радиатор ..... ПАРА ?!
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Точно така колега ако нямаш сега възможност нея карай колата и на по-късен етап я направи като хората но все пак ти си знаеш.И между другото ако имаш въздух в системата нищо чудно майсторите да ти кажат че ти отишла гарнитурата на главата щото на мен така ми бяха казали тогава а то целият проблем идваше от тъпото оплатнение между казанчето и радиатора.Тогава и аз се бях спекъл доста щото не разбирах и също като теб тъкмо я бах взел затова ти си прецени най-добре тук никой не налага мнения 

dinozab написа:Точно така колега ако нямаш сега възможност нея карай колата и на по-късен етап я направи като хората но все пак ти си знаеш.И между другото ако имаш въздух в системата нищо чудно майсторите да ти кажат че ти отишла гарнитурата на главата щото на мен така ми бяха казали тогава а то целият проблем идваше от тъпото оплатнение между казанчето и радиатора.Тогава и аз се бях спекъл доста щото не разбирах и също като теб тъкмо я бах взел затова ти си прецени най-добре тук никой не налага мнения
на мене ми казаха че прецака ли се уплътнението между казанчето и радиатора няма оправяне и трябва нов радиатор...
и според мен е оттам проблема защото точно между тях където се свързват излиза пара....от една от щипките дето се захващат
Мен ако питаш радиатора ако не е пробит (механически) а си е протекъл от стареене оправяне няма. Дори и да е на най-сгодното място теча ти го кърпиш там а той протича от още 2-3 места. Радиатора не се скапва само на едно място.
Ако те влече да си само по майстори....
Според мен посъбери още някой лев и си карай колата вместо по малко да ги дадеш същите пари и да лежиш под нея... Ама ти си знаеш
А по таблото няма прибор който мери налягане - нещо грешиш
Има изминати километри, километри в час, обороти, температура, гориво и разход
Ако те влече да си само по майстори....

Според мен посъбери още някой лев и си карай колата вместо по малко да ги дадеш същите пари и да лежиш под нея... Ама ти си знаеш
А по таблото няма прибор който мери налягане - нещо грешиш
Има изминати километри, километри в час, обороти, температура, гориво и разход
tsb_bg написа:dan4o_ написа:а аз не съм сигурен че колата е загряла много ....
Какво значи "много" то ако беше много сега нямаше да си във форума а да плачеш в сервиза![]()
Не бъркай безстрашието с безумието ....
Зел си си хубава кола и си я гледай защото иначе тя ще земе да те зареже![]()
![]()

просто нямате напредстава какво беше за мен да си купа такава кола и то със собствен труд....да мина от голф 2 1.6 дизел на такава кола....и малко се приътеснявам даже не малко....просто през целия ден и вечер и треперя
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2