За БМВтата, магистралите и шофьорите
Модератор: Общи модератори
отдавна не съм се смял така като сега когато четях тая тема
така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на една от наи агресивните марки коли
Маи се забавляват с теб пич по добре се пробваи в форума на голфаджиите тука с наште невървежни коли сме гола вода
имам един въпрос които си го задавам и на мен относно бакшишите
кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите
така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на една от наи агресивните марки коли
Маи се забавляват с теб пич по добре се пробваи в форума на голфаджиите тука с наште невървежни коли сме гола вода
имам един въпрос които си го задавам и на мен относно бакшишите
кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
marione написа: кои са по големи простаци маршруткаджиите или бакшишите
Верен отговор "ж" - голфаджийте

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Предимно пернишките голфаджии... Те там простаците и паметник на голфа си направили....хахахах заляли с бетон една голф двойка
...
Иначе нямам нищо против хората каращи голф само че винаги съм се питал как може да дадеш 40 000-50 000лв за кола и да получиш гоуф...
Кофти тръпка ... Не че съм сектант ама едЕничките са от друга планета спрямо гоуфовете...
Иначе стига сте се заяждали с момчето възмутил се от няква много лоша постъпка ама кво да се прави такова е риалититу тука човек... И да дойдеш от чужбина и да пишеш по разни форуми пак няма го оправиш... Така че карай гоуфа 5так в дясната лента и никой няма ти светка освен да ти се лепне някой бакшо и да му се изнервиш....
Иначе давам гласа си за БАКШОВЦИТЕ.... Все пак 2ма такива съм слизал да налагам
Единия дори пред КАТ 

Иначе нямам нищо против хората каращи голф само че винаги съм се питал как може да дадеш 40 000-50 000лв за кола и да получиш гоуф...

Иначе стига сте се заяждали с момчето възмутил се от няква много лоша постъпка ама кво да се прави такова е риалититу тука човек... И да дойдеш от чужбина и да пишеш по разни форуми пак няма го оправиш... Така че карай гоуфа 5так в дясната лента и никой няма ти светка освен да ти се лепне някой бакшо и да му се изнервиш....
Иначе давам гласа си за БАКШОВЦИТЕ.... Все пак 2ма такива съм слизал да налагам

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
marione написа: така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
Той сам се зачеса, като си помисли че му казвам като не кара БМВ е балък, после ние сме били елементарни

А маршруткаджиите са си печени, просто ги режат яко ако закъснеят

Здравейте отново!
@marione
Не съм казвал, че BMW-тата не вървят. Не знам откъде го измисли това. Другите започнаха да се изказват колко не вървяла моята кола. Съгласен съм, че BMW е агресивна марка, но това не означава, че трябва да караш агресивно
Радвам се, че си разбрал каква беше целта на поста ми.
@SaSo
Относно парите, които съм дал за голфа. Първоначално мислех да взема е46 на 2-3 години, но после се размислих. Основната причина, а може би и единствена е, че прекарвам около 10 месеца от годината в Германия, а там ремонтите по колите не са като в България. Трудът се цени и съответно се заплаща. Голфът е напълно ме удоволетворява в момента с това, което предлага. А, дори и нещо да се случи, имам 2 години гаранция.
Относно единичката, не съм съгласен. Просто тук вярвате прекалено сляпо в BMW. И аз много ги харесвам и много пъти съм защитавал името на любимата марка, но което си е истина, си е истина. Казваш, че Голфът е скъп, а единицата не е ли? Със сигурност има плюсове пред моята кола, но дали си заслужава? Не знам дали си гледал сравнението между R32 и 130i на Top Gear. Дори там признаха качествата на голфа. Просто не трябва да се вярва сляпо и да се идеализира всичко, което правят BMW.
Ако всичко върви, както трябва, следващата кола ще е от любимата марка.
Поздрави на всички и приятни почивни дни!
@marione
Не съм казвал, че BMW-тата не вървят. Не знам откъде го измисли това. Другите започнаха да се изказват колко не вървяла моята кола. Съгласен съм, че BMW е агресивна марка, но това не означава, че трябва да караш агресивно

@SaSo
Относно парите, които съм дал за голфа. Първоначално мислех да взема е46 на 2-3 години, но после се размислих. Основната причина, а може би и единствена е, че прекарвам около 10 месеца от годината в Германия, а там ремонтите по колите не са като в България. Трудът се цени и съответно се заплаща. Голфът е напълно ме удоволетворява в момента с това, което предлага. А, дори и нещо да се случи, имам 2 години гаранция.
Относно единичката, не съм съгласен. Просто тук вярвате прекалено сляпо в BMW. И аз много ги харесвам и много пъти съм защитавал името на любимата марка, но което си е истина, си е истина. Казваш, че Голфът е скъп, а единицата не е ли? Със сигурност има плюсове пред моята кола, но дали си заслужава? Не знам дали си гледал сравнението между R32 и 130i на Top Gear. Дори там признаха качествата на голфа. Просто не трябва да се вярва сляпо и да се идеализира всичко, което правят BMW.
Ако всичко върви, както трябва, следващата кола ще е от любимата марка.

Поздрави на всички и приятни почивни дни!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мисля че най-новото заболяване в страната е много опасно! Проблемът с ЕГОТО е причината за тези случаи по пътищата. Dexter е прав. Такова поведение по пътищата няма никъде в цивилизованите страни. Иска се съвсем малко толеранс от всеки от нас - не е толкова трудно! Аз също бях нервен на пътя но когато малко обмислих това поведение осъзнах че всъщност се превръщаш в звяр! А това не е безопасно за самия теб. Сега карам спокойно,давам път с УДОВОЛСТВИЕ и отсреща реагират човешки. НИЕ СМЕ ХОРА! Е, не всички ще успеят....
Призовавам водачите на BMW да бъдат за пример!
- nikibmwcompact
- Потребител
-
E36 318TDS
аз им пускам халогена за магла и те се стресират а в краен слу4аи пускам и авариики помага
--------------------------------------------------------------------------------
Мисля че най-новото заболяване в страната е много опасно! Проблемът с ЕГОТО е причината за тези случаи по пътищата. Dexter е прав. Такова поведение по пътищата няма никъде в цивилизованите страни. Иска се съвсем малко толеранс от всеки от нас - не е толкова трудно! Аз също бях нервен на пътя но когато малко обмислих това поведение осъзнах че всъщност се превръщаш в звяр! А това не е безопасно за самия теб. Сега карам спокойно,давам път с УДОВОЛСТВИЕ и отсреща реагират човешки. НИЕ СМЕ ХОРА! Е, не всички ще успеят....

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Пуснато на: 11 Авг 2007, 18:58 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Тоя уикенд пътувах пак по магистралата и бях засичан много пъти... От всякакви хора... На връщане пак пътувах по тъмно и пак бях засичан и установих че като някой те засече по добре му пусни само ляв мигач да те види че искаш да го изпревариш и да ускори малко изпреварването и това е .... Другото много дразни ангажираш се с глупости и такива неща... гадно е ....
Тоя път бях много примерен
Айде са и другите са наред...
Тоя път бях много примерен

100% заставам зад 1-вия пост. Разберете хора, че нашата магистрала не е истинка магистрала. Че много често в дясната лента се движат коли и камиони с 80-90км/ч и да се хвърчи вляво с 200 е меко казано не разумно, щото останалите дето искат да карат нормално с 130-140(колкото е ограничението) просто няма къде да отидат !
ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.
ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Pavlinius написа:ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.
По закон трябва да е само един, от цяла Европа само в Англия може с 2

Та затова "неработи"
- SaSo
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Pavlinius написа:ПС: И моя единия халоген отзад не работи. Крушката е наред, всичко изглежда наред, ама не тръгва гада му. Някой ако има идея от какво може да е нека драсне едно ЛС, да не спамим тука в темата.
По закон трябва да е само един, от цяла Европа само в Англия може с 2![]()
Та затова "неработи"