Относно поставяне на автопилот.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Относно поставяне на автопилот.

Мнение от Zubcho » 12 Сеп 2007, 9:22

Здравейте, наш колега има БМВ 525 тдс на части с автопилот, иска ми се да имам тази екстра, но не съм виждал такова нещо даже и на картинка, а какво остава да го сваля от колата на колегата и да го сложа на моята (той също не е наясно кои части са за автопилота). Та въпроса е дали някой може да помогне с прехвърлянето на въпросния автопилот. Аз ще помагам с каквото мога. Автомобила ми е автоматик.

Благодаря предварително.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Сеп 2007, 10:35

Дали не е най-добре да отидеш в Дару кар и там да попиташ.Кажи им ,че искаш да ти монтират и какво им трябва-при всички случаи те имат блоковата схема.Едва ли във форума някой има голям опит с темпоматите-виждаш на един колега с дизел му говореха за някакви жила,при условие ,че педала на газта на дизелите е с потенциометър.

кандидат ентусиаст
Аватар

s

Мнение от turieca » 13 Сеп 2007, 18:30

аз вчера приключих с монтажа при това от е-34 на е-32 всичко си имаше точното място и окабеляване ще ти дам схемата
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GA71&mospid=47338&btnr=66_0057&hg=66&fg=20

нужни са ти моторчето управляващия блок и лостчето на волана всичко друго си го имаш само незнам както колегата казва че дизела не е с жило там може да има проблем
след малко ще дам и линк които ми беше даден от колегата Гемар за което много благодаря отново еко всички части отговарят всеки може да го монтира щом аз успях :mhihi: а ето и линк за ел схемите http://hosting.data.bg/bmw/BMW/E-Books/ ... 5%20Series)/

и да ви напомня търся си печка за е-32-ката :help:

Назад към E34