теч на нафта от ГНП 2.5tds
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
теч на нафта от ГНП 2.5tds
Колеги протече ми ГНП-то,но немога да се ориентирам откъде идва теча,от плочката надолу чак до картера всичко е в нафта.Освен гарнитурата на плочката има ли други от които може да протече понеже се съмнявам че е от нея??
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: теч на нафта от ГНП 2.5tds
fatix написа:Колеги протече ми ГНП-то,но немога да се ориентирам откъде идва теча,от плочката надолу чак до картера всичко е в нафта.Освен гарнитурата на плочката има ли други от които може да протече понеже се съмнявам че е от нея??
иди някаде да ти сменят гарнитурите на помпата
комплекта 'бош' е към 30лв и смяната вече си е до маистора но не пове4е от 80-100лв
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
почисти добре и като запалиш гледаи къде не е мокро.(къде не сълзи)
Ето ти един линк за да се ориентираш какво има в тази помпа и какво може да текне , и от къде .
Представената помпа е за 4 цил.мотор и е механична но принципно е идентична
http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic.php?t=4353
Good luck
почисти добре и като запалиш гледаи къде не е мокро.(къде не сълзи)
Ето ти един линк за да се ориентираш какво има в тази помпа и какво може да текне , и от къде .
Представената помпа е за 4 цил.мотор и е механична но принципно е идентична
http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic.php?t=4353
Good luck
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Гледай да ти я направят читави майстири че да не ти разбутат помпатаfatix написа:Питах на няколко места да ми сменят гарнитурите на ГНП-то трябва да се свали цялата помпа на място неставало,аз исках само да се смени гарнитурата на плочката а не на цялата помпа!В Супердизел ми заявиха 500лв ремонт и части

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
fatix написа:Питах на няколко места да ми сменят гарнитурите на ГНП-то трябва да се свали цялата помпа на място неставало,аз исках само да се смени гарнитурата на плочката а не на цялата помпа!В Супердизел ми заявиха 500лв ремонт и части
Отиди в ЮВЕ на Симеоновско шосе -при арабските резиденции.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:ако е само за смяна на гарнитурите тази цифра е луда работа.fatix написа:Питах на няколко места да ми сменят гарнитурите на ГНП-то трябва да се свали цялата помпа на място неставало,аз исках само да се смени гарнитурата на плочката а не на цялата помпа!В Супердизел ми заявиха 500лв ремонт и части
Абе тия от СУПЕРДИЗЕЛ си знаят работата-"частите" са 12лв.И ако сменят само гарнитурата на главата---после защо някои хора са милионери.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Ама и къщата ли са бутнали.Гледам им визитката-ето gsm-ма на диагностика 0898 642 040 Веселин.
Иначе ЮВЕ не гледат дюзи-ходих при СУПЕРДИЗЕЛ ,но си ги свалих сам и цялата работа стана за 10мин и 15лв.
Иначе ЮВЕ не гледат дюзи-ходих при СУПЕРДИЗЕЛ ,но си ги свалих сам и цялата работа стана за 10мин и 15лв.
За къщата невидях но построиката където беше халето го няма!
Да те питам за дюзите лесно ли се свалят дали могат да се свалят като се отвият директно от тръбичките без да се разкачат и от помпата?
Иначе се съмнявам в някоя дюза че пикае защото сутрин много пуши главно синкав пушек и мирише много на сурова нафта като позагрее след 5-10мин изчезва,какво мислиш по въпроса?
Да те питам за дюзите лесно ли се свалят дали могат да се свалят като се отвият директно от тръбичките без да се разкачат и от помпата?
Иначе се съмнявам в някоя дюза че пикае защото сутрин много пуши главно синкав пушек и мирише много на сурова нафта като позагрее след 5-10мин изчезва,какво мислиш по въпроса?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Аз ги отвъртях директно-http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=632773&highlight=#632773
14 мнения
• Страница 1 от 1