Някви снимки .. (доста!)
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Някви снимки .. (доста!)
...
FTZ (Fahrer Training Zenter) Munich Airport .. това е BMW Driver Training центъра непосредствено до летището в Мюнхен. Все още е там .. скоро ще има изненади
Така изглежда от "птичи поглед" с малки промени, защото снимката е малко стара.
Автомобилният парк е 130i, 330i и X5 3.0d
Това бе моя "company car" докато бях там. 330i, 6speed manual, //M Tech.
На тази естакадка се хендриш с X5. Височко е .. Бе направена за лаунча на X5 .. във Валенсия, ако не ме лъже паметта и после ги докараха на FTZ.
На един приятел комбито.
Малко Cooper S-ки.
От скоро имаме курс за supermoto, с който се стараем да привлечем по-млади моторджии.
Това мисля, че няма нужда да обяснявам какво е ..
BMW Welt, би трябвало да е готова до края на годината. Една позната работи в агенцията отговорна по лаунча и четох сценария по откриването .. нещо невероятно ще е ..
Това е малката експозиция, която работи в момента. Ако сте ходили в "големия" музей е малко скучно, а ако сте виждали пълния размер на това, което има по скирити хангари ... е отегчаваща, но все пак е готино.

FTZ (Fahrer Training Zenter) Munich Airport .. това е BMW Driver Training центъра непосредствено до летището в Мюнхен. Все още е там .. скоро ще има изненади

Така изглежда от "птичи поглед" с малки промени, защото снимката е малко стара.

Автомобилният парк е 130i, 330i и X5 3.0d

Това бе моя "company car" докато бях там. 330i, 6speed manual, //M Tech.

На тази естакадка се хендриш с X5. Височко е .. Бе направена за лаунча на X5 .. във Валенсия, ако не ме лъже паметта и после ги докараха на FTZ.

На един приятел комбито.

Малко Cooper S-ки.

От скоро имаме курс за supermoto, с който се стараем да привлечем по-млади моторджии.

Това мисля, че няма нужда да обяснявам какво е ..

BMW Welt, би трябвало да е готова до края на годината. Една позната работи в агенцията отговорна по лаунча и четох сценария по откриването .. нещо невероятно ще е ..

Това е малката експозиция, която работи в момента. Ако сте ходили в "големия" музей е малко скучно, а ако сте виждали пълния размер на това, което има по скирити хангари ... е отегчаваща, но все пак е готино.

Последна промяна Turturelo на 31 Юли 2007, 22:28, променена общо 1 път
BMW Welt и 4cyl сградата..
с този мотоциклет през 1929 година BMW чупят световния рекорд за скорост. 750 кубика с компресор. Ако не ме лъже паметта скоростта беше 215/216 км/ч
Dixi или откъде започва всичко с автомобилите.
1.5 турбо - 1500 к.с.
загледайте се в задните гуми на днешната формула и тази на Пикет
Откъде наистина започва всичко ..
BMW Welt, BMW Headquaters и BMW Werk от Olympia Tower (180+ метра). Готина подробност е, че асансьора до горе се движи със 7 метра в секунда
Понеже ми се прецака нещо единия ксенон и остана в крайно дясно положение (dynamic lights) взех нов "company car" X5 3.0d (жена ми много го харесва, но на мен не ми е на сърце, въпреки, че наказах едно ТТ няколко светофара подред. Завалийката нищо не разбираше от свестни стартове
). Това е от другата страна на летището, ходих да се любувам на самолетите като кацат ..

с този мотоциклет през 1929 година BMW чупят световния рекорд за скорост. 750 кубика с компресор. Ако не ме лъже паметта скоростта беше 215/216 км/ч

Dixi или откъде започва всичко с автомобилите.

1.5 турбо - 1500 к.с.

загледайте се в задните гуми на днешната формула и тази на Пикет

Откъде наистина започва всичко ..

BMW Welt, BMW Headquaters и BMW Werk от Olympia Tower (180+ метра). Готина подробност е, че асансьора до горе се движи със 7 метра в секунда

Понеже ми се прецака нещо единия ксенон и остана в крайно дясно положение (dynamic lights) взех нов "company car" X5 3.0d (жена ми много го харесва, но на мен не ми е на сърце, въпреки, че наказах едно ТТ няколко светофара подред. Завалийката нищо не разбираше от свестни стартове

Последна промяна Turturelo на 31 Юли 2007, 22:40, променена общо 1 път
ООООООООООООООООООООООООО
ООООООООООООООООО
СЕГА рАЗбИрАТЕ лИ КООООлКО сме назад, автомобилен завод с парк около него, чистота, алеи, дръвчета и Баварци!!!!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхххх
Само си представете такова нешо в Перник например

Само си представете такова нешо в Перник например

Живей бързо, живей на скорост, бъди красив труп!
Re: ООООООООООООООООООООООООО
madcop написа:ООООООООООООООООО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЕГА рАЗбИрАТЕ лИ КООООлКО сме назад, автомобилен завод с парк около него, чистота, алеи, дръвчета и Баварци!!!!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхххх
Само си представете такова нешо в Перник например![]()
![]()
![]()
на снимките има само на едно място автомобилен завод .. може би грешката е моя, че не написах кое какво е .. нека да видя дали може да се редактират мненията ..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Сега поне знам как изглежда РАЯ!
ПС: Единичките как бяха подредени, все едно са ги подвеждали с канап
ПС: Единичките как бяха подредени, все едно са ги подвеждали с канап

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Много силно!!
Да те пуснат там за един ден и после ще умреш щастлив човек...
)
Да те пуснат там за един ден и после ще умреш щастлив човек...

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Тъкмо мислех тая нощ да се наспя хубаво,че утре път ме чака студен ша ставам и сеа кво цяла нощ ще има да си фантазирам че съм там .....краи с съня
П.П. Или аз не видях или неси написал къде се намира това раиско кътче ,аиде напиши че някои ден кат стегна Е21 да знам на къде пътувам

П.П. Или аз не видях или неси написал къде се намира това раиско кътче ,аиде напиши че някои ден кат стегна Е21 да знам на къде пътувам
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3