Проблем сьс .20 Speed Regulation
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Проблем сьс .20 Speed Regulation
Sorry kolegi trqbva da si izteglq kirilica.Zaradi tova ne6to spira da podava gorivo ili prosto q gasi kogato si poiska
.V ponedelnik se pribirax ot Sinemorec i zapo4na koshmara na edin ostar zavoi s ograni4enie 30 mi izgasna kolata i se naloji da vzemam zavoq s 80km/h i da vartq s dve race volana(ne e priqtno,mnogo barzo se prepotix).Ako mojete daite nqkoi savet v protiven slychai moje da ostanete bez edin chlen (makar i nov
)

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Е, да беше пуснал съединителя на скорост за да не губиш налягане на сервото, та да не се утрепеш ли? А за какъв Speed Regulation говориш?
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
на мен ми се е слу4вало 2-3 пъти (с 524тд)
като си карам и изведнъж хоп изгасва
спирам
въртя и пали от раз така и неможах да разбера отр кво прави така
виж си и цедката в резервоара щото такова нещо съм виждал на едно бмв по та цедка
4е съм се 4удел как върви та кола
цялата беше затла4ена с нещо като мазут
като си карам и изведнъж хоп изгасва

спирам

виж си и цедката в резервоара щото такова нещо съм виждал на едно бмв по та цедка

цялата беше затла4ена с нещо като мазут
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Ami minual e kytiqta.Tva e nqkakav senzor gledax go na vala e nakichen otpred na zabnoto kolelo.Nqma xora saediniteli maediniteli....ponqkoga gasne otraz,a pnqgoga natiskam pedala na gasta i vaob6te se edno e v pokoi....srivat se plavno oborotite i tva e dokato izgasne
A toq speed regulation e pod N.20 postaven v "Electronic troubleshoot" ima edna tema..... moje da poglednete ako ne sam se izrazil dostatachno qsno

Нещо друго за което се сетих,в кутията дето са компиутрите е релето на помпата(не при вси4ки)провери го да не е от него.при едно 2.4тд като работи пове4е време колата и изклу4ваше,а на студено нямаше проблем.скоросния регулатор не ограни4аваше ли скороста самоWenzy написа:Ami minual e kytiqta.Tva e nqkakav senzor gledax go na vala e nakichen otpred na zabnoto kolelo.Nqma xora saediniteli maediniteli....ponqkoga gasne otraz,a pnqgoga natiskam pedala na gasta i vaob6te se edno e v pokoi....srivat se plavno oborotite i tva e dokato izgasneA toq speed regulation e pod N.20 postaven v "Electronic troubleshoot" ima edna tema..... moje da poglednete ako ne sam se izrazil dostatachno qsno
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Зна4и брат незнам един дизел маистор ми каза 4е тоя дат4ик мери импулсите,оба4е като се пр**бе работата му я поема диузата и вра6та обратно гре6ен сигнал и казва "достата4но" и гаси колата........Налудни4ево но от един месец сам в с баварката и незнам о6те,пък ми е и пърбия дизел.....затва питам.....ако може не6то Дини или Бат Жеко да кажат по вапроса мн 6те сам им благодарен.Просто си гасне когато си поиска......някои път като подкарам към 4ерженото а понякога даже и без да я настъпвам 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Тая кутия на лявото бомбе дото е?За нея говорим нали?Еи сега слизам да я видя .. или 6те затрия проблема или той мене.. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
v82bg написа:еми смени го и ще разбереш.как го описваш не ще да е от негоWenzy написа:Няма да е от релето ходих в4ера на стенд и ми излезе грешка в номер 20 speed Regulation
Само от него е така прави гасне кога си иска без значение оборотите и настъпването то хубаво че го е хванал компютъра

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Някакви съвети фирма,която произвежда електроника (да взема читав датчик
,или от някоя морга.Според мен то тва не6то или работи или не.О6те един вапрос препорачайте марка подгрявашти све6ти 4е имам няколко за смяна

беру мисля 4е са наи-добрие свещи,ама то не толко марката,а времето за подгряване на вси4ки да е еднаквоWenzy написа:Някакви съвети фирма,която произвежда електроника (да взема читав датчик,или от някоя морга.Според мен то тва не6то или работи или не.О6те един вапрос препорачайте марка подгрявашти све6ти 4е имам няколко за смяна
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Колеги помогнете откаде да бракна за да го намеря тоя Холов датчик...гледах отдоле-няма,отгоре пак нема.....дайте савет,че ми убива кефа от карането като ми изгаси колата....Дино,Ванка нещо да кажете....
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2