Лампата за налягането на маслото нещо ми присветква
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
това за жегите са пълни глупости .. според вас лятото мотора на по висока температура ли работи отколкото зимата ? и ако е така защо стрелката е и зиме и лете на средата ? проблема е другаде .. ако беше от жегите щяха всички да го имат ,а в Африка БМВта нямаше да се карат 

- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Колега смени си датчика, даже аз мога да ти дам един чисто нов, който си купих от Камор и си следи дали се променя звука на двигателя, това мога да ти кажа, не бързай да отваряш мотора. А иначе лампата светва на 02-05 бара, ако е над тези норми, когато е загрял мотора значи нямаш проблем или имаш като моя проблем по кабелчетата.
Пиши как се развиват нещата.
Пиши как се развиват нещата.

Ами момента колата е в сервиза отново,тъй като възникна друг проблем-колата прегря(сигурно си прочел в една от останалите теми).Така че първо трябва да оправим това,да я покарам малко и ще видим тогава.Аз сложих една добавка за вдигане на налягането на маслото,за да изкара периода от 2-3 дена до влизането в сервиза,но поради така стеклите се обстоятелства все още колата си е с нея.
Благодаря за отзивчивостта и ще пиша,като има някакъв резултати по този проблем.
Благодаря за отзивчивостта и ще пиша,като има някакъв резултати по този проблем.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2