Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
Оф, офф колеги, ужас - градушка!!!!!!
Оф колеги какво да ви кажа, е няма такава простотия на тоя свят,
това шибано време, просто не е истина.
Днес бях свидетел как изглежда кола изчукана от грат по голям от орех,обаче за нещастие тази кола беше моята
просто ви казвам толково съм ядосан че просто нее истина
това според вас има ли оправия???
това шибано време, просто не е истина.
Днес бях свидетел как изглежда кола изчукана от грат по голям от орех,обаче за нещастие тази кола беше моята

това според вас има ли оправия???
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ако си беше направил каско немаше да си толкова ядосан
а ако имаш каско и си толкова нервен - ДА СИ БЕШ КУПИЛ НЕКОЯ ОЩЕ ПО ЕФТИНА КОЛА И НЕМАШЕ ДА ТИ ПУКА ТОЛКОВА

а ако имаш каско и си толкова нервен - ДА СИ БЕШ КУПИЛ НЕКОЯ ОЩЕ ПО ЕФТИНА КОЛА И НЕМАШЕ ДА ТИ ПУКА ТОЛКОВА
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Ами оправията е един добър бояджия и ще се сдобиеш с прясно боядисана кола. А още по добрия вариант е ако застрахователите платят за цялата тази интервенция. 

Re: оф офф колеги ужас!!!!!!
Последна промяна add1cted на 02 Сеп 2007, 3:33, променена общо 1 път
There is no replacement for displacement
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Съботните приордни стихии усложниха живота на доста нещастни хорица. В това число съм и аз!
Вчера в Пловдив за 5 минути стана почти потоп + ураганен вятър и ако си в колата = чувството не е много приятно. Мислиш само как да се измъкнеш по-скоро от падащите клони, тролейбусни жици и дали ще излезеш от поредното езеро на пътя!
Някъде в тези езера са ми са се отпрали и двете долни кори, без да усетя нищо в тази обстановка. Това го разбрах чак на магистралата след Пазарджик. Беше останала само малка част от задната кора.
А тези хора с изправянето на вдлъбнатините работят добре, надявам се, но неравностите по ламамрините не могат да се заличат напълно. Налага се и боядисване, което не е спешно и може да се отложи за по-следващ етап.
Вчера в Пловдив за 5 минути стана почти потоп + ураганен вятър и ако си в колата = чувството не е много приятно. Мислиш само как да се измъкнеш по-скоро от падащите клони, тролейбусни жици и дали ще излезеш от поредното езеро на пътя!
Някъде в тези езера са ми са се отпрали и двете долни кори, без да усетя нищо в тази обстановка. Това го разбрах чак на магистралата след Пазарджик. Беше останала само малка част от задната кора.

А тези хора с изправянето на вдлъбнатините работят добре, надявам се, но неравностите по ламамрините не могат да се заличат напълно. Налага се и боядисване, което не е спешно и може да се отложи за по-следващ етап.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
и аз имах такъв проблем с един рендж ровър и ме бъзикаха приателите че съм почнал работа като разносвач на яйца
обаче застрахователа си плати кат пич и всичко си е наред само се разделяш с колата за извесно(по скоро неизвесно) време и после си ток и жици, е триабва да идеш при някои добър де щот колата го заслужава 

- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Оправя се, човек, ама нервите са много. И мойта вчера я би градушка, но за щастие нищо и нямаше, само дето после едва я изчистих от листа, клонки и прочее обрулени от леда неща
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
БМВ-то го спасих, не бях в квартала ама ан Аудито какво му се случи, градушката беше в Обеля, може и да сте гледали новините, снимките по БТВ ги пратих аз
Аудито сега ще го карам на застрахователи, макар че има ебати опашкатаааа!
Направо в първи клас и да я оправят ще е с кит бая, не ми се вярва да изпишат нов капака, багажник, таван както би трябвало да бъде, мнг са голями вдлъбнатините
Аудито сега ще го карам на застрахователи, макар че има ебати опашкатаааа!
Направо в първи клас и да я оправят ще е с кит бая, не ми се вярва да изпишат нов капака, багажник, таван както би трябвало да бъде, мнг са голями вдлъбнатините
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2