Дрифт сбирки в югозападна България !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведешbam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
mitak_o написа:баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведешbam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело
а у вас ... не стаа и ти да се наредиш .. я сам скръндза не си я давам ... па и мое да се окаже че ти си и гаджето и да стане некои фал

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
що не я докара при нас бе-той Митака бачка постоянно-аз щях да ти уредим стаичка с мансарда отдолу язовира спокойствие-10ка за 24 ч. ама до тука лелеееbam-bam написа:mitak_o написа:баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведешbam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело
а у вас ... не стаа и ти да се наредиш .. я сам скръндза не си я давам ... па и мое да се окаже че ти си и гаджето и да стане некои фал![]()
![]()

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:що не я докара при нас бе-той Митака бачка постоянно-аз щях да ти уредим стаичка с мансарда отдолу язовира спокойствие-10ка за 24 ч. ама до тука лелеееbam-bam написа:mitak_o написа:баце такова място дето има хора и никой да не те види - нема , рекох ти аз у нас да я доведешbam-bam написа:е ко да звъня ония ден звъна и викам митак кажи къде да вода 1 девойка да не ни сгаштат .. тои пие неадекватен вика еба ле го с такива неща не се занимавам .. ако имаш нужда от помощ по колата викаи смело
а у вас ... не стаа и ти да се наредиш .. я сам скръндза не си я давам ... па и мое да се окаже че ти си и гаджето и да стане некои фал![]()
![]()
а те не е срам .. аз да ти я докарам .. че немое да ми уредиш некоя от там та да си идвам като ми доскучее тука

стига са за мацки кажете кога ше трошите коли че скука яко и по софето скука треа се оди некъде другаде

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Нема организация нешто. Нема ги и самоковци, нема ги и софиянци. Май сваршиха сбирките за таз година. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
тука не трошим ве--тука сме повече по алкохола и интригите
аре зимай гажето и ела пък ще я мислим неква.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:тука не трошим ве--тука сме повече по алкохола и интригите![]()
аре зимай гажето и ела пък ще я мислим неква.
кфо гадже ва ... тя не е моя треа да я питам дали нейния ше я пусне

ама ае да продължим на ЛС да не се окаже верно некои от клуба та после да вииш ти

- bmwfena
- БМВманиачения
-
нали знаеш че от чужда жена и чужда кола по сладко нема
аре прайте некво събиране да вземем да ви посетим -вие ще трошите пък ние ще ви гледаме щото немаме резачки кат вашите
ние сме с КОРАБИ
Бам Бам нямате ли гори там ве
давай навън докат времето позволява-- аз затва обичам по големите коли-ти в таа Е36 ца требе да си йога да праиш любов

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
bmwfena написа:-- аз затва обичам по големите коли-ти в таа Е36 ца требе да си йога да праиш любов![]()
![]()
а с 30-ска

аре казвайте кога ще закрием сезона бре
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- oTECa
- младши ентусиаст
-
малиии, луд е малкия. Той добре ли е?? Дано да няма сериозни последствия.
Аз таман мислех да ви караме да се саберем та седмица.
Аз таман мислех да ви караме да се саберем та седмица.
ddt написа:Ми малко неприятно се получи в неделя,но на мен нищо ми нямаПросто 4-точковия колан и каската си свършиха работа,а и Е30-ката удържа без да се смачка много
Освен ламарини всичко е ОК,даже се прибрахме на ход от Калояново
не ги мисли ламарините ! ама колани , пружини , хаймортесьори , полу шпер .. не си играеш ти

- oTECa
- младши ентусиаст
-
Абе бива ли такива работи бре?
Сутринта съм тръгнал на работа и ме спират полицаите за проверка, а при тях някакъв дядка обяснява, как снощи към полущ, некакви добри момчета, порядъчно почерпени, с някаква черна косачка 1800W му окосила 2 ливади. После се опитали и една бабунка да окосят но не успяли.
Забравих да кажа че ливадките се намирали на територията на летището до Сапарева баня.
Е бива ли такива работи са?
Заради вас дядото немое да изхрани зимата добитака.
Да не говорим че от един месец немоем да ви видим очичките. Та в тоя ред на мисли, не утре, а другата неделя отцъствия не се приемат. И гледаите да сте по-трезви, та кат се видим да пиинеме

Сутринта съм тръгнал на работа и ме спират полицаите за проверка, а при тях някакъв дядка обяснява, как снощи към полущ, некакви добри момчета, порядъчно почерпени, с някаква черна косачка 1800W му окосила 2 ливади. После се опитали и една бабунка да окосят но не успяли.

Забравих да кажа че ливадките се намирали на територията на летището до Сапарева баня.

Е бива ли такива работи са?
Заради вас дядото немое да изхрани зимата добитака.

Да не говорим че от един месец немоем да ви видим очичките. Та в тоя ред на мисли, не утре, а другата неделя отцъствия не се приемат. И гледаите да сте по-трезви, та кат се видим да пиинеме