хора ще сменям разпределителен вал моля кажете?
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
хора ще сменям разпределителен вал моля кажете?
Кажете драги колеги,колко щте ми струва разпределителният вал за 518 и какви части още ще трябва да копувам? Благодаря предварително!!!
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
shlakser написа:prostia написа:ако си с м40 щи трябват кобилици и повдигачи
цената на всичко е 700-800лв кат намериш
А нали не се отхлупва главата и не се шлайфа???????????
ако си свалял и друг път главата и не си слагал графитна грес между гарнитурата и главата тогава пак ще трябва да се шлайфа съвсем малко...
grnka написа:shlakser написа:prostia написа:ако си с м40 щи трябват кобилици и повдигачи
ако си свалял и друг път главата и не си слагал графитна грес между гарнитурата и главата тогава пак ще трябва да се шлайфа съвсем малко...
Не е сваляна главата никога ама аз питам дали ще трябва да се сваля главата за да се смени вала?????
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
shlakser написа:grnka написа:shlakser написа:prostia написа:ако си с м40 щи трябват кобилици и повдигачи
Не е сваляна главата никога ама аз питам дали ще трябва да се сваля главата за да се смени вала?????
Не

dinozab написа:shlakser написа:grnka написа:shlakser написа:prostia написа:ако си с м40 щи трябват кобилици и повдигачи
Не
mersi za dobrata novina pi4,napravo mi olekna!!!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и да я свалиш главата нема лошо защото едно припасване на леглата на клапаните не е излишно-не се знае какво е състоянието на клапаните и леглата им..така че това не е кой знае ква интервенция-важното е да имаш мерак да я наравиш главата перфектна.на всички е ясно че едно припасване на леглата на клапаните води до по голяма компресия а това означава по нисък разход и по голям ПАУЪР
а и интервенцията не е много скъпа .ама си заслужава 

bmwfena написа:и да я свалиш главата нема лошо защото едно припасване на леглата на клапаните не е излишно-не се знае какво е състоянието на клапаните и леглата им..така че това не е кой знае ква интервенция-важното е да имаш мерак да я наравиш главата перфектна.на всички е ясно че едно припасване на леглата на клапаните води до по голяма компресия а това означава по нисък разход и по голям ПАУЪР![]()
а и интервенцията не е много скъпа .ама си заслужава
Несъм сигурен дали да свалям главата! тя си има идеална компресия! Не ми гори много и си върви доста добре за 115 магаренца

Но вала ще го сменя !!! Дали можеш да ми кайеш,какво точно да купя за смяната на вала освен вала? Ще съм ти много благодарен!!!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
15 мнения
• Страница 1 от 1