Тюнинг интериор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
Тюнинг интериор
Здравейте колегите. Да не се заприказваме много много та направо на темата.
Колата е с цвят Le Mans Blue и изглежда зашеметително с него:
След като е такъв цвят собственика реши да направи интериора да свети от червено в синьо и се получи много добре.
Почна от лампионите:
След това и скоростният лост:
Снимката не може да бъде намерена. Може би трябва да стана още по-подреден? Все пак тази ще свърши работа:
Тук направихме и лампичките, който са в огледалото, но в момента нямам техни снимки иначе светят много приятно синьо. Ето идеята:
Продължаваме с бутоните за стъклата, огледала и т.н. като на всички врати се прави:
Следва климатик и навигация:
Таблото и волана:
Краен резултат табло:
От вън:
И за тези, които им е интересно още няколко снимки:

Колата е с цвят Le Mans Blue и изглежда зашеметително с него:

След като е такъв цвят собственика реши да направи интериора да свети от червено в синьо и се получи много добре.
Почна от лампионите:

След това и скоростният лост:
Снимката не може да бъде намерена. Може би трябва да стана още по-подреден? Все пак тази ще свърши работа:

Тук направихме и лампичките, който са в огледалото, но в момента нямам техни снимки иначе светят много приятно синьо. Ето идеята:

Продължаваме с бутоните за стъклата, огледала и т.н. като на всички врати се прави:

Следва климатик и навигация:

Таблото и волана:

Краен резултат табло:

От вън:

И за тези, които им е интересно още няколко снимки:

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Лилииии уникат !!! Сега вече знам как трябва да изглежда моята след като направя същото... От много отдавна съм замислил да направя същото нещо защото червения цвят не ме кефи, а обичам синия
Така и така е направено вече дайте малко жокери 

Еми как
Почвате подред с таблото, централната конзола, копчетата, плафоните. Ако са малки крушки, сваляте една по една и търсите такива в син цвят със същите параметри. Ако са диоди, същата процедура. Сложният вариант е такива по ваш избор, но там вече играе поялник, защото ще се наложи и добавянето на подходащи съпротивления и т.н. Ключовият въпрос тук е какви са оригиналните лампи на отделните елементи 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Диоди... И то много различни типове 

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Да покиселея малко,че сега е на мода
Първо червения цвят е избран не случайно,а защото най-малко пречи на нощното виждане на водача. Това което правите е тип "бързи-и-яростни" и само разваля иначе много мислената от специалисти кола!
Второ,забелязах,че стрелките на уредите нещо не се виждат.
Колата си е на собственика и естествено той може да се гаври както си иска с нея,но за бога БМВ е достатъчно добре измислена и произведена кола за да има нужда от доработки "пред блока".

Първо червения цвят е избран не случайно,а защото най-малко пречи на нощното виждане на водача. Това което правите е тип "бързи-и-яростни" и само разваля иначе много мислената от специалисти кола!
Второ,забелязах,че стрелките на уредите нещо не се виждат.

Колата си е на собственика и естествено той може да се гаври както си иска с нея,но за бога БМВ е достатъчно добре измислена и произведена кола за да има нужда от доработки "пред блока".
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
NeoPrint написа:Да покиселея малко,че сега е на мода![]()
Второ,забелязах,че стрелките на уредите нещо не се виждат.![]()
Лека забележка - цвета не е червен, а е по-скоро оранжев. И то ЗАЩО? Защото червеното инспирира агресивно поведение, а баварците са достатъчно агресивни коли, за да се стимулират допълнително и шофьорите им

5-та е малката 7-ца и целта е комфорт и удоволствие от карането (по-точно - от управлението! ). Виж - при 3-та и 6-тицата нещата стоят малко по-различно

Аз също не мисля, че това синьо е удачно за продължително нощно шофиране. Въпреки, че изглежда много добре, по е удачно за дискотека или за будоар

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
мдам изглежда много красиво ,НО (винаги ма едно НО) явно не си карал пасат 4 (или май беше 5 - незнам тая марка не ми харесва по ачало) той е с фабри4но синьо табло и толкова много уморява очите при нощно пътуване че няма на къде. Ама за автомобил тип "Бързи и яростни" става, маршрут: гараж-божура-гараж
- KickingKing
- ентусиаст
-
Ми зависи какво е синьото, а това е готино и не уморява. Ако все пак ви дразни това е достатъчно хубава кола има копче за силата на светене.
Синьото за разлика от червеното е студен цвят, дали уморява повече???

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
KickingKing написа:Ми зависи какво е синьото, а това е готино и не уморява. Ако все пак ви дразни това е достатъчно хубава кола има копче за силата на светене.
В случая няма да те умори цвета, а взирането в него, няма значение дали е топъл или студен. Аз лично предпочитам "AMBER"(нюанс на оранжево), който е оригиналния цвят, но собственика има право да си сложи ако иска "на свинче звънче" и никой не може копче да му каже.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Е-еее! Няма нужда от чак толкова много нерви! Човека просто споделя впечатления и явно няма намерение да кара с такова фоново осветление до морето и обратно 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не ми харесва - част от идентичноста на Марката е светещото в оранжево табло ,така е заприличало на пасат/голф .. а това че е М5 допълнително усилва гаврата
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
са и един синкъв ксенон и ще заспи ...
едит:
аз на мойта вечер осветлението го слагам на минимум и почти не свети нищо че е оранжево

едит:
аз на мойта вечер осветлението го слагам на минимум и почти не свети нищо че е оранжево
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2