BMW феновете по морето (история в картинки)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMW феновете по морето (история в картинки)
И тази година не пропуснахме да направим реклама на любимата марка пред смаяния поглед на пияните чужденци. Бяхме група от няколко БМВ-та и при всяка възможност имаше елегантна демонстрация на класа. Не навсякъде обаче можеш да влезеш с любимия си автомобил. Едно от тези места е аква парка в Слънчев Бряг. С малко фантазия обаче човек винаги може да покаже към коя секта принадлежи.
Един от служителите на аква парка ми се оплака, че слонът им страдал от гинекологични проблеми и аз понеже съм много услужлив реших да му направя една центровка на газовата уредба
На излизане от един бар нещо странно премина пред очите ми. Мислех си, че съм прекалил с коктейлите, но за щастие фотоапарата ми беше в мен и реших да му щракна една снимка. Оказа се, че не са били халюцинации и вече изразът "прост бакшиш" придоби друго значение за мен
Разхождайки се се стараех да не вдигам много шум и да не се набивам на очи, защото както се оказа курортът беше пълен с мутри и борци
Имах щастието на посещение да ми дойдат и колегите от старозагорската група. Винаги съм знаел, че са точни и примерни момчета - лягат си под час независимо къде се намират
На снимката отличникът Pavlin_E30 си почива в началото на най-дългата и тежка нощ от престоя ми по черноморието
Наистина по морето се нагледах на редки и нови автомобили. Имах щастието и да разгледам отблизо най-новият дизелов M Power. Модел за който дори и в централата не БМВ още не са чували, но е факт, че вече се движи по родните пътища

Един от служителите на аква парка ми се оплака, че слонът им страдал от гинекологични проблеми и аз понеже съм много услужлив реших да му направя една центровка на газовата уредба
На излизане от един бар нещо странно премина пред очите ми. Мислех си, че съм прекалил с коктейлите, но за щастие фотоапарата ми беше в мен и реших да му щракна една снимка. Оказа се, че не са били халюцинации и вече изразът "прост бакшиш" придоби друго значение за мен

Разхождайки се се стараех да не вдигам много шум и да не се набивам на очи, защото както се оказа курортът беше пълен с мутри и борци

Имах щастието на посещение да ми дойдат и колегите от старозагорската група. Винаги съм знаел, че са точни и примерни момчета - лягат си под час независимо къде се намират

Наистина по морето се нагледах на редки и нови автомобили. Имах щастието и да разгледам отблизо най-новият дизелов M Power. Модел за който дори и в централата не БМВ още не са чували, но е факт, че вече се движи по родните пътища

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
еее тоя мерцедес с М надписите го мернах в Пловдив пред работата ми, ама нямах апарат под ръка да го щракна
между другото го кара един мангал

между другото го кара един мангал

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
pAbLo написа:Stanchev написа:еее тоя мерцедес с М надписите го мернах в Пловдив пред работата ми, ама нямах апарат под ръка да го щракна![]()
между другото го кара един мангал![]()
Не му личи![]()
![]()
![]()

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
любчо,скоро очаквай стз групата да мине под "ДЪГА"-та(няколко пъти) 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i