1 серия кабрио
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
tsb_bg написа:WeiSTD написа: . . . като станат на 20 години и те ще имат характер ...
нека минат теста на времето![]()

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Нека, но нека също да не ги отричаме. 87ма година нкой не си е купувал Е30 или Е24 с мисълта "Бреййй, таз кола след 20 години ще е култова и шъ мога на сина си да я дам кат земе книжка."
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Много е красиво.
Само ми е смешно как купето в клипа беше с ръчни скорости и го юркат, а това некво леко, меко клипче.
Но колата е много убава, особено в този зеленикавия цвят. Това е перфектния размер кола за мене, поне за сега.
между другото . . .
Брей тез юнаци кви ги прават.
Само ми е смешно как купето в клипа беше с ръчни скорости и го юркат, а това некво леко, меко клипче.

Но колата е много убава, особено в този зеленикавия цвят. Това е перфектния размер кола за мене, поне за сега.
между другото . . .
For instance, the accelerator pedal has a quicker response rate and electronic rear brake management is used to simulate a differential lock for stronger acceleration in turns.
Брей тез юнаци кви ги прават.

БИАД Авто-Пазар Тийм
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SaSo написа:Незнам новата тройка кабрио е направо невероятна ... Единичката с 3 врати и тя ме кефи ... И купето което имаше снимки беше нелошо и то хич дори... Но все си мисля че това ако остане окончателен вариант ще стане няква яка издънка на БМВ... МНОГО Е ГРОЗНО!
И все още си мисля че Е39 фейслифт и М пакет си остава най-истинското БМВ за всички времена... Върха на златната ера на БМВ...

Иначе тая еденичка си е супер , за хора които нямата претенции за размера на колата ... Според мен - най-красивата в класа си .
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Единичката си е перфектна за тоя трафик в София ,а и мен си ми харесва на външен вид,според мен си е красива ,дано някой ден да и се израдвам и аз 

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
tsb_bg написа:seven-eight написа:Единичката си е перфектна за тоя трафик в София ,а и мен си ми харесва на външен вид,според мен си е красива ,дано някой ден да и се израдвам и аз
Трафика в София е еднакъв и за единичката и за седмичката ...
Ужас
А щом те кефи пожелавам ти да и се израдваш скоро ...
А мен кат ме кефи защо не ми я пожела?

А за трафика в софия, колата е една: Лада Самара 1500С

БИАД Авто-Пазар Тийм
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Coupe или Convertible?
Защо толкова негативни мнения изчетох не разбрах? Някой се изцепи, че я пуснали от зор? Ами да, няма само да чета по форумите как някой си охлюв с недъгавия голф го изпреварил? Мен един път на магистралата с 525-цата дизел - 2 голф 5 ме изпревариха и много ме беше яд, че бях с баща ми, а той над 200 не дава, страх го е. Та тя е 163 коня и е 1800 кила. А какво става тогава, като имаме 300 коня на 1500 кила? Другото което е - в днешно време всеки клас расте, расте.... и в един момент се пускат нови модели, да заместят малките отпреди 10 години. Аз лично бих карал с ОГРОМЕН КЕФ 135и, само да мога да си го купя, иначе с разхода нямам проблеми. И бих искал да видя физиономиите на големите "състезатели" като минавам покрай тях, чукнал електронното ограничение с тая малка и пъргава количка. 1-чката ще е по-яка от Е30, сигурен съм!
WeiSTD написа:... А мен кат ме кефи защо не ми я пожела?![]()
А за трафика в софия, колата е една: Лада Самара 1500СПъргава, минавам през дупките без да ме късае кво се случва от долу (Цялата кола струва колкото един чифт Билщайнки за БМВто
) и не ми пука ако я жулна или блъсна (Както един нещастен собственик на MG ZT разбра началото на Април м 2005та година
)
Като гледам за какви коли пишеш не вярвах, че и ти си я пожелаваш, по-скоро на към 6-та серия те виждам

А съм бил и в Сидни и в Пърт (верно преди 5-6 години) ама не видях подобни коли (размер)
Не знам как са нещата в Брисбън (и 6 години по-късно от това което съм видял) но не вярвам да е много по-различно, освен ако не искаш да смаеш квартала

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Има време. Ще ги мина под ред:
1, 3, 4, 5, 6, 7, 8.
А моя вкус за коли (както и за много други неща) вообще не съвпада с локалния. Живот и здраве, на 18ти Януари ще сменя текста до "Местожителство:". Това не е моя остров.
1, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

А моя вкус за коли (както и за много други неща) вообще не съвпада с локалния. Живот и здраве, на 18ти Януари ще сменя текста до "Местожителство:". Това не е моя остров.
БИАД Авто-Пазар Тийм
ре
Клипа по-горе кърти...
Кабриото е много добро! Добре, че не го направиха с този ужасен "Твърд" таван.
Кабриото е много добро! Добре, че не го направиха с този ужасен "Твърд" таван.
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4