Пустия му ербег
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Пустия му ербег
Привет колеги, как мога да разера дали имам ербег в волана, като взех колата и светеше лампата на ербега, отидох в Бургас (за лятото съм тук зимата в С-ф) на 5-ти километър при Митко, който ми изчисти някава грешка от компа, но не след дълго пак светна, а като натисна волана и някак си е мек, волана е мултифункционален, и има буквичката "М" надали е М-ка, щот нали е ТДС? Нормално ли е да е мек волана, ако има ербег може ли да се провери някакси или пак да ходия на 5ти километър при Митака а?
А имам и някакв проблем с десния ксенон, като мина през неравност (дупка)
и загасва, като изключа фаровете и след 1мин. пак ги включа всичко е наред, някой знае ли в Бургас кои разбира от ксенони??? Крушката е чистак нова, но левия и десния ксенон са различни, и на 2та пише БМВ но тоз който прави проблема маи е по стар. А пък куките само това и чакат - ооооо ееее КАааакво ще правим сега колеееегааа.... с таз кола аааааа 
А имам и някакв проблем с десния ксенон, като мина през неравност (дупка)

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Чистак нова е филипс мамка и, като сложа мултицета на буксата към фасонката и дава съпротивление за 1 сек. и спира, маи има нещо разпоено ли кво ли, ще ида при некои ел. кабелист да мери по професионално от мен
А за ербега пипнах такъв волан и неговия е "мек"
ама не свети крушката. Абе поне като иа закача на компа ще си каже сичко. 

А за ербега пипнах такъв волан и неговия е "мек"

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
ivoo написа:Само незнам , как разбра че му е изгоряла едната и затова от време на време изгасваpana написа:...![]()
Ако можеш да направиш демонстрация на изгоряла крушка как светва , ще ти бъда много задължен.

4 мнения
• Страница 1 от 1