Може ли да се монтира...
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да се монтира...
Може ли да се монтира на е34 автопилот ако по принцип е нямала преди?Спориме с един приятел тука и той ми казва че неможело в никакъв случай ако не е заводски направено да се монтира тая екстра
Може ли спорд вас да се монтира таа екстра на петицата или само фабрично?Също кви пари може да се намери?И има ли ги изобщо или си трябва яко търсене

Може ли спорд вас да се монтира таа екстра на петицата или само фабрично?Също кви пари може да се намери?И има ли ги изобщо или си трябва яко търсене

Не знам за е34, но за е46 не може. Автопилота на е46 се управлява от волана. Ако колата не е дошла с мултифункционален волан и после се монтира работи само лявата страна или с други думи само управление на радиото, а дясната където е автопилота не работи. Имаме хора тука от форума, който са така и не става понеже тези, който са с автопилот педала на газта им бил по-различен или нещо такова. Някой го обясняваше, но не помня честно казано какво съм чел. Давам пример за е46 не казвам, че при е34 е също така!
There is no replacement for displacement
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Може, аз на старата 34-ка имах и беше слаган от предният собственик ама как го е правил незнам. Но си е досущ като оригиналното защото сега на тази ми е оригинален автопилота и е същият
Ако питаш мен не си заслужава инвестицията щото така или иначе по нашите пътища много рядко можеш да го ползваш. Поне аз съм останал с такова впечатление.

Ако питаш мен не си заслужава инвестицията щото така или иначе по нашите пътища много рядко можеш да го ползваш. Поне аз съм останал с такова впечатление.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Може да се сложи. Има си букси и окабеляване. Погледни отпред между бомбето и левите фарове дали имаш една висяща кръгла букса. Ако да - тя е за моторчето на темпомата. След това погледни палеца на дросела - там където се намира жилото за газта има профилиран изрез под него за жилото на моторчето. Над педала на съединителя вече има букса за прекъсвача, само трябва да се монтира такъв като този за стоп светлините на педала на спирачката. И последното което ти трябва е лостчето под лоста на чистачките.
Да обобщя - 3 неща се монтират: Моторчето със жилото отпред, прекъсвача на педала на съединителя и лостчето под чистачките.
Успех
Да обобщя - 3 неща се монтират: Моторчето със жилото отпред, прекъсвача на педала на съединителя и лостчето под чистачките.
Успех

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
8 мнения
• Страница 1 от 1