Настройване на разходомра ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Настройване на разходомра ?
Възможно ли е да се настрои по някакъв начин така че да отчита правилно.
Зареждам догоре, изминавам опредени километри пак зареждам до горе и засичам колко км с колко литра. И винаги разхода който засичам е повече от това което ми показва компютъра.
Има ли вариант това да се корегира?
Зареждам догоре, изминавам опредени километри пак зареждам до горе и засичам колко км с колко литра. И винаги разхода който засичам е повече от това което ми показва компютъра.
Има ли вариант това да се корегира?
попитай в официален сервиз на БМВ т.е. ако могат да направят нещо
в действителност разликата е до 1л. в повече отколкото показва
например сега като идвах към Бургас по едно време ми показва: среден разход 4,6л./100км, средна скорост 85км/ч, изминати км до момента -203км и километри до следващо зареждане 1010
и всичко това благодарение на едномесечната ми дъщеря, която се возеше отзад, иначе цифрите са други
като се върна и допълня резервоара със сигурност ще има разлика
в действителност разликата е до 1л. в повече отколкото показва
например сега като идвах към Бургас по едно време ми показва: среден разход 4,6л./100км, средна скорост 85км/ч, изминати км до момента -203км и километри до следващо зареждане 1010

и всичко това благодарение на едномесечната ми дъщеря, която се возеше отзад, иначе цифрите са други

като се върна и допълня резервоара със сигурност ще има разлика
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
8 мнения
• Страница 1 от 1