Колеги колко пари да и търся на моята красавица ???
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги колко пари да и търся на моята красавица ???
Братлета последно време се замислям да не скоча на едно Е39 че бая време съм му хвърлим мерака та .... Но преди това трябва да продам моето Е34 но не знам какви пари да и търся реално ...
Колата е Е 34 М50б20 110 Kw -10 април 1993г. черен металик с 15" ляти джанти пергектни гуми 195/65/15 BfGoodrich колицата е на 290 000 км има всички екстри без кожа,
-климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,ел.фарове,комфорт панел,алармата командва ел.стъклата и всичко останало...Интериора е сив с черни седалки и е много запазен ...Колата е със спортни амотрисори и пружини с бели килметражи...Има си и DVD Player с BassBox 12" i Усилвател-180 W ...
Сладураната разполага със метанова уредба 80 литрова бутилка със чисто нов изпарител BRC(Стоиността и е около 1500 лева) с 13 лева се минават 120 Км. градско и 190 на дълго ... ориентирйте ме горе долу в стоиността на движимото ми имущество ....Благодаря предварително ....
Колата е Е 34 М50б20 110 Kw -10 април 1993г. черен металик с 15" ляти джанти пергектни гуми 195/65/15 BfGoodrich колицата е на 290 000 км има всички екстри без кожа,
-климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,ел.фарове,комфорт панел,алармата командва ел.стъклата и всичко останало...Интериора е сив с черни седалки и е много запазен ...Колата е със спортни амотрисори и пружини с бели килметражи...Има си и DVD Player с BassBox 12" i Усилвател-180 W ...
Сладураната разполага със метанова уредба 80 литрова бутилка със чисто нов изпарител BRC(Стоиността и е около 1500 лева) с 13 лева се минават 120 Км. градско и 190 на дълго ... ориентирйте ме горе долу в стоиността на движимото ми имущество ....Благодаря предварително ....
Re: Колеги колко пари да и търся на моята красавица ???
Ами то така на думи добре звучи, ама що не сложи една снимка поне ,да я видят хората и да преценят /долу-горе/. Иначе на въпроса ти може да отговорят врачките от канал 2001.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
амтя само една ве--ако ти е читава колицата горе долу 5 галагана
макар че трудно за тия кинти се продават Е34ки

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Човека искаше да ти каже снимки не някаква снимка която е само една и е странична... А от къде да знаем дали колата не е със страничен удар отдругата страна и грозно направена ( примерно говоря , недай си боже ) ... Но наистина ... Това е много относително което питаш...
Иначе знай че в България слагането на алтернативно гориво на колата ( метан, пропан - бутан ) е минус не плюс....
Иначе знай че в България слагането на алтернативно гориво на колата ( метан, пропан - бутан ) е минус не плюс....
re
опа ..чакайте малко това не е обява за продаване та да поствам 30 снимки детайлно .... просто попитах за цена нищо повече .... а и не спамете ако не е някой съвет или нещо което конкретно не касае запитването ми .....Благодаря за разбирането
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
ако беше моя 5000-5200лв.ма преди това и смени предните мигачи с бели или страничните със жълти (мое мнение) 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз мисля ,че 5000-5200 са горе-долу нормална цена за това което е колата на първо четене без да съм я видял
Ма то така трудна работа малко де...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
DJJonny написа:Братле ако ще я продаваш гледам че си градски обади се първо на мен
още ли не си купил кола бе

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами та си му е тръпката ве..и скоро време ще го видим в Е34ка--чувствамStanchev написа:DJJonny написа:Братле ако ще я продаваш гледам че си градски обади се първо на мен
още ли не си купил кола бе

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2