Питане за телефон в колата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Питане за телефон в колата

Мнение от vanko_terziev » 10 Сеп 2007, 17:49

Здравейте колеги.В колата имам конзола-хендсфри за телефон(не е на подлакътника,а се намира отпред до таблото).Телефона който прави връзка с колата е Нокиа 6310i . За съжаление обаче никъде не мога да си намеря такъв апарат.
Въпросът ми е,някой знае ли дали ще пасне някакъв друг апарат в хендсфрито-предполагам пак ще е на Нокиа!
Или ако знаете-откъде евентуално бих могъл да си закупя такъв апарат.За нов става въпрос.

Благодаря предварително.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Питане за телефон в колата

Мнение от ivoo » 10 Сеп 2007, 18:42

vanko_terziev написа:Здравейте колеги.В колата имам конзола-хендсфри за телефон(не е на подлакътника,а се намира отпред до таблото).Телефона който прави връзка с колата е Нокиа 6310i . За съжаление обаче никъде не мога да си намеря такъв апарат.
Въпросът ми е,някой знае ли дали ще пасне някакъв друг апарат в хендсфрито-предполагам пак ще е на Нокиа!
Или ако знаете-откъде евентуално бих могъл да си закупя такъв апарат.За нов става въпрос.

Благодаря предварително.
Айде купувай купуваййййй http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1 Ето ти и нов http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 2&sub=shop
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Beckop » 10 Сеп 2007, 19:12

Като сте отворили тема за телефони.... Аз търся оригинален телефон за Е39 в подлакътника. На някои да му е попадъл такъв комплект или да знае от къде може да се намери :?: Много ще съм благодарен ако помогнете :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Сеп 2007, 22:27

Всъщност то е цяла система, едва ли някой ще си разколачи колата да го вади. А по моргите най-вероятно трудно ще намериш целия комплект...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 11 Сеп 2007, 10:45

6310и има ги в Бургас на Лермонтов в сервиза на Шаламана (всеки ги знае) по 160лв рециклирани, става и 62ката ама е старичак, Обаче ако решиш да продаваш системата драсни некои ред ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от caliostro » 11 Сеп 2007, 12:01

Beckop написа:Като сте отворили тема за телефони.... Аз търся оригинален телефон за Е39 в подлакътника. На някои да му е попадъл такъв комплект или да знае от къде може да се намери :?: Много ще съм благодарен ако помогнете :)

имаше такава обява в раздел - продава
преди 4-5 дни
без гаранция че тел бачка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 11 Сеп 2007, 12:47

Много благодаря на ivoo .Хем гледах,и какво съм видял.....Няма значение.Отново Благодаря.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 11 Сеп 2007, 12:58

Beckop написа:Като сте отворили тема за телефони.... Аз търся оригинален телефон за Е39 в подлакътника. На някои да му е попадъл такъв комплект или да знае от къде може да се намери :?: Много ще съм благодарен ако помогнете :)

stoni е човека - това продава, но на мен не ми върши работа. Щях да го купя но аз съм с инвентар като автора на темата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Сеп 2007, 16:28

Към това на снимката вървят още 3-4 неща, но ако имаш системата и ти трябва само слушалка е ок ;)
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от Beckop » 13 Сеп 2007, 15:59

Leon написа:Към това на снимката вървят още 3-4 неща, но ако имаш системата и ти трябва само слушалка е ок ;)

Да знам всичко ми трябва. Аз търся цяла ГСМ система дори и с подлакътника, но с блутут. Колата ми е 2003г, има цялата Професионална система плюс видео ДВД и камера за задно виждане ... но няма телефон :( и ми се иска и слушалката да е като модела.

П.П. Ивинявам се на колегата vanko_terziev че му развалих темата май, може би трябваше да пусна нова
Изображение

Назад към E39