E87 vs. E90 кое е по-доброто решение !?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
E87 vs. E90 кое е по-доброто решение !?
Здравейте ! Не знам дали уцелих правилно тематиката и мястото на въпроса но въпреки всичко държа да получа поне няколко мнения. От известно време ме е прихванала лудата идея да си вземам ново БМВ най-вече след тест драйва на 1 серия - купе 2.0 дизел. Казано честно останах много очарован. Дотук добре но пък на полигона се качих на Е90 3.0 дизел и съвсем ми се объркаха представите. Да речем , че не искам голям мотор /парите не ме бият в ръцете все пак/ но пък май трябва да е дизел /поне по книга имат страхотни характеристики/. От друга страна 1 серия ми е малко малка - няма престижа на 3-та но пък 3 - та е с големината на Е34 - ката, която имах и помня как ми идваше да рева , като трябваше да паркирам в центъра. От трета страна имам жена шофьор дето обича да бори знаците с багажника и два малки пакостника дето за 1 ч превръщат колата в кочина. Направо се чудя и се мая. Хем ми се ще да е хубава колата, хем ми се ще да мога да си я карам чиста и спретната и хем да ми задоволи най-пълно нуждите. Предполагам поне неклцина от вас са били пред същата дилема преди да вземат решение. Да не говорим , че 3-та серия идва "по-натоварена" със екстри серийно и избора е още по труден. Накрая от яд ще взема да си купя едно Е46 и като му хакна едно газово пък ако ще вътре и цигански катун да влиза а и жена ми по бордюрите да се качва.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Като гледам при тези критерии, които имаш за избора на колата явно само ти може да решиш кое ще е най удачно... Мисля, че щом ще возих жената и децата по добре да и вземеш 5-та серия, пък на жената и земи някаква кола за трошене дето да е ефтина
Но пък решение срещу малчуганите нямам 
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
колегата (картоф) ти отговори, ако се возиш по-често сам земи 3ка ако караш често семейството земи 5ца ако жена ти кара много коалта зимай 1ца така мисля аз
5 е по-престижна кола. за малчуганите решение: кола с телевизори в облегалките
хаха така един приятел си реши проблема с малкия който постоянно висеше по средата(да те е страх да натиснеш по-рязко спирачките)
зависи колко са ти големи децата но екрана малко или много решава поблемите
мен лично най-ме кефи тройката най-младешка е (лично мнение) ако си под 30 те съветвам да си вземеш 3та серия с 2.5 литров двигател (компромис м/у твойто желание за ръчка и жена ти)
зависи колко са ти големи децата но екрана малко или много решава поблемите
1-ца за семейство - забрави.
3-ката мисля че е най-добре според изискванията ти които си написал а и място за паркиране с търсене се намира -не е фатално. Като не ти се прежалват много пари вземай едно Е46 и си свиркай.
Аз да добавя че имам и куче което обича да спи над седалките до задния джам
- и е направило лека дупчица в кожата отзад на седалката отгоре където се хваща с нокти да се катери. Е какво да направиш? Да го убиеш ли? Като имаш деца и жена - съобразявай се. 
3-ката мисля че е най-добре според изискванията ти които си написал а и място за паркиране с търсене се намира -не е фатално. Като не ти се прежалват много пари вземай едно Е46 и си свиркай.
Аз да добавя че имам и куче което обича да спи над седалките до задния джам
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series