защо не гасне......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

защо не гасне......

Мнение от 5seriq » 20 Сеп 2007, 19:58

имам един приятел които не ме послуша и си купи един 325тдс от австрия въпреки моите предупреждения и още с докарването и започна да плаче..но както и да е .колата му ме гасне след като изгаси с ключа и продължава да работи докато откачи някаква букса не знам коя защото още не съм виждал колата ,та моля за съвет и надявам се да е само това за напред.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw.520.24v » 20 Сеп 2007, 20:15

Има клапан за гасенето който му се е преебал сигуно да ходи на сервиз да му кажат със сигурност

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Сеп 2007, 21:34

Всички дизели имат електрически клапан който прекъсва горивото при гасене. Някои даже на клапана имат палец механично да прекъснат горивото като се прецака електриката. Виж за всеки случай да не е прекъснат кабел но е малко вероятно - по-скоро си е клапана. Ама това не е сериозна грижа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 21 Сеп 2007, 15:16

или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа ;)
...тва дизела си е проста работа

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 21 Сеп 2007, 15:25

kowalski написа:или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа ;)

Не се гаси туй що не гасне! :D
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар
Кара: E34

Re: защо не гасне......

Мнение от ivan. » 21 Сеп 2007, 15:39

5seriq написа:имам един приятел които не ме послуша и си купи един 325тдс от австрия въпреки моите предупреждения и още с докарването и започна да плаче..но както и да е .колата му ме гасне след като изгаси с ключа и продължава да работи докато откачи някаква букса не знам коя защото още не съм виждал колата ,та моля за съвет и надявам се да е само това за напред.
да си види ел.магн.клапан на гнп-то,те много рядко правят проблем,затова да провери като варне клу4а дали спира тока кам клапана,ако не го спира е клеморед

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 21 Сеп 2007, 16:00

Tod написа:
kowalski написа:или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа ;)

Па са изцепи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 21 Сеп 2007, 23:14

dinozab написа:
Tod написа:

Па са изцепи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей младежо, не се обаждай да не дода да си купя един EOS от Вас и да Ви побъркам от рекламации! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Назад към E34