За БМВтата, магистралите и шофьорите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 10 Авг 2007, 13:09

dexter написа:Днес по магистрала Хемус един миркобус изпреварва един камион, долита отнякъде една еденичка, лепва се отзад на микробуса и почва святкане...Силно се надявам този човек да не е от форума... :roll:

Е ти пък къде си - земи се нареди след единичката и почвай и ти да и светиш :) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 10 Авг 2007, 14:18

Georgieff написа:
dexter написа:Днес по магистрала Хемус един миркобус изпреварва един камион, долита отнякъде една еденичка, лепва се отзад на микробуса и почва святкане...Силно се надявам този човек да не е от форума... :roll:

Е ти пък къде си - земи се нареди след единичката и почвай и ти да и светиш :) .

Какво имаш предвид?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2007, 14:48

какво да се лепи, пича не кара бмв :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 10 Авг 2007, 15:21

Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж. Когато го видях това с еденичката бях в един ML на няколко месеца, но моят човек кара много умерено и супер толерантно, видя го, че се е засилил и му направи път.
Радвам се, че оставих колата в Германия, за да не си късам нервите с такива "шофьoри". Но вие сте големи гъзари, нали карате БМВ-та.
Кой каква кола кара, няма значение. Предната ми кола беше Голф 3 и всичките ми приятели ми викаха, че не съм никакъв голфаджия, и че съм си взел грешната кола.
В крайна сметка всичко се свежда до една пределно ясна дума, чието значение на много хора убягва- култура.

Поздрави на всички и помнете, че пътищата на България са такива каквито си ги направим!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Авг 2007, 15:25

dexter написа:Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж.

Евала за изказването, напълно те подкрепям :lol:
охлюви с охлювите ви :mhihi: от къде преиждате всеки ден :?: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2007, 15:48

Ти са като имаш 5ца голем играч ли си бе Станчев :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 10 Авг 2007, 16:05

да, аз и без петица пак съм играч :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Авг 2007, 16:10

dexter написа:Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици.

едЕници сме да :mhihi: :mhihi: :mhihi: заблудил си се :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 10 Авг 2007, 16:33

Добре, объркал съм. ЕдИници сте! Не претендирам за перфектен правопис. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 10 Авг 2007, 16:43

Stanchev написа:
dexter написа:Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж.

Евала за изказването, напълно те подкрепям :lol:
охлюви с охлювите ви :mhihi: от къде преиждате всеки ден :?: :mhihi:

Какво се хилиш.. виж как хубаво говори момчето.. не е като други голфаджии :mhihi: :mhihi: :mhihi: Черпи опит от него и се стягай :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 10 Авг 2007, 16:47

dexter написа:много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж

:shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Авг 2007, 16:58

Gemar написа:
dexter написа:много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж

:shock:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Винаги съм се чудил тоя Явор защо постоянно се хили :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама имало защо, тук е весело с такива хора като dexter :mhihi: :mhihi: :mhihi:
dexter написа: Но вие сте големи гъзари, нали карате БМВ-та.
Май надушваш къде е истината ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi: Имаш нюх на ловджийско куче :yes: :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 10 Авг 2007, 17:06

Вие наистина сте много елементарни. Пича с 316 на 11 години тръгнал да коментира как вървяла моята кола. Нали знаеш, че на Е36 му се носи същата слава като на голфа...така,че леко с гъзарията.
Наистина съжалих, че изобщо писах в тази тема. Очаквах, че хората тук са на друго ниво, но май не е така. Толкова сте дребнави, че изобщо не можахте да разберете за какво става въпрос.
Както и да е, аз не мислия повече да си губя времето.

Успех и утре, когато някой ви засече и започне да ви святка се надявам да се сетите за тази тема и за глупостите, които изписахте.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 10 Авг 2007, 17:09

пич, ти имаш ли клима в голфа, че май слънцето те е ударило яко в главата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 10 Авг 2007, 17:38

отдавна не съм се смял така като сега когато четях тая тема
така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум