Питане за телефон в колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Питане за телефон в колата
Здравейте колеги.В колата имам конзола-хендсфри за телефон(не е на подлакътника,а се намира отпред до таблото).Телефона който прави връзка с колата е Нокиа 6310i . За съжаление обаче никъде не мога да си намеря такъв апарат.
Въпросът ми е,някой знае ли дали ще пасне някакъв друг апарат в хендсфрито-предполагам пак ще е на Нокиа!
Или ако знаете-откъде евентуално бих могъл да си закупя такъв апарат.За нов става въпрос.
Благодаря предварително.
Въпросът ми е,някой знае ли дали ще пасне някакъв друг апарат в хендсфрито-предполагам пак ще е на Нокиа!
Или ако знаете-откъде евентуално бих могъл да си закупя такъв апарат.За нов става въпрос.
Благодаря предварително.
Re: Питане за телефон в колата
Айде купувай купуваййййй http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1 Ето ти и нов http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 2&sub=shopvanko_terziev написа:Здравейте колеги.В колата имам конзола-хендсфри за телефон(не е на подлакътника,а се намира отпред до таблото).Телефона който прави връзка с колата е Нокиа 6310i . За съжаление обаче никъде не мога да си намеря такъв апарат.
Благодаря предварително.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност то е цяла система, едва ли някой ще си разколачи колата да го вади. А по моргите най-вероятно трудно ще намериш целия комплект...
Never mistake motion for action...
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
6310и има ги в Бургас на Лермонтов в сервиза на Шаламана (всеки ги знае) по 160лв рециклирани, става и 62ката ама е старичак, Обаче ако решиш да продаваш системата драсни некои ред 

Beckop написа:Като сте отворили тема за телефони.... Аз търся оригинален телефон за Е39 в подлакътника. На някои да му е попадъл такъв комплект или да знае от къде може да се намериМного ще съм благодарен ако помогнете
stoni е човека - това продава, но на мен не ми върши работа. Щях да го купя но аз съм с инвентар като автора на темата

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Към това на снимката вървят още 3-4 неща, но ако имаш системата и ти трябва само слушалка е ок 

Never mistake motion for action...
Leon написа:Към това на снимката вървят още 3-4 неща, но ако имаш системата и ти трябва само слушалка е ок
Да знам всичко ми трябва. Аз търся цяла ГСМ система дори и с подлакътника, но с блутут. Колата ми е 2003г, има цялата Професионална система плюс видео ДВД и камера за задно виждане ... но няма телефон

П.П. Ивинявам се на колегата vanko_terziev че му развалих темата май, може би трябваше да пусна нова

10 мнения
• Страница 1 от 1