E92 335xi
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
E92 335xi
http://www.leftlanenews.com/bmw-to-offe ... coupe.html
Ето това вече ще е малко зверче.
Ето това вече ще е малко зверче.
Thanks to the added traction, the 335xi is actually faster than its rear-wheel drive counterpart to 60 by about a tenth of a second.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Re: E92 335xi
MaXimal написа:http://www.leftlanenews.com/bmw-to-offer-awd-on-3-series-coupe.html
Ето това вече ще е малко зверче.Thanks to the added traction, the 335xi is actually faster than its rear-wheel drive counterpart to 60 by about a tenth of a second.
Айде да турат един шпер в 335и и тогава да видим кой е най бързия

Иначе мога да ви гарантирам че това ще се скъса да се продава в Щатите

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
WeiSTD написа:Айде да турат един шпер в 335и и тогава да видим кой е най бързия![]()

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Turturelo написа:WeiSTD написа:Айде да турат един шпер в 335и и тогава да видим кой е най бързия![]()
няма да сложат ..
Знам че няма

Просто искам да кажа че ако се сложи 335и с шпер срещу 335хи най вероятно ще са равни, ако задното не е от пред.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
WeiSTD написа:Turturelo написа:WeiSTD написа:Айде да турат един шпер в 335и и тогава да видим кой е най бързия![]()
няма да сложат ..
Знам че няма. . .
Просто искам да кажа че ако се сложи 335и с шпер срещу 335хи най вероятно ще са равни, ако задното не е от пред.
не съм сигурен ..

Чудно ми е едно нещо.
Да кажем, че сравняваме 330i със спортно окачване и 330xi с нормално(то май при Х версиите няма спортно?).
Кое би имало по-добро поведение на пътя? (По-спортно каране, по-екстремно)
Един познат от БМВ ми каза, че с 330xi-то няма да се държи много по-различно на пътя от 330i със спортно окачване.
Да кажем, че сравняваме 330i със спортно окачване и 330xi с нормално(то май при Х версиите няма спортно?).
Кое би имало по-добро поведение на пътя? (По-спортно каране, по-екстремно)
Един познат от БМВ ми каза, че с 330xi-то няма да се държи много по-различно на пътя от 330i със спортно окачване.
330i със спортно окачване е по-твърда, има по-малко боди-рол и се кара по-приятно. 330xi (няма вариант за спортно окачване) има повече сцепление заради още едни задвижващи колела и може да вземаш малко по-бързо завои.
Нещата са несравними. Коя ще е по-бърза или каква ще е разликата трябва трасе, две еднакви коли и един шофьор.
За "държане" има огромна разлика, за време не знам .. мисля, че xDrive-а ще е по-бърз, но това е субективно мнение ..
Нещата са несравними. Коя ще е по-бърза или каква ще е разликата трябва трасе, две еднакви коли и един шофьор.
За "държане" има огромна разлика, за време не знам .. мисля, че xDrive-а ще е по-бърз, но това е субективно мнение ..

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Turturelo написа:WeiSTD написа:Turturelo написа:WeiSTD написа:Айде да турат един шпер в 335и и тогава да видим кой е най бързия![]()
няма да сложат ..
Знам че няма. . .
не съм сигурен ..
Има само един начин да се разбере . . .

П.П. При 911ките май Карерата е по бърза от Карера 4 . . . знам че 335и е друга кола но все пак . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Turturelo написа:какво си недоволен? Има 335i има и 335xi? The choice is yours ..
330xd-то на Банско най ми допадна

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
По принцип и Е39 е без шпер но знам няколко с шпер. Нищо не пречи и 335i да го поправят на същото място срещу малко хиляди зелени
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
аз не съм много сигурен защо ви е нужен шпера? Бях пуснал едно видео преди време с едно 330d Автоматик, без шпер и се въртеше и пързаляше доста прилично. DSC си върши достатъчно добре работата и на нормална кола (не //М-кова) изобщо не се забелязва липсата на шпер?! В този форум шпера е много уважаван, защото масата от потребители карат автомобили, които нямат достатъчно сила, за да си завъртят прилично задните гуми и да правят каквото искат и донякъде шпера им е спасението, но при новите автомобили нещата стоят различно. Та 335i и без шпер се дрифти покъртително добре ... 

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4