E92 335xi
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Turturelo написа:какъв капацитет бе .. аз нищо не разбирам
ако се загледа човек в постовете ти ще остане по скоро с впечатлението
че си мислиш че си ултра светнат но седиш някак над тия неща
и пишеш по скоро за да покажеш Ти колко си в час а другите колко не са
кажи на теб какво не ти харесва в шпера (не говорим за е30 318и)
кажи за бъговете на новите системи
кажи за LMPDCI_fffxsg....-дачия лумпен ...(тя що няма шпер и кво ако има )
светни ни нас ретро глупците дето си мислиме само че сме пилоти некви
и не се кефим на смяната на железа с платки
кажи що новите коли са супер а старите са тежки и гнили
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Май го изплашихме. . .
Некой да провери да не се крие в тунинга

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
speedmaster написа:Turturelo написа:какъв капацитет бе .. аз нищо не разбирам
ако се загледа човек в постовете ти ще остане по скоро с впечатлението
че си мислиш че си ултра светнат но седиш някак над тия неща
и пишеш по скоро за да покажеш Ти колко си в час а другите колко не са
макар да не го познавам човека, има нещо верно и по мои наблюдения

WeiSTD написа:Май го изплашихме. . .
не бе излизах да обядвам .. спагетки ядох и салата Ница .. вкусно беше .. сега ще прегледам tuning.bg, още няколко форума и мисля да се опъна да поспя.
По темата .. я виж ти какви сте кибритлии, знам си аз, че като сложа малко пиперец веднага ще се разпишете

хихи

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
мислиш ли на колко хора им пука за тая хитра система на бмв, дето ще излезне тепърва
тая кола дето ще излезне с тая система живот и здраве мога да я разтъпча след 15 години, щото пак ще съм олд скуул фен 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Може и две кебапчета да си забол едва ли му пука на някого.
Г-н Салата Ница можеш ли да дадеш оценка на информационната стойност на постовете си в тази тема и кажи към кои спадаш
хихи Какво винаги повече хора пописаха глупости, от колкото стойностни мнения с някаква информация в тях
Към повечето или към по-малкото.
И внимавай с пипера защото има и други подправки с които се полива обилно ако се наложи.
Г-н Салата Ница можеш ли да дадеш оценка на информационната стойност на постовете си в тази тема и кажи към кои спадаш
хихи Какво винаги повече хора пописаха глупости, от колкото стойностни мнения с някаква информация в тях
И внимавай с пипера защото има и други подправки с които се полива обилно ако се наложи.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:...
Теб може ли да те попитам само, ти ли си човека, който кара 335-цата в едно от изданията на Шоурум...

Lucky написа:Може и две кебапчета да си забол едва ли му пука на някого.

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Не виждам защо беше нужно да си мериш пишката със всички в темата за да ни споделиш за новата система на БМВ. Ако имаш нещо да кажеш, кажи го!
Ако чакаш некой да ти нахрани самочувствието и тогава да се изкажеш като Господ Бог Баварски еми сори, май не стана.
По темата, разликата в 0-60mph времената на 335xi и 335i е 0.1 секунда за ръчката и 0.2 за автомата в полза на xi-то. Точно разликата която един шпер може спокойно да заличи, а вече след 60mph, не е трудно да се сети човек че по леката кола с по малко загуби по предавките ще върви мъничко повече.
Ако чакаш некой да ти нахрани самочувствието и тогава да се изкажеш като Господ Бог Баварски еми сори, май не стана.
По темата, разликата в 0-60mph времената на 335xi и 335i е 0.1 секунда за ръчката и 0.2 за автомата в полза на xi-то. Точно разликата която един шпер може спокойно да заличи, а вече след 60mph, не е трудно да се сети човек че по леката кола с по малко загуби по предавките ще върви мъничко повече.

БИАД Авто-Пазар Тийм
WeiSTD написа:Не виждам защо беше нужно да си мериш пишката със всички в темата за да ни споделиш за новата система на БМВ. Ако имаш нещо да кажеш, кажи го!
Няма да ти коментирам плоското изказване. Боли ме трабата кой какво си мисли за мен и какво мнение оставям в останалите, но специално теб те мислех за по-умен.

Да попитам - коя кола има повече тракшън при старт? Автомобил с задвижване на един мост, автомобил със задвижване на един мост и limited slip diff или кола със задвижване на четирите колела? Хипотетично?
При твоя пример, ако се върнеш назад в темата и се отръскаш от малоумните коментари - тази 0.1 или 0.2 сек. не са толкова важни, ако сложиш от другата страна на кантара цената на вече високата като стойност машина и сега я увеличиш с още заради машинарията на задния мост, за случайте, в които 0.1 е важна и сцеплението. Сцепление има, защото нещата са се видоизменили много от времето, в което шпер на Е30 320i е давало някаква разлика (гуми, окачване, килограми, електронни системи), затова в момента слагането на шпер на автомобили различни от //М няма смисъл. Приоритетите, които BMW следва са различни и ускорението в права линия не е най-важното. Друг момент е, че много хора винаги са се самозалъгвали, че BMW е някаква много бърза кола. Да ама не е. И сега и назад във времето има примери за директни конкуренти, които просто са по-динамични. Идеята на BMW е написана в слогана и. Със шпер или без, с 0.1 или 0.2 сек. разлика .. тя си се спазва.
ps. Преди време бях пуснал едно клипче с едно дизелово 330dA и няколко човека ме питаха - абе как става така без шпер? Ми става .. даваш газ и това е?!
Незнам за какво се карате само?!
яма лошо да се води нормален спор за плюсовете на отворения и затворения диф.
В нета намерих само това клип4е
http://youtube.com/watch?v=JXcPD5GroTM
Лично аз бих си поръчал кола със шпер, дори и да няма нужда.
яма лошо да се води нормален спор за плюсовете на отворения и затворения диф.
В нета намерих само това клип4е
http://youtube.com/watch?v=JXcPD5GroTM
Лично аз бих си поръчал кола със шпер, дори и да няма нужда.
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Turturelo написа:но специално теб те мислех за по-умен.![]()
И аз тебе също . . .

Айде, то вече стана безсмислено да спорим

Истината е че нема да върна 335хи така както ти не би върнал 335и.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
познато
що ли цялата патардия ми е позната отнякъде

58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4