BMW влиза в България с директно представителство

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Сеп 2007, 19:13

Individual написа:
zBoost написа:А тия продават ли части като дару и камор и по-евтини ли са щото такива слухове дочух? В смисъл неможах да разбера така ли функционират като камор, там си влизаш отиваш при бюрото с частите, през ЕТК-то, поръчваш и т.н.? Site, телефон нещо нямат ли тва се едно търся няква гаражна фирма... :roll:

Прави се поръчка, доставката е до три или пет работни дни, ако не се лъжа.
И да, повечето части са по-евтини, защото не се минава през дилър а директно отиваш в представителството.
На всичкото отгоре, Камор Ауто на два пъти двигаха сериозно цените на частите и затова в един момент всички пропищяха, че поддръжаката на БМВ е станала много скъпа.
На някои части, не на всички разбира се, цените са паднали с до 40%.

by Individual

я пак ... Бмв българия не продават нищо .. те отговарят за диларите, които вече са равнопоставени .... бмв българия се занимава само с документалната част

поне те така ми казаха
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар

Мнение от Individual » 03 Сеп 2007, 19:21

Sharo написа:я пак ... Бмв българия не продават нищо .. те отговарят за диларите, които вече са равнопоставени .... бмв българия се занимава само с документалната част

поне те така ми казаха

За да съм сигурен, че не говоря глупости, тази вечер или утре сутринта ще питам и ще ти кажа точно как стоят нещата. ;)

by Individual
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Individual » 03 Сеп 2007, 19:33

Говорих с един познат, който работи в М Кар.

Значи частите се поръчват през БМВ България, които си имат човек, който се занимава с това. Поръчката отива в Германия и се изпълнява до три дни.

Коли се поръчват през дилърите М Кар, Камор Ауто, Бова Кар, Варна Карс и т.н., които търгуват през БМВ България. Части също могат да се поръчват през дилърите, и принципът е съшият като с колите.

Накратко - всичко става през дилърите, които обаче са 'контролирани' от БМВ България.

by Individual
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Сеп 2007, 20:58

И аз така мисля, че трябва да бъде, щото няма логика представителството да продава на по-ниски цени, пък дилърите с по-високи, то така никой няма да ходи там. Наистина май Камор/Дару вече не цакат така с цените, последно купувах едно гуфре и бленда за ауспух и наистина до 3 дни доставиха всичко от германия си пише BMW Group for Bulgaria там на кашона, поразгледах цените в разни us/eu sites и даже бяха с доставката по-скъпи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Сеп 2007, 21:26

Individual написа:Говорих с един познат, който работи в М Кар.

Значи частите се поръчват през БМВ България, които си имат човек, който се занимава с това. Поръчката отива в Германия и се изпълнява до три дни.

Коли се поръчват през дилърите М Кар, Камор Ауто, Бова Кар, Варна Карс и т.н., които търгуват през БМВ България. Части също могат да се поръчват през дилърите, и принципът е съшият като с колите.

Накратко - всичко става през дилърите, които обаче са 'контролирани' от БМВ България.

by Individual

;) казвам ти аз ... хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Сеп 2007, 21:55

Individual написа:...

:OT:
Ти случайно не си ли този от дата форума,който топеше всички в "купува/продава",за да те направят модератор :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Individual » 03 Сеп 2007, 22:24

SpUd3r написа: :OT:
Ти случайно не си ли този от дата форума,който топеше всички в "купува/продава",за да те направят модератор :roll:

Хмм... Аз съм бил световно известен... :twisted:

by Individual
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 04 Сеп 2007, 9:58

:OT: Разковничето е във "България". "БМВ България" или "ОМВ България" .. или "ВСЕ ЕДНО -България" все тая ..Чужденците бързо се научават на циганските номера и законодателството не е като при тях и тука свободата им е по голяма отколкото в белите държави.
То по тази логика могат да изкарат виновна фирмата ,която подържа поточната линия примерно или администратора ,че компа е забил и машините стоят на 0/I
...НЕзнам за бмв как е , но за всяко западно представителство има ли България зад името ... циганските номера след време почват.Знам от личен отпит поне няколко такива,които в началото всичко ок и след време .... :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 06 Сеп 2007, 18:15

Прав е zayo. Иначе има какви ли не хххх-България ама много бързо се "побългаряват" и тия простотии дето ги вършат безнаказано тук за тях не смеят да си и помислят в собствените си държави. Щом тук може ........ защо пък не

Предишна

Назад към Основен Форум