Вътрешен интериор
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Вътрешен интериор
И тъй. Уж не карам много
само товреме навреме
а тапицерията пак започна да се прокъсва. Давайтие препоръки за свестни тапицери и материали, цени и т.н.
И не само това вътре може сякакви добавки да се поставят................например сериозно почнах да се замислям за един Гармин да изплющя.................ей тъй за гъзария

И не само това вътре може сякакви добавки да се поставят................например сериозно почнах да се замислям за един Гармин да изплющя.................ей тъй за гъзария

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Вътрешен интериор
ако искаш оригинално платче -свиркайmikewolf написа:И тъй. Уж не карам многосамо товреме навреме
а тапицерията пак започна да се прокъсва. Давайтие препоръки за свестни тапицери и материали, цени и т.н.

w
Някой да ме упъти в София кой може да ми продаде и постави плат, че шоферската е взела да ми се къса?
w
Някой да ме упъти в София кой може да ми продаде и постави плат, че шоферската е взела да ми се къса?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това са снимки от последния проект по колата ми, майстора е Пешо Ple6ivia, качеството на изработката ,както и материалите са блестящи

Седалките ми са с бордове алкантара + перфориран плат
Тавана + колонките + сенниците са антрацит алкантара
Накрая на проекта колата ми ще е с нови кори за вратите,които чакам да ми дойдат от германия с алкантара в цвета на бордовете на седалките,на мястото на тапицерията и антрацит алкантара по захватите на дръжките в купето

С ръка на сърцето мога да кажа ,че салона ми е феноменален,много хора ,които го видяха на ЕКО-то се изкефиха максимално и взеха телефона на Плешивия ...
Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
На Пенчев колата е станала свръъъхххххххххх, евала

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Penchev
- Сватбаря
-
Апликацийте си бяха там ,като я купих колата през далечната 2003 година.Не са заводски,по таблото седят добре,но тези на вратите на са много хубави - корите ,които чакам да ми дойдат са със заводска дървесина и отзад с щори.
Пешо е в София ,работи в ж.к. "Гоце Делчев" (бившия "Мотописта") ,близо до новата футуристична сграда на "Крит" .
Който иска телефон ,нека ми прати л.с. веднага давам телефонния му номер. Не малко хора от форума след мен стартираха реноваций на интериори
Радвам се ,че и на вас ви хареса салона
Георги Пенчев
Пешо е в София ,работи в ж.к. "Гоце Делчев" (бившия "Мотописта") ,близо до новата футуристична сграда на "Крит" .
Който иска телефон ,нека ми прати л.с. веднага давам телефонния му номер. Не малко хора от форума след мен стартираха реноваций на интериори

Радвам се ,че и на вас ви хареса салона

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
2000 лв за седалки,таван,сенници,колонки,волан
Сега имам чувството ,че карам друга кола
Едно от големите удоволствия е ,че когато слънцето ми блесне нареща ,при свалянето на сенника хващам финната алкантара ,правя го машинално,но допира ме вкарва в някакви други измерения
Георги Пенчев

Сега имам чувството ,че карам друга кола

Едно от големите удоволствия е ,че когато слънцето ми блесне нареща ,при свалянето на сенника хващам финната алкантара ,правя го машинално,но допира ме вкарва в някакви други измерения

Георги Пенчев
13 мнения
• Страница 1 от 1