Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 05 Сеп 2007, 9:08

Прогноза за 05.09.2007

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 54 мин. Залязва в 19 ч. и 56 мин. Продължителност на деня 13 ч. и 02 мин.

Луната залязва в 16 ч. и 33 мин. и изгрява в 01 ч. и 00 мин. след полунощ. Фаза - един ден след последна четвърт.

Най-ниската температура на 5 септември август в София е била измерена през 1980 г. 4,2°, а най-високата през 1894 г. 34,0°.

Най-ниската температура на тази дата в Пловдив е измерена през 1980 г. 9,3°, а най-високата през 1952 г. 34,7°.

В Плевен на тази дата най-ниската температура е измерена през 1980 г. 7,5°, а най-високата през 1931 г. 36,8°.

Атмосферното налягане - по-ниско от средното за септември - ще продължи бавно да се понижава.

Днес от северозапад вятърът ще се усили и ще нахлува студен въздух. В Западна и в Централна България ще превали дъжд придружен от гръмотевици и с временно усилване на вятъра. Очакват се и градушки. Температурите ще се понижават и към 15 часа в западната половина от страната ще бъдат между 14° и 19°, в София около 14°. В източната половина , където все още ще бъде с южен вятър до 24-29°. Там ще завали едва късно през деня.

Над Черноморието ще се заоблачи след пладне, а привечер ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха 24° - 28°, температурата на морската вода по нашето крайбрежие е 25° - 26°.

Над планините в западната половина от страната утре бързо ще се заоблачи. На много места там ще паднат краткотрайни валежи придружени от гръмотевици, в отделни райони значителни. Ще духа умерен до силен, по билата и върховете – бурен юг-югозападен, по-късно западен вятър. Над масивите в източната половина от България ще се заоблачи след пладне, там ще завали по-късно привечер и през нощта срещу четвъртък. Очаквана най-висока температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра около 6°.

Орлин Лазаров

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 11 Сеп 2007, 17:17

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от neno » 11 Сеп 2007, 19:29

При един много добър бояджия видях че няма коли които да не се оправят.Прави на мои приятел Ауди А8 2006год.уникално,та за парви пат съм доволен от маистор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D
Мечтае да кара: E36 M3

:)

Мнение от JayCutler » 11 Сеп 2007, 19:52

ае стига веее.....
това на клипчето е уникално....но малко неми се вярва да еба да може да се прави точно това от клипчето-при нас в България????!!!
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)

Потребител
Аватар

Re: :)

Мнение от bundev » 11 Сеп 2007, 20:09

[quote="JayCutler"]ае стига веее.....
това на клипчето е уникално....но малко неми се вярва да еба да може да се прави точно това от клипчето-при нас в България????!!!
ноно бате и аз съм чувал за такива маистори,но ще поизчакам още малко и ще го нося:)[/quote]

според мен тази фирма от пост-а на адиктед прави точно това :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 11 Сеп 2007, 22:43

Точно по този начин се оправят тези неща... Това е най лесния, бърз и невредим начин да се справиш с положението...
А, за тези които не могат да си намерят сух лед, ето едно видео : http://www.youtube.com/watch?v=3I8Nydfaq0Y :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!

Мнение от twistermpm » 14 Май 2010, 17:47

Да съживим една стара тема, с много яд... Вчера ме пра голяма градушка (размерите на кайсия :)) Резултат- преден капак, таван, багажник и леви врати за ремонт... Застрахователите ще платят, уж, но сега идва въпроса има ли оправия това. Как се изправят тия вдлъбнатини? Китосват ли се? Издръжливо ли е? Ако не, някакви вакуум помпи ли се ползват? Давайте съвети, че направо ще се разболея тука за няколко дена :banghead: Ако някой се е патил да пише
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 14 Май 2010, 20:26

Mда колега, видях я твоята пред академията :| Аз успях да я увардя, ама докато я закарам под ЛБ-то ме цапна на 3-4 места по тавана и багажника, но се забелязвам съвсем леко. Тя и без това има нужда от нова боя, ама да видим кога ще е :) Важното е, че няма спукани стъкла и прочие, че днеска ги гледах повечето такива.. :confused:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 14 Май 2010, 20:26

спокойно колега оправят ,се а относно пукането на кит -това са митове,вече материалите са много напреднали
само си намери добър сервиз,че застрахователите пращат където им е най евтино
има няколко метода за изправяне на кривините,но в добрите сервизи гарантирано се справят с градушките
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twistermpm » 14 Май 2010, 23:40

doomy525 написа:Mда колега, видях я твоята пред академията :| Аз успях да я увардя, ама докато я закарам под ЛБ-то ме цапна на 3-4 места по тавана и багажника, но се забелязвам съвсем леко. Тя и без това има нужда от нова боя, ама да видим кога ще е :) Важното е, че няма спукани стъкла и прочие, че днеска ги гледах повечето такива.. :confused:

Щом си я видял, явно знаеш за какво става на въпрос, пък и аз това съм намислил нова боя изцяло, ама какво още ще трябва, че ти предполагам ги знаеш сервизите и бояджиите в Свищов :mhihi: а на колегата cls6666 със сигурност ще се търси добър сервиз. Пък колкото признаят застрахователите, другото ще е от мен, важно е единствено качеството в случая
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 14 Май 2010, 23:51

Пичове кво ви пука е :mhihi: всичко се оправя стига кинти да имаш 8) :mhihi: пускайте си климатичето и пичето до вас и пускате "Трима музиканти" "Трима музиканти-канти, само по тиранти-ранти, свират в ресторанти-ранти, тириририранти тиририранти" и сте пичове :ahah: :ahah: :ahah:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twistermpm » 15 Май 2010, 0:00

:clap: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 15 Май 2010, 8:37

bobih написа:Пичове кво ви пука е :mhihi: всичко се оправя стига кинти да имаш 8) :mhihi: пускайте си климатичето и пичето до вас и пускате "Трима музиканти" "Трима музиканти-канти, само по тиранти-ранти, свират в ресторанти-ранти, тириририранти тиририранти" и сте пичове :ahah: :ahah: :ahah:

хахаха евала бобае :)

Предишна

Назад към E39