Ел. Стъкла
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Ел. Стъкла
Проблема ми е следния: задното дясно стъкло не реагира от нито 1 от копчетата (на предната конзолка и на самата врата) и въпроса ми е дали някой има идея горе долу колко ще струва в ДАРУ Кар да го оправят!
Търсих подобна тема из форума но не открих?
Мерси предварително!
Търсих подобна тема из форума но не открих?
Мерси предварително!
Последна промяна lakmus на 11 Сеп 2007, 22:11, променена общо 1 път
- Bobi 70
- Потребител
-
- Кара: E-39 и Е-38
- Детайли за колата: Е-39 - 520, 09.1998г., бензин/газ, прекрасна, жал ми е да я продам
Е-38 - 740, 1995г., бензин/газ, автомат, още по-прекрасна (за мен)
буксата ще я намериш лесно - отвори предният капак и търси до калника от дясно /черна, с кръгла форма и капачка/, обаче проблем ще имаш със зануляването, защото ако си чел това което четох и аз тук, мисля че няма да стане /или аз неможах да се справя/. Струваше ми се че в посочените отвори няма изводи, а когато отидох на майстор /с подходящата техника/- стана. Относно стъклата - немога да кажа, а ме интересува, защото от два дни и моето предно стъкло спря да се движи, но предполагам, че е нещо в самата врата / моторчето/. Стъклата се вдигат когато като заключваш задържаш копчето на дистанционното.
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Във форума на Е34 има подобна тема за стъклата. Описват, чепроблема е залепване на стъклата по водачите във вратите. Или да се удари кората на вратата в мястото на моторчето при натискане на ключа.
4 мнения
• Страница 1 от 1