BMW влиза в България с директно представителство
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Individual написа:zBoost написа:А тия продават ли части като дару и камор и по-евтини ли са щото такива слухове дочух? В смисъл неможах да разбера така ли функционират като камор, там си влизаш отиваш при бюрото с частите, през ЕТК-то, поръчваш и т.н.? Site, телефон нещо нямат ли тва се едно търся няква гаражна фирма...
Прави се поръчка, доставката е до три или пет работни дни, ако не се лъжа.
И да, повечето части са по-евтини, защото не се минава през дилър а директно отиваш в представителството.
На всичкото отгоре, Камор Ауто на два пъти двигаха сериозно цените на частите и затова в един момент всички пропищяха, че поддръжаката на БМВ е станала много скъпа.
На някои части, не на всички разбира се, цените са паднали с до 40%.
by Individual
я пак ... Бмв българия не продават нищо .. те отговарят за диларите, които вече са равнопоставени .... бмв българия се занимава само с документалната част
поне те така ми казаха
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Individual
- Потребител
-
Sharo написа:я пак ... Бмв българия не продават нищо .. те отговарят за диларите, които вече са равнопоставени .... бмв българия се занимава само с документалната част
поне те така ми казаха
За да съм сигурен, че не говоря глупости, тази вечер или утре сутринта ще питам и ще ти кажа точно как стоят нещата.

by Individual

- Individual
- Потребител
-
Говорих с един познат, който работи в М Кар.
Значи частите се поръчват през БМВ България, които си имат човек, който се занимава с това. Поръчката отива в Германия и се изпълнява до три дни.
Коли се поръчват през дилърите М Кар, Камор Ауто, Бова Кар, Варна Карс и т.н., които търгуват през БМВ България. Части също могат да се поръчват през дилърите, и принципът е съшият като с колите.
Накратко - всичко става през дилърите, които обаче са 'контролирани' от БМВ България.
by Individual
Значи частите се поръчват през БМВ България, които си имат човек, който се занимава с това. Поръчката отива в Германия и се изпълнява до три дни.
Коли се поръчват през дилърите М Кар, Камор Ауто, Бова Кар, Варна Карс и т.н., които търгуват през БМВ България. Части също могат да се поръчват през дилърите, и принципът е съшият като с колите.
Накратко - всичко става през дилърите, които обаче са 'контролирани' от БМВ България.
by Individual

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И аз така мисля, че трябва да бъде, щото няма логика представителството да продава на по-ниски цени, пък дилърите с по-високи, то така никой няма да ходи там. Наистина май Камор/Дару вече не цакат така с цените, последно купувах едно гуфре и бленда за ауспух и наистина до 3 дни доставиха всичко от германия си пише BMW Group for Bulgaria там на кашона, поразгледах цените в разни us/eu sites и даже бяха с доставката по-скъпи.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Individual написа:Говорих с един познат, който работи в М Кар.
by Individual

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Individual написа:...

Ти случайно не си ли този от дата форума,който топеше всички в "купува/продава",за да те направят модератор

Tux0 Ca !

- Individual
- Потребител
-
SpUd3r написа:![]()
Ти случайно не си ли този от дата форума,който топеше всички в "купува/продава",за да те направят модератор
Хмм... Аз съм бил световно известен...

by Individual

То по тази логика могат да изкарат виновна фирмата ,която подържа поточната линия примерно или администратора ,че компа е забил и машините стоят на 0/I
...НЕзнам за бмв как е , но за всяко западно представителство има ли България зад името ... циганските номера след време почват.Знам от личен отпит поне няколко такива,които в началото всичко ок и след време ....

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3