пак за жени :) ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

не ходи в романса :)

Мнение от 535 » 25 Авг 2007, 12:25

не ходи в романса :) пълно е с дебили каде си мислят че е романтично ... тънко е и е вкусно :))) ама е гъчканица тапанари :))) и не бих казал романтично
мене там ми късат нервите сервитиорките по мудни са от баба ми ... и е като в плевня ...

всички други идей са чук :)) пробвал съм ги и са екстра ... ако мацката е класна всияко друго освен романса ще и хареса ... ако с сладкарница ще я впечатляваш кадето е гъчканица :))) води я в планета и я шибаи :)) след напиването ...

иначе пробвай другите предложения и ще сте екстра може да же да се ожените ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Авг 2007, 12:57

D3BEP написа:...

Примерно Da Vidi на Хан Аспарух, не препоръчвам места тъй като се видя, че романтиката за едни е еквивалент за селяния на други :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Авг 2007, 14:40

D3BEP написа:...И като стана дума: Аве колеги, наистина ли смятате, че София е гледка та чак по козите пътеки го пращате да се катери човека за да я гледа :) :) :) :mhihi: ...

Вземи се качи пък после коментирай :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Авг 2007, 16:34

sappa написа:
D3BEP написа:...И като стана дума: Аве колеги, наистина ли смятате, че София е гледка та чак по козите пътеки го пращате да се катери човека за да я гледа :) :) :) :mhihi: ...

Вземи се качи пък после коментирай :idea:

Пич, не е толкова красиво да гледаш кафявата София ;)
Обърни внимание от другата страна на Витова, мисля това имаве в предвид ДЗВЕР ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 25 Авг 2007, 18:26

D3BEP написа:Наемаш си една фирма за кетъринг да ти обзаведат една чудесна маса с навес на покрива или общшата тераса на някоя кооперация. Да сложат килим и ако могат, да покрият перваза с плат.
Цветя - задължително. Цветарските фирми дават и под наем. Особено пък само за вечерта.
Вечерята да е непременно на свещи. Подбери виното. За съжаление щом е жена май ще трябва да е сладко.
И с инаеми професионален цигулар/и да ти свири. Щом ще е романтично и ще се хвърлят пари, поне да е като хората.
Нека пък да не й хареса.

Това е единственото предложение, което си заслужава... :yes: :yes: :yes:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 25 Авг 2007, 18:29

Няма ли да и се напукат бузите с тоз цигулар .... аааа не я свиквай на такъв живот, че после ще си чукаш главата :D
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Авг 2007, 23:59

BMWgirl_Z8 написа:
D3BEP написа:Наемаш си една фирма за кетъринг да ти обзаведат една чудесна маса с навес на покрива или общшата тераса на някоя кооперация. Да сложат килим и ако могат, да покрият перваза с плат.
Цветя - задължително. Цветарските фирми дават и под наем. Особено пък само за вечерта.
Вечерята да е непременно на свещи. Подбери виното. За съжаление щом е жена май ще трябва да е сладко.
И с инаеми професионален цигулар/и да ти свири. Щом ще е романтично и ще се хвърлят пари, поне да е като хората.
Нека пък да не й хареса.

Това е единственото предложение, което си заслужава... :yes: :yes: :yes:

Ако мислиш да се жениш за нея е супер, ма за тез пари на колко сладкранички ще заведя няколко балами :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Авг 2007, 0:00

За по-малко пари ще обуя любимата бавария за зимата и ще ме радва повече :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 26 Авг 2007, 0:04

///peter написа:За по-малко пари ще обуя любимата бавария за зимата и ще ме радва повече :mhihi:

и аз съм на същото мнение :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Авг 2007, 9:39

Таа тема, цялата е за бисерите, нямате равни. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 26 Авг 2007, 10:37

///peter написа:За по-малко пари ще обуя любимата бавария за зимата и ще ме радва повече :mhihi:

Ахахахаха...
Е, сега говорим за жени, не е раностойно да ги сравнявате с любимите ни....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Авг 2007, 10:46

D3BEP написа:

Ахахахаха...
Е, сега говорим за жени, не е раностойно да ги сравнявате с любимите ни....

бате всяка една уж сериозна тема тука е обречена рано или късно да бъде опорочена от любимата марка :mhihi:

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 26 Авг 2007, 13:07

Нима това е най-важното....?Нима са останали жени които не харесват "син-сити"? :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Авг 2007, 15:12

аааааааааааа
ми аз на мойта жена отдавна съм го казал - "аз бимата я обичам повече от тебе - щото съм по-сигурен че тя няма да ме остави и да ми изневери, отколкото ти."
и от тогава жена ми много добре почна да се държи с мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Авг 2007, 15:41

Тва ако наистина си и го казал се приготви да вкусиш чужда семенна течност като я целуваш в най- скоро време :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата