радиатор ..... ПАРА ?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 19 Сеп 2007, 14:10

Точно така колега ако нямаш сега възможност нея карай колата и на по-късен етап я направи като хората но все пак ти си знаеш.И между другото ако имаш въздух в системата нищо чудно майсторите да ти кажат че ти отишла гарнитурата на главата щото на мен така ми бяха казали тогава а то целият проблем идваше от тъпото оплатнение между казанчето и радиатора.Тогава и аз се бях спекъл доста щото не разбирах и също като теб тъкмо я бах взел затова ти си прецени най-добре тук никой не налага мнения ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 21 Сеп 2007, 9:27

dinozab написа:Точно така колега ако нямаш сега възможност нея карай колата и на по-късен етап я направи като хората но все пак ти си знаеш.И между другото ако имаш въздух в системата нищо чудно майсторите да ти кажат че ти отишла гарнитурата на главата щото на мен така ми бяха казали тогава а то целият проблем идваше от тъпото оплатнение между казанчето и радиатора.Тогава и аз се бях спекъл доста щото не разбирах и също като теб тъкмо я бах взел затова ти си прецени най-добре тук никой не налага мнения ;)

на мене ми казаха че прецака ли се уплътнението между казанчето и радиатора няма оправяне и трябва нов радиатор...
и според мен е оттам проблема защото точно между тях където се свързват излиза пара....от една от щипките дето се захващат

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 21 Сеп 2007, 9:30

а аз не съм сигурен че колата е загряла много .... защото не ми работи това на таблото за налягането.... просто може да изпуска от някъде и нормално при топла кола карана 20 мин в задръстване да изпуска пара ако има някъде отвор
и друго ми казаха че след време тия уплътнения се разсъхват и се късат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 21 Сеп 2007, 13:15

Мен ако питаш радиатора ако не е пробит (механически) а си е протекъл от стареене оправяне няма. Дори и да е на най-сгодното място теча ти го кърпиш там а той протича от още 2-3 места. Радиатора не се скапва само на едно място.
Ако те влече да си само по майстори.... :confused:
Според мен посъбери още някой лев и си карай колата вместо по малко да ги дадеш същите пари и да лежиш под нея... Ама ти си знаеш
А по таблото няма прибор който мери налягане - нещо грешиш
Има изминати километри, километри в час, обороти, температура, гориво и разход

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 21 Сеп 2007, 13:26

dan4o_ написа:а аз не съм сигурен че колата е загряла много ....

Какво значи "много" то ако беше много сега нямаше да си във форума а да плачеш в сервиза :bcry:

Не бъркай безстрашието с безумието ....

Зел си си хубава кола и си я гледай защото иначе тя ще земе да те зареже :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 21 Сеп 2007, 14:26

tsb_bg написа:
dan4o_ написа:а аз не съм сигурен че колата е загряла много ....

Какво значи "много" то ако беше много сега нямаше да си във форума а да плачеш в сервиза :bcry:

Не бъркай безстрашието с безумието ....

Зел си си хубава кола и си я гледай защото иначе тя ще земе да те зареже :lol: :lol: :lol:

:lol: мерси ще те послушам
просто нямате напредстава какво беше за мен да си купа такава кола и то със собствен труд....да мина от голф 2 1.6 дизел на такава кола....и малко се приътеснявам даже не малко....просто през целия ден и вечер и треперя

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 21 Сеп 2007, 17:11

не се шашшкай :lol: :lol: :lol: :lol:
Точно защото си стигнал до тук не бързай и се напъни още малко

После ще видиш че си е струвало Със всяка"нова" кола на старо е така - все има къде да се пипне
Ама после :driving: :bchug: (и в тоя ред ей)

Предишна

Назад към E34