нов подфорум

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 29 Авг 2007, 23:25

sonny написа:Не е проблема в четенето асене, проблема е в това, че се задръства форума с не чак дотолкова положителни теми. Дали ще са в отделен подфорум или ще са в извън темата, не е все едно, щото все на една седмица някой ще ги поглежда, просто от любопитство. другия вариант е за подфорум Новини, защото има и други теми съдържащи някакви новини, тавм да бъдат и тия гадните за мангалите и катастрофите :idea:

определено съм съгласен

извън темата донякъде ще излезе от режим recycle bin

колкото до читаемостта на темите тип "ЧРД" "умрех,умрех и баба умре" "помощ грозен съм-какво да правя" "искам секс ма никой друг не иска"....хм

трябва ли тва да се намира в подфорумите на bmwpower-bg.net
изобщо?

все пак това е АВТОфорум!

много хора на по 7,10,12......години са фенове на марката BMW и е разбираемо!?:)

но пък кво става с другите които от години четат (и обесняват) едно и също

п.п.

лично АЗ не мисля че ще загубя ако не чета такива теми
:roll:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Авг 2007, 12:52

Ако някой от другите админи се изкаже някога ще е добре. Иначе аз имам две големи черни хроники за последните 4 месеца :confused: Аз съм за да се събират в една тема.
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Сеп 2007, 1:45

Вдигам темата малко от прахта,но и аз съм твърдо ЗА такъв подфорум/важна тема или каквото и да било :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума