850i
Модератор: Технически модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Да аз знам на едно място в Германия дето се продава за 1300 ерво с малко ражда по нея но немога да я вкарам много акцизна
иначе е гъзарска колица 

- favorit135ls
- Потребител
-
Kолата е с интересна история. Беше на един мой приятел, който я купува баща му чисто нова през 92-ра година. След това отива в Сърбия и му я крадат. Колата не беше карана сумати години. Преди 3 години някъде му я върнаха - откриха я. беше седяла доста време и в Петричката полиция докато се доизясни работата. Пича след това я продаде на един полицай мисля, ма той нещо не я караше и ся гледам я е продал. Автомобила по мой виждания беше като нов преди 3 години, а оттогава не е каран почти. Не знам защо я оплювате колата - хубава си е, просто снимките са кофти. Мисля, че беше 850А, т.е. 300 коня ..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бе хора невиждате ли че тая кола е като датчия у зурлата? Демек, нищо несъвпада, тове е имабо среща от 3, 4, а може би и 5 вид. Това си е кочинка. А ако тръгна да си купувам такова нещо (което небих направил) предпочитам да дам още 5 бона отгоре на тая цена и да си я докарам от истинска държава и да знам, че колата е гледана поне малко от малко. а не да е крадена, рязана,удряна и прочие
Тоя същия скрап си има обява
тва нещо не може да дойде и до софия пък вие тука го защитавате
подкрепям
П.С. я някой да каже какъва е историята и на тва животно ЦЪК освен че седи в мобилето от какт се помня

тва нещо не може да дойде и до софия пък вие тука го защитавате

sonny написа:предпочитам да дам още 5 бона отгоре на тая цена и да си я докарам от истинска държава и да знам, че колата е гледана поне малко от малко. а не да е крадена, рязана,удряна и прочие
подкрепям

П.С. я някой да каже какъва е историята и на тва животно ЦЪК освен че седи в мобилето от какт се помня

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
тоя му звъннах профилактично - "тя колата мноу хубава, за сериозни хора смъквам цената още мъничко, просто колата тряя се плати в кеш"
това му бяха думите. Е имаше и още ама мен ме е срам да ги казвам че си беше чисто селска хвалба
това му бяха думите. Е имаше и още ама мен ме е срам да ги казвам че си беше чисто селска хвалба

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Има две ЦСИ-та в София които съм ги разглеждал продължително и са в много добро състояние.Има една 850 на Стилян от Блейз ,която също е супер.
Има една 840-ка във Варна дето е в такова състояние ,че всеки който дръзва да се изхвърли,че няма една читава Е31 и да оставим колите до тук ,които споменах рискува да изпадне в ситуация на тотална излагация
Вие не сте я виждали ,но поне тук
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=12614
можете да се осветлите мъъъничко
На 50 К км истински е и е от последните слязли от конвейрите през 1999 година.Гледайте какво е автомобил ....
Георги Пенчев
Има една 840-ка във Варна дето е в такова състояние ,че всеки който дръзва да се изхвърли,че няма една читава Е31 и да оставим колите до тук ,които споменах рискува да изпадне в ситуация на тотална излагация

можете да се осветлите мъъъничко

На 50 К км истински е и е от последните слязли от конвейрите през 1999 година.Гледайте какво е автомобил ....
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
<KrIs> написа:Ако я бяха измили и турили един лак на тая дет се продава, щяха да ви текат лигите. Без никакво основание я оплюхте ... както и да е. Варненската я зърнах онзи ден и да ви кажа честно си набих една![]()
Няма друго подобно животно ! Предпочитам 840-ката, не знам дали 850 се предлага с ръчна трансмисия.
Има и с ръчна 850,но наистина запазена осма серия да намериш си е цяло чудо.Но за мен това е един от най-красивите модели на БМВ правен някога.В Германия има модели,които са като нови и ги продават за 30 000евра

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
момчета бихте ли ми дали тел на собственика да я взимаме таа красавица че тоа тел дет е на жама е на борсата--мерси предварително 

66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5