mhihi: :mhihi: аре зимай гажето и ела пък ще я мислим неква.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 02 Окт 2007, 0:55

bmwfena написа:тука не трошим ве--тука сме повече по алкохола и интригите :mhihi: :mhihi: аре зимай гажето и ела пък ще я мислим неква.

кфо гадже ва ... тя не е моя треа да я питам дали нейния ше я пусне :mhihi:
ама ае да продължим на ЛС да не се окаже верно некои от клуба та после да вииш ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 02 Окт 2007, 8:17

нали знаеш че от чужда жена и чужда кола по сладко нема :!: аре прайте некво събиране да вземем да ви посетим -вие ще трошите пък ние ще ви гледаме щото немаме резачки кат вашите :!: ние сме с КОРАБИ :mhihi: :mhihi: Бам Бам нямате ли гори там ве :mhihi: давай навън докат времето позволява-- аз затва обичам по големите коли-ти в таа Е36 ца требе да си йога да праиш любов :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 02 Окт 2007, 9:25

bmwfena написа:-- аз затва обичам по големите коли-ти в таа Е36 ца требе да си йога да праиш любов :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а с 30-ска :mhihi: :mhihi:
аре казвайте кога ще закрием сезона бре
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 09 Окт 2007, 11:33

братята самокосвки нещо карък ги гони , ddt тъкмо на 2 гуми се беше научил да кара и паркирал по таван на писта дракон .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 09 Окт 2007, 11:54

лабава работа сте ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от oTECa » 09 Окт 2007, 12:12

малиии, луд е малкия. Той добре ли е?? Дано да няма сериозни последствия.
Аз таман мислех да ви караме да се саберем та седмица.

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 09 Окт 2007, 12:16

Ми малко неприятно се получи в неделя,но на мен нищо ми няма :) Просто 4-точковия колан и каската си свършиха работа,а и Е30-ката удържа без да се смачка много :) Освен ламарини всичко е ОК,даже се прибрахме на ход от Калояново ;)

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 09 Окт 2007, 12:31

ddt написа:Ми малко неприятно се получи в неделя,но на мен нищо ми няма :) Просто 4-точковия колан и каската си свършиха работа,а и Е30-ката удържа без да се смачка много :) Освен ламарини всичко е ОК,даже се прибрахме на ход от Калояново ;)

не ги мисли ламарините ! ама колани , пружини , хаймортесьори , полу шпер .. не си играеш ти :mhihi: ся вече и пируетите нема те плашат. На мен за това на бабунката ми беше весело - един калник вече не го броим за щета :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от oTECa » 13 Окт 2007, 9:23

Абе бива ли такива работи бре?
Сутринта съм тръгнал на работа и ме спират полицаите за проверка, а при тях някакъв дядка обяснява, как снощи към полущ, некакви добри момчета, порядъчно почерпени, с някаква черна косачка 1800W му окосила 2 ливади. После се опитали и една бабунка да окосят но не успяли. :driving: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Забравих да кажа че ливадките се намирали на територията на летището до Сапарева баня. :mhihi:
Е бива ли такива работи са?
Заради вас дядото немое да изхрани зимата добитака. :(
Да не говорим че от един месец немоем да ви видим очичките. Та в тоя ред на мисли, не утре, а другата неделя отцъствия не се приемат. И гледаите да сте по-трезви, та кат се видим да пиинеме :have one: :yammy:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия