сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 19 Авг 2007, 11:48

Koce_to написа:съжелявам :banghead:

Определено има за какво................

"За рожденника.............." :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 19 Авг 2007, 11:50

zodiak добре че не си ходил снощи под моста аз ходих и аз за първи стъпки и каква акция ми направиха куките като по филмите бяхме две BMW-та колегата доста си запали гумите и си замина обаче оня брадатия пак се обадил на куките и аз тъкмо си тръгвах и ко да гледам шефа на 1-во районно запушил изхода и ми вика по мегафона да съм стоял в колата и да си приготвя документите доидоха още 2 патрулки пълен обиск ми направиха за наркотици за трева пойарогасители аптечки ала бала и после ме поканиха в 1-во РПУ там писах обеяснения приятелите ми и те писаха набучиха ми един акт защото талона на колата ми е изпран и не съм го оправил още и сега ще чакам някво решение на някой си да прецени дали съм нарушавал обществения ред лудница тоз брадатия прекали вече трябва да му се прави акция хахаха
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36/e39
Мечтае да кара: през просото

Мнение от zodiak » 19 Авг 2007, 11:59

а бе тез куки не разбраха ли че трябва някъде да се учим да ги караме тез коли. Още като я взех на един светофар почна да ми играе задницата. чист късмет, че не занесе повече да забърша колите покрай мен. И това не щото исках да се изтрелям... просто преди карах едно ренде 70 коня, а сега са 150, че и са отзад.

:twisted: :evil: :twisted:

А иначе съболезнования...

Аз днес исках да ида някъде малко да и посвикна. Ама на ... баси :evil:
Чрез светло пиво, към светло бъдеще

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 19 Авг 2007, 12:13

тоз брадатия дет вика куките ако го набарам някаде на тъмно ще му обеясня културно колко пари ми дължи да го е.а в дъртака прост аз за ко съм го зел това BMW да го карам като пенсионер ли пак ще го тровя само да си оправя документите. Снощи даже в РПУ-то дойде и ми се смее ама не се знае кой ще се смее последен. Дъртака се е сдушил с началника на 1-во РПУ и директно на него звъни като сме доло ще трябва и ние да търсим връзки :maad: :bang: :cop:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 19 Авг 2007, 13:53

mitko_n1 написа:Само че схемата е следната:Среща в 20:00 пред сервиза,има резервация за "Извора" на Кранево!Чакаме всички сериозни.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе пичове, що ме пратихте за зелен хайверец :( Нали уж първо щяхте под моста да ходите и после на фенерите. Аз седя и чакам като употребена пиш.а
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 19 Авг 2007, 15:09

Гледам спите още а снощи като играехте по масите хубаво ви беше а :mhihi: еи сега ще ви изложа на показ само да кача снимките !!!

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 19 Авг 2007, 15:24

И както казах по рано имате специални поздрави от Росен рожденника и Краси младоженеца :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Надявам се да сте се познали :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 19 Авг 2007, 20:10

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нещо ми се струва,че някои хора са били поне 4 години танцьори в Италия

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 19 Авг 2007, 20:16

Яро написа:
mitko_n1 написа:Само че схемата е следната:Среща в 20:00 пред сервиза,има резервация за "Извора" на Кранево!Чакаме всички сериозни.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе пичове, що ме пратихте за зелен хайверец :( Нали уж първо щяхте под моста да ходите и после на фенерите. Аз седя и чакам като употребена пиш.а

Брат ми,ти май не четеш?Или не знаеш къде е сервиза,или не познаваш часовника....
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Авг 2007, 0:29

Гледайте пичовеее.......

http://www.vbox7.com/play:290f4093
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 20 Авг 2007, 9:13

mitko_n1 написа:Ми по традиция ходим да покарваме под аспарухов мост и после на Фенерите на плажа.Ако искаш заповядай

Това имах предвид, от "Извън темата" ;)
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Авг 2007, 9:19

Яро написа:
mitko_n1 написа:Ми по традиция ходим да покарваме под аспарухов мост и после на Фенерите на плажа.Ако искаш заповядай

Това имах предвид, от "Извън темата" ;)

Да бе човек,ама след това нали видя какво е писано :!: Никой не е казал,че ще се ходи под места на 100%.Писах "по традиция"!
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 20 Авг 2007, 9:21

Аз бих добавил че при нас традициите често се нарушават така че най сигурното си остава да погледнеш форума в 19.00 в събота или ако имаш телефона на някой от нас да звъннеш :)

ИИ отново поздрави за Росен рожденника и Краси младожнеца :!:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Авг 2007, 9:27

Icco® написа:Аз бих добавил че при нас традициите често се нарушават така че най сигурното си остава да погледнеш форума в 19.00 в събота или ако имаш телефона на някой от нас да звъннеш :)

ИИ отново поздрави за Росен рожденника и Краси младожнеца :!:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Точно така,брат ми :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много добра фотосесия си пуснал,ама чакаме видеоматериала :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 20 Авг 2007, 9:31

Аз видео не съм снимал ти питай Ваня дали е станало нещо с нейния SAMSUNG или Калинчо все някой ще има видео все пак трябва и аз да се видя каква терца съм бил :) :mhihi: :mhihi: :have one:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия