UPDATE:: BMW Sauber F1 Team Race Club Event 2007
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
UPDATE:: BMW Sauber F1 Team Race Club Event 2007
Днес станах рано, обръснах се и закусих. Не съм на работа ... Знаех, че ме очаква един специялен ден - "BMW-Sauber F1 Fan Event 2007" в Мюнхен. Да присъстват на това събитие имат всички, които са членове на BMW Sauber F1 Team Race Club, които са около 3000 души по цял свят. Днес присъстваха около 800 души.
Още на входа се срещам с г-н Марио Тайсен, който отиваше до тоалетната. След него тичаха няколко фена които искаха автографи ... аз нали съм израсъл в България
го изчаках спокойно да излезе и го спрях с думите, че съм дошъл да го видя от България (извинявам му се официално тук за лъжата!!
) и че в България има повече Ф1 фенове на БМВ на глава от населението, отколкото в Полша, откоето той се засмя искрено и каза, че във формула БМВ има вече един българин. Каза, да се готвим и да тренираме за времето, когато той ще кара във формула 1, откоето аз така
и само му благодарих най-учтиво и го помолих да се снима със сина ми:
синът ми:
после пообиколихме залата в която имаше изложени болиди от предишни години във формула1 и отделно имаше различни забавления за феновете:
бокс стоп - тук можете да опитате да подобрите времето за смяна на гуми:
добрите стари времена на БМВ:
сегашните времена на БМВ във формула 1 ги обясняваше Ник Хайдфелд съвсем наблизо:
това струва 45 000 евро:
и разбира се моят син не пропусна да го пипне
тук малко факти от Ф1
след малко започна официалното представяне на всички присъстващи звезди и леко интервю с всеки от тях:
Nick Heidfeld, Robert Kubica и Timo Glock
накрая като чухме всички присъстващи и плановете на БМВ-Заубер за вбъдеще, започна времето за автографите.
мамка му мръсна на поляка, който помолих да ни снима тук:
Накрая разбира се не пропуснах да напиша, че и БМВ Клуб България е тук:
... денят още не е свършил ...
Поздрави от Мюнхен
Още на входа се срещам с г-н Марио Тайсен, който отиваше до тоалетната. След него тичаха няколко фена които искаха автографи ... аз нали съм израсъл в България

синът ми:

после пообиколихме залата в която имаше изложени болиди от предишни години във формула1 и отделно имаше различни забавления за феновете:

бокс стоп - тук можете да опитате да подобрите времето за смяна на гуми:

добрите стари времена на БМВ:

сегашните времена на БМВ във формула 1 ги обясняваше Ник Хайдфелд съвсем наблизо:

това струва 45 000 евро:

и разбира се моят син не пропусна да го пипне

тук малко факти от Ф1

след малко започна официалното представяне на всички присъстващи звезди и леко интервю с всеки от тях:

Nick Heidfeld, Robert Kubica и Timo Glock

накрая като чухме всички присъстващи и плановете на БМВ-Заубер за вбъдеще, започна времето за автографите.

мамка му мръсна на поляка, който помолих да ни снима тук:

Накрая разбира се не пропуснах да напиша, че и БМВ Клуб България е тук:

... денят още не е свършил ...
Поздрави от Мюнхен

Последна промяна CheGevara на 01 Сеп 2007, 20:07, променена общо 1 път
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Страхотно... благодаря! 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
тъкмо се прибирам от 2-част на денят ми.
Следва F1-драйв на Ник Хайдфелд. След като се настанихме около кръга, където ще кара Ник, минаха едни момиченца и ни подариха и ни накараха да си сложим тапи в ушите.
Имаше една група от 2-3 поляци, които си взеха цял плик - ще прават далаверка в полша сигурно
Между другото имаше БМВ-клубове специално дошли от Швеция, Англия, Холандия и разбира се Полша. Шведите бяха супер яки и стояха само на тест-драйфа с 1er и Х5 - тях много много не ги интересуваха игричките около мероприятието.
Така ... ето го идва Ник с Кубица и шефа си Марио Тайсен. Направо е невероятно, обаче цялата организация се водеше от жени
Не бяха модели, но бяха млади и симпатични. Бяха около пилотите като оси около мед
тази какичка командваше тест драйфа на болида с Ник.
Ник се качи на един Х5 да обиколи трасето. Забележете, че е с колан, въпреки че направи една обиколка само и то като пътник!!!
следва драйф с болида и Ник вътре, но имам видео от 100 МВ. Няма да го слагам сега тук ...
След като изпитах душевен оргазъм от звука на болида от разтояние буквално от 2 м ... трябваше да разхлабя ...
... отидох на тест-драйф на 1er //M
... искам ощеееееееееее ... отивам на Х5 да гееее!!!
Първо ни разходиха една обиколка с инструктура, който ни обясни къде как да караме и какви са упражненията.
Следваше моята обиколка на волана и след това изживяване едно ми става ясно: следващата кола ще е Х5!!!
Като завършек на деня, ни казаха че ще има томбола за членовете. Раздаваха блузки, шлемове, обувки, ръкавици и накрая дадоха 5 броя джанти от Ф1
Мамка му, едната я отнесе един англичанин, който почна да се чуди как ще я вкара в самолета
... незнам колко струват тези джанти, но със сигурност са повече от 1000 ЕУР на брой. Ник и компания се подписаха на всички артикули , което ги прави още по-ценни.
аз нищо не спечелих
Като кулминация, предадоха таблото с подписите и пожеланията на всички присъстващи на пилотите, които обещаха да го сложат в бокса на Монца, където да им носи късмет. Незабравяйте че посредата стои надписа "BMW Club Bulgaria"
... нямах сили вече и накрая преди да излезе, всеки можеше да поговори с пилотите. Аз си избрах Ник, където разбираше имаше най-много хора.
Бях сам и нямаше кой да снима с него ... но накрая една от мацките около него се съгласи и ето го резултата:
Аз свърших ...
Следва F1-драйв на Ник Хайдфелд. След като се настанихме около кръга, където ще кара Ник, минаха едни момиченца и ни подариха и ни накараха да си сложим тапи в ушите.

Между другото имаше БМВ-клубове специално дошли от Швеция, Англия, Холандия и разбира се Полша. Шведите бяха супер яки и стояха само на тест-драйфа с 1er и Х5 - тях много много не ги интересуваха игричките около мероприятието.

Така ... ето го идва Ник с Кубица и шефа си Марио Тайсен. Направо е невероятно, обаче цялата организация се водеше от жени

тази какичка командваше тест драйфа на болида с Ник.

Ник се качи на един Х5 да обиколи трасето. Забележете, че е с колан, въпреки че направи една обиколка само и то като пътник!!!

следва драйф с болида и Ник вътре, но имам видео от 100 МВ. Няма да го слагам сега тук ...
След като изпитах душевен оргазъм от звука на болида от разтояние буквално от 2 м ... трябваше да разхлабя ...
... отидох на тест-драйф на 1er //M

... искам ощеееееееееее ... отивам на Х5 да гееее!!!
Първо ни разходиха една обиколка с инструктура, който ни обясни къде как да караме и какви са упражненията.

Следваше моята обиколка на волана и след това изживяване едно ми става ясно: следващата кола ще е Х5!!!
Като завършек на деня, ни казаха че ще има томбола за членовете. Раздаваха блузки, шлемове, обувки, ръкавици и накрая дадоха 5 броя джанти от Ф1

аз нищо не спечелих

Като кулминация, предадоха таблото с подписите и пожеланията на всички присъстващи на пилотите, които обещаха да го сложат в бокса на Монца, където да им носи късмет. Незабравяйте че посредата стои надписа "BMW Club Bulgaria"

... нямах сили вече и накрая преди да излезе, всеки можеше да поговори с пилотите. Аз си избрах Ник, където разбираше имаше най-много хора.

Бях сам и нямаше кой да снима с него ... но накрая една от мацките около него се съгласи и ето го резултата:

Аз свърших ...
Последна промяна CheGevara на 01 Сеп 2007, 22:07, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
"Аз свърших ... "
Малееее ,адаш говори ми за еденичката , говори миииии
Егати деня ,егати чудото Александър май няма да може да спи,както и татко му
Георги Пенчев

Малееее ,адаш говори ми за еденичката , говори миииии

Егати деня ,егати чудото Александър май няма да може да спи,както и татко му

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
трееше да дрьпнеш количката сьс задния мост
все щяхме да го наиграем у някое Е-30 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Явор написа:трееше да дрьпнеш количката сьс задния моствсе щяхме да го наиграем у някое Е-30

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: UPDATE:: BMW Sauber F1 Team Race Club Event 2007
CheGevara написа:Днес станах рано, обръснах се и закусих. Не съм на работа ......
и че в България има повече Ф1 фенове на БМВ на глава от населението, отколкото в Полша, откоето той се засмя искрено и каза, че във формула БМВ има вече един българин. Каза, да се готвим и да тренираме за времето, когато той ще кара във формула 1, откоето аз такаи само му благодарих най-учтиво и го помолих да се снима със сина ми:
Поздрави от Мюнхен
Това, че не си на работа не го вярвам

Нямам какво да добавя... Кубица и на мен не ми е много сипатичен!
ПС Това мероприятие е жестоко

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: UPDATE:: BMW Sauber F1 Team Race Club Event 2007
quote]
луна-парк за пораснали деца![/quote]
Най-точно казано!
Сега като гледам снимките настръхвам, пък камоли ако съм там
луна-парк за пораснали деца![/quote]