BMW ... X6
Модератор: Общи модератори
Flat 6 написа:acho.rs написа:
А за конкурент на 911трудна работа . Оная ма6ина си неще гумите,има легенадрно име,абе въод6те икона за спорнти коли .
А вариантите ТУРБО и ГТ3 направо размават всяка конкуренция и не си мислете,4е Р8 е конкуренция на ГТ3 . ГТ3 е доста по-бързо.Може би Р8 е по-скоро за хората на които не им харесва ретро дизайна на 911 и търсят не6то ново,красиво и с много лампи4ки-Р8
R8 реално се позиционира срещу Карера С и трудно се справя в много дисциплини, при все, че на Карерата й предстои фейслифт...![]()
А иначе ето нещо интересно по темата ГТ3 срещу М3:
http://www.youtube.com/watch?v=b0hVJgMQ2VA
Даже не е ли по-правилно R8 vs Carrera 4s щото и двете са 4х4
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
dexter написа:Здравейте,
не съм прочел цялата тема, но искам само да изразя мнение за колата. Днес ходих до IAA Frankfurt и го видях. Направо съм очарован от колата, нещо уникално е. Брутална машина, а и с тия 21" джанти...Имам и няколко снимки, мога да ги кача. Не са нещо особено, но беше страшна блъсканица.
давай снимкиииии

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
... а , аз се чудех защо няма вече Х5 ис , и дори 4.8 литровия двигател,не само не е по-мощен от предния, ами дори е с 5 коня по-слаб. Също ме учудваше , защо Q7 4.2 фси дава почти същото време на писта, при положение , че е по-голямо и е със 600 кубика по-малкък двигател ... Вече май се избистърят нещатата -Х6.
Същото става и със М3 ... всички си мислят , че ауди и мерцедес ще извадят по-бързия автомобил , а през тва време БМВ подготвят М3CSl ... така е - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЦЕНЯВА БМВ ГРУП

Същото става и със М3 ... всички си мислят , че ауди и мерцедес ще извадят по-бързия автомобил , а през тва време БМВ подготвят М3CSl ... така е - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЦЕНЯВА БМВ ГРУП

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Turturelo написа:най-интересното в тази кола не е визията ..
пусни малко инфо на лс .... тука некъв зор ми дават да търся инфо секво ...
мерси
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола