За БМВтата, магистралите и шофьорите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 10 Авг 2007, 17:41

отдавна не съм се смял така като сега когато четях тая тема
така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на една от наи агресивните марки коли
Маи се забавляват с теб пич по добре се пробваи в форума на голфаджиите тука с наште невървежни коли сме гола вода
имам един въпрос които си го задавам и на мен относно бакшишите
кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Авг 2007, 17:44

marione написа: кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите

Бакшишите са по големи, е не че и другите блестят с високо интелектуално ниво де :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 10 Авг 2007, 17:44

marione написа: кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите

Верен отговор "ж" - голфаджийте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 10 Авг 2007, 18:29

Предимно пернишките голфаджии... Те там простаците и паметник на голфа си направили....хахахах заляли с бетон една голф двойка :)...

Иначе нямам нищо против хората каращи голф само че винаги съм се питал как може да дадеш 40 000-50 000лв за кола и да получиш гоуф... :) Кофти тръпка ... Не че съм сектант ама едЕничките са от друга планета спрямо гоуфовете... :)

Иначе стига сте се заяждали с момчето възмутил се от няква много лоша постъпка ама кво да се прави такова е риалититу тука човек... И да дойдеш от чужбина и да пишеш по разни форуми пак няма го оправиш... Така че карай гоуфа 5так в дясната лента и никой няма ти светка освен да ти се лепне някой бакшо и да му се изнервиш....

Иначе давам гласа си за БАКШОВЦИТЕ.... Все пак 2ма такива съм слизал да налагам :) Единия дори пред КАТ :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2007, 19:28

marione написа: така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте

Той сам се зачеса, като си помисли че му казвам като не кара БМВ е балък, после ние сме били елементарни :mhihi:

А маршруткаджиите са си печени, просто ги режат яко ако закъснеят ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 11 Авг 2007, 1:30

Здравейте отново!

@marione
Не съм казвал, че BMW-тата не вървят. Не знам откъде го измисли това. Другите започнаха да се изказват колко не вървяла моята кола. Съгласен съм, че BMW е агресивна марка, но това не означава, че трябва да караш агресивно ;) Радвам се, че си разбрал каква беше целта на поста ми.

@SaSo
Относно парите, които съм дал за голфа. Първоначално мислех да взема е46 на 2-3 години, но после се размислих. Основната причина, а може би и единствена е, че прекарвам около 10 месеца от годината в Германия, а там ремонтите по колите не са като в България. Трудът се цени и съответно се заплаща. Голфът е напълно ме удоволетворява в момента с това, което предлага. А, дори и нещо да се случи, имам 2 години гаранция.
Относно единичката, не съм съгласен. Просто тук вярвате прекалено сляпо в BMW. И аз много ги харесвам и много пъти съм защитавал името на любимата марка, но което си е истина, си е истина. Казваш, че Голфът е скъп, а единицата не е ли? Със сигурност има плюсове пред моята кола, но дали си заслужава? Не знам дали си гледал сравнението между R32 и 130i на Top Gear. Дори там признаха качествата на голфа. Просто не трябва да се вярва сляпо и да се идеализира всичко, което правят BMW.

Ако всичко върви, както трябва, следващата кола ще е от любимата марка. ;)

Поздрави на всички и приятни почивни дни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Авг 2007, 9:14

Мисля че най-новото заболяване в страната е много опасно! Проблемът с ЕГОТО е причината за тези случаи по пътищата. Dexter е прав. Такова поведение по пътищата няма никъде в цивилизованите страни. Иска се съвсем малко толеранс от всеки от нас - не е толкова трудно! Аз също бях нервен на пътя но когато малко обмислих това поведение осъзнах че всъщност се превръщаш в звяр! А това не е безопасно за самия теб. Сега карам спокойно,давам път с УДОВОЛСТВИЕ и отсреща реагират човешки. НИЕ СМЕ ХОРА! Е, не всички ще успеят....
Призовавам водачите на BMW да бъдат за пример!

Потребител
Аватар

E36 318TDS

Мнение от nikibmwcompact » 11 Авг 2007, 10:26

аз им пускам халогена за магла и те се стресират а в краен слу4аи пускам и авариики помага

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 11 Авг 2007, 18:58

--------------------------------------------------------------------------------

Мисля че най-новото заболяване в страната е много опасно! Проблемът с ЕГОТО е причината за тези случаи по пътищата. Dexter е прав. Такова поведение по пътищата няма никъде в цивилизованите страни. Иска се съвсем малко толеранс от всеки от нас - не е толкова трудно! Аз също бях нервен на пътя но когато малко обмислих това поведение осъзнах че всъщност се превръщаш в звяр! А това не е безопасно за самия теб. Сега карам спокойно,давам път с УДОВОЛСТВИЕ и отсреща реагират човешки. НИЕ СМЕ ХОРА! Е, не всички ще успеят....

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 13 Авг 2007, 2:06

Пуснато на: 11 Авг 2007, 18:58 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 13 Авг 2007, 16:30

Тоя уикенд пътувах пак по магистралата и бях засичан много пъти... От всякакви хора... На връщане пак пътувах по тъмно и пак бях засичан и установих че като някой те засече по добре му пусни само ляв мигач да те види че искаш да го изпревариш и да ускори малко изпреварването и това е .... Другото много дразни ангажираш се с глупости и такива неща... гадно е ....

Тоя път бях много примерен :) Айде са и другите са наред...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 13 Авг 2007, 22:46

100% заставам зад 1-вия пост. Разберете хора, че нашата магистрала не е истинка магистрала. Че много често в дясната лента се движат коли и камиони с 80-90км/ч и да се хвърчи вляво с 200 е меко казано не разумно, щото останалите дето искат да карат нормално с 130-140(колкото е ограничението) просто няма къде да отидат !

ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Авг 2007, 23:20

Pavlinius написа:ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.

По закон трябва да е само един, от цяла Европа само в Англия може с 2 :mhihi:
Та затова "неработи"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 13 Авг 2007, 23:45

Че на мойта и светят 2та :) а е германка.. странно :mhihi: :banghead: :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 14 Авг 2007, 16:48

///peter написа:
Pavlinius написа:ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.

По закон трябва да е само един, от цяла Европа само в Англия може с 2 :mhihi:
Та затова "неработи"

:mhihi: :mhihi: . А за предните има ли такова нещо, че и единия преден изключва от време на време, по-скоро включва само от време на време :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум