Накрайник ауспух ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 14 Авг 2007, 0:52

KickingKing написа:
zBoost написа:Вадя темата от прахта, защото и аз мисля да слагам такъв накрайник, та да не пускам нова тема.

Въпроса ми е дали този накрайник променя звука по някакъв начин ?
Има ли разлика преди и след слагането ?

Ако накрайника ти е марков примерно REMUS, в топло време ти вдига 2-3 коня, в зависимост от влажността на въздуха

АААААА нема такова нещо бе колега както казва драйвъра -тва се едно да си оденеш презерватив и да ти порасне с 5см :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E9
Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.

Re: Накрайник ауспух ???

Мнение от blackndecker » 23 Фев 2010, 10:51

Колеги, ето на мен какво ми се случи. Сложих накрайник на ауспуха, от тези, които се завинтват (купих го от добър магазин за около 30 лв.) и като подкарах колата започна при подаване на повечко газ да ми мирише на изгоряло. Първоначално помислих, че е от съединителя, но после установих, че явно накрайникът задържа част от газовете... Какво мислите, възможно ли е?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2010, 11:47

Не е невъзможно, хубавите китайски накрайници са около 100- тина лв, а чифта маркови стигат и до 500 ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

Мнение от pgv64 » 23 Фев 2010, 12:13

:D Колега иди в събота или неделя на битака в кв. Малашевци и ще си вземеш нещо хубаво и доста по евтино от магазините . Аз си взех от там неръждавейка със добър дизайн за 8 лв мисля беше. Има доста модели с една или две цевки , прави, извити... и т. н. Та ако не ти е спешно отскочи до битпазара и си вземи от там.Апропо кушки за фар Н7 -за 2 лв в магазина над 12лв, карам с тях близо две години и са още здрави! Успех в търсенето! :D
Изображение

Предишна

Назад към E36