Неделя вечер

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Неделя вечер

Мнение от Legba » 16 Мар 2004, 11:49

Прибирам се аз от вилата значи с братото, бащата и още 2ма съседи за към София. По едно време гледам някаква кола спряла до едни големи дупки и си викам "Еиии съсипа човечеца колата". Подминавам го бавно заради дупките пук и беше тъмно и да не ударя някой. И ония тип се лепва зад мене. Оказа се че е БМВ и явно нищо му нямаше.
Та кара ония на 2 метра зад мен и малко след Гара Елин-Пелин ме надминава, а в колата му (е30) 3-4 лапета ама се кефят такива ше умрат от кеф :). Аз разбирасе също се лепнах зад него и братото веднага "Ся кв,о.. ше го дърпаш ли?". Викам "А няма бе. Просто се кефиме". Малко след Нови Хан го дръпнах. После той пак ме дръпна и така излязохме на магистралата. Лапетата в 3ката направо умираха от кеф :). Аз веднага се изнесох плътно в ляво и ускорих до 150 някъде и той остана малко назад (не толко малко де ;). По едно време братото ме бута и вика "Скии кжо праи тоя бе". Ония пич в най-дясната лента (дето не се кара по принцип) пържи със 150 а лапетата вътре вече ше се насерат от кеф :) Аз дадох газ и със 190 просто не можа да ме настигне. На караулката намалих и Е30ката ме настигна и се мушна задм мене. Малко след това ме надмина обаче нямах желание да ме спират куки и помахах на лапетиите и те дръпнаха напред.
Кат свалях съседите малко им трепереха краката :) Може и да не искат повече да ги возя ;) Кво да праиш... за тва пък братото вече е фен на БМВ здрав ;)))

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Мар 2004, 11:57

и аз много обичам да си хвана някой и да пътуваме заедно, оставяйки си място един на друг и постоянно сменяки си позициите. Ако другия шофьор е печен е много приятно - ти го пускаш отпред, после той те пуска, настига те, дърпа те, ти го настигаш и докато си се усетил си си у вас с една огромна усмивка на лицето :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 16 Мар 2004, 12:11

На мен ми прилича много на вълци по Магистралата за ПЛОВДИВ :)
бройката е малко по голяма и Фъна е...нема такова нещо... а Ати като се сетиш не ли треперят мартинките :)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 16 Мар 2004, 12:19

Аз предпочитам да си хвана някой с подходяща кола - разбирай да не кара като баба ми, но и да не може да ме остави точка в огледалото - за "заек" и да карам след него на максимум 50-60 метра. Така ако някъде има куки "заека" го отнася, а аз подминавам необезпокояван и си търся следващ "заек". С тази тактика съм спестил бая левчета и контролни точки.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Мар 2004, 13:04

ммдааа това е готин трик да се залепиш зад някой и той да се нерви и да те пази от ченгета :wink: :lol:
Иначе адски мразя да има някой пред мен, не че съм най-бързия на пътя... просто има такива идиоти по шосетата, че ме е страх да се навъртат коли около мен...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Аватар

Мнение от ati » 16 Мар 2004, 15:05

MADVANIO написа:... а Ати като се сетиш не ли треперят мартинките :)

с все кецовете :twisted:
няма такова пътуване, няма такава 5-ца по нанадолнището :twisted: :twisted: :twisted:
точно това имах предвид :twisted:

Мафиозо!
Аватар

Re: Неделя вечер

Мнение от rado_rf » 16 Мар 2004, 21:59

[quote="Legba"][/quote]

Глей ся, това може да е само някой от наше село. Я дай по подробни данни - цвят, модел, номер. Да го видя кой е този... да се дръпнем де...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 17 Мар 2004, 10:33

rado_rf:Глей ся, това може да е само някой от наше село. Я дай по подробни данни - цвят, модел, номер. Да го видя кой е този... да се дръпнем де...

Нищо чудно. И аз така си помислих де :) Надявах се пича да се обади за да разбера как е било от другата страна. :)
БМВто бесхе Е30- Бордо металик, халогени. Номера не съм го гледал.
Беше доста добре потдържано.

Един:

Абе и аз така правя. Особенно обичам след празен ТИР. Ония карат като ненормални и на тебе единстжено ти остажа да пазиш дистанция. Зад кола могат да те хванат щото някои от радарите хжащат до 5 коли една след друга. Имам познат дето им поправят тия джаджи и ми е казвал. След ТИР обаче няма как да те хванат ;)

Потребител
Аватар

Мнение от snejko » 17 Мар 2004, 10:56

Абе и аз така правя. Особенно обичам след празен ТИР. Ония карат като ненормални и на тебе единстжено ти остажа да пазиш дистанция. Зад кола могат да те хванат щото някои от радарите хжащат до 5 коли една след друга. Имам познат дето им поправят тия джаджи и ми е казвал. След ТИР обаче няма как да те хванат ;)

Да, и освен това като му хванеш въздушната струя може направо да си се дърпаш по инерция след него :lol:
Само гледай там отзад да не пише ABS, щото лошоооооо :twisted:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Мар 2004, 17:46

радарите хващат само една кола. това да не ти е ф14 томкет дето следи много цели едновремено и ти дава решенията за едновремена стрелба по няколко (със ракети)...

радарите действат на доплеров ефект- от там и отчитат само едно возило- най-близкото. освен ако не е лазер- тогава може да бъде премерен във всеки един автомобил.

друг е въпроса че полицая може да засече първото возило ма да спре всичките защото вижда че колоната се движи със една скорост...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от ati » 17 Мар 2004, 19:09

да, но как ще докаже, че всички са се движили еднакво бързо :?:
едва ли само виждане е достатъчно пред съда (ако се стиген дотам), а ако имаш човек в колата, който да каже - нееее, движихме се с 90 извън града, тогава увисва.
Това и аз го ползвам, но май мисълтта на човека беше друга

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Мар 2004, 19:28

Незнам дали знаете, но КАТ имат право да спират само 1 кола в един момент, т.е. по закон нямат право да спрат 2 коли, да не говорим за колоната! Друг е въпросът, че го правят.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 18 Мар 2004, 8:27

Не че съм на много години лично, но по прицип внимавам с кои хлапета се състезавам, защото могат докат ме гонят да земат да се пребият, а даже и някои друг да пребият (мене).

Назад към Страхотни истории